"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 05. července 2017 10:36
Reakce na Mutziputzi:

a to já i bez přehánění.

Jinak jsem ráda za našeho starostu.

http://www.denik.cz/regiony/praha-7-to-s-pohrbem-vystavnich-exponatu-mysli-zcela-vazne-20170602.html

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. července 2017 10:46
Reakce na Mutziputzi:

To je strašné. Nechápem že sa na niekto ide ešte aj pozrieť. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 05. července 2017 10:48

ta vystava je neeticka to je pravda. ja byla na predchozi v lucerne a bylo to velice zajimavy, tahle mi krom toho pripada vic bulvarne koncipovana. kazdopadne jsme o tom mluvili a rozhodli ze nepujdem

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. července 2017 10:58

Mutziputzi Potrefenáhusa 

a myslim, ze s tou predchozi byl uplne stejny problem ...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:01
Reakce na :

Tady bych ovšem presumpci neviny, vzhledem k čínským poměrů, rozhodně nepraktikovala. Musím říct, že jsem přesvědčená, že ty těla, ať to byli vězni nebo ne, použili bez deklarovaného souhlasu ať za jejich života nebo následně pozůstalých. Tohle není kontroverze, tohle je zvěrstvo.

49378 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:08
Reakce na Mutziputzi:

tak získat souhlas vězňů či jejich rodin v číně nebude sebemenší problém... o to přece nejde. vyděšený, týraný člověk ti podepíše cokoliv. jestli je to pravda, tak hnusné je použití těl vězňů obecně, ti lidé trpěli za života a teď jsou z nich exponáty, to je skutečně nelidsky ohavný. 

49378 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:19
Reakce na :

zoo je na celej den, jinak bych ji taky konečně chtěla vidět:-) (ostatní už tam byli) ale dík!

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:48

Smí se dneska pracovat na stavbách?

Nemyslím tím privátní kutily, ale developerské stavební aktivity.

A pokud ne, co lze v tom případě dělat?

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:50
Reakce na RoSa:

Jasne ze smi

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:52
Reakce na Mutziputzi:

a sakra... no, nepotěšila jsi mě....

tak přidám další dotaz: když pracují se zeminou (výkopy, bagry), nemusej to průběžně nějak kropit?

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 12:06
Reakce na RoSa:

Nám tady rekonstruujou metro a kopou plynovod, tak to mám z první ruky Kropení ani nevim, spíš bych čekala, že to budou dělat ve vlastním zájmu, než že by museli.

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 05. července 2017 12:17
Reakce na Mutziputzi:

Nedělaj´!   Ještě pár hodin po jejich "padla" nejde otevřít okna, všude ve vzduchu prach... mytí veluxů můžu tak na rok zapomenout - do pár minut je na nich vrstva hlíny... dtto na autě...

Už jsem se na to kropení chtěla informovat na stavebním úřadě, ale jak byl ten týden vody, tak jsem si netroufla... ačkoliv: když můžou kropit Václavák, aby tam nepošly vedrem ty velryby v šortkách...

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 15:04
Reakce na :

Taky jsem zaslechla o nějakých sporech, ale značku Krteček/Little Mole drží Karolína Milerová, vnučka., kterou prý od malička až do své smrti vychovával.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 05. července 2017 15:07
Reakce na :

Žili docela idylicky (aspoň tak navenek působili.) Nevím, jestli se něco pokazilo ještě před jeho smrtí nebo se začali dohadovat až o dědictví.

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 15:17
Reakce na :

Tam se to dost vyostřilo si pamatuju, když vnučka vyrazila s Milošem do Číny spárovat Krtečka s pandou, ta správcová tvrdila, že Zdeněk Miler nikdy podobné nabídky ze zásady nepřijímal a tohle by si nepřál, čemuž bych snad i věřila.