"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:06
Reakce na Jiná Realita:

Nemyslím, že máte hrubý obličej. Každopádně jsou prý velmi dobří u Paula Allana ve Zlatém jablku. Kamarádka šla z vlasů po ramena na krátko a spadla mi brada. Střih opravdu super.

Mně na vlasy hodně pomohl obyčejný Biosil plus z Lékárny, podstatné zkrácení a šampon Kerastase Force Architecte.

156 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:10

A když už jsem tu, zeptám se Brňanek na Vaňkovka fest. Chodíte na ty koncerty? V neděli na Vaňkovka festu hraje moje srdcovka a chystám se jít. Akorát, když jsou ty koncerty zadarmo, není tam nátřesk? Mačkat se v davu neni muj konicek. Pomůže třeba přijít dřív nebo máte nějaké osvědčené rady? Díky!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:27

díky za tip.

já jsem na vlasy zkusila všechno na světě, biosil je skutečně slabý odvar, ovšem jediný efekt to mělo ten, že mi ještě víc rostly chlupy všude, jen na hlavě zůstalo chmýří  každý den si na ně něco dávám, ráno lopuchovou vodu, dvakrát týdně masku, večer taky něco. kdybych to nedělala, budu pravděpodobně už plešatá. ale věk je stejně vidět, zhoršuje se to. moje tety částečně plešaté bohužel jsou, resp. mají velmi řídké vlasy. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:33
Reakce na Jiná Realita:

já mám podle popisu vlasy dost podobný jako vy, ofina mi naroste max pod oči, dál to jsou ulámané tři vlasy. Culík naprosto zoufalej. Už několik let nosím hodně krátký mikádo (asi se to už asi nedá nazvat mikádem), teď poslední rok na jedný straně vystříhaný a jsem maximálně spokojená, jako jo, musí se to vyfoukat přes kulatej kartáč (což je s těma třema vlasama asi za 1 minutu) a musí se k tomu člověk namalovat, ale je to rychlý a přijde mi to i slušivý. Ovšem kadeřnici můžu doporučit jenom v Praze.

verze 1 když to ještě bylo symetrický, verze 2 aktuální stav (někdy v květnu)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Pěknej účes. Já teda taky můžu jen doporučit krátkej sestřih, mám vlasy jemný hodně a plihnou, takže vypadá, že jich je málo, zkoušela sem si to nechat narůst a bylo to šílený utrpení a vypadalo blbě, když sem šla zpátky nakráto, tak se mi děsně ulevilo..

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:38

Byli jsme asi na třech koncertech loni a dalo se to. Lidi tak nějak jak na normálním koncertě. Šla bych i letos, ale nevychází to :-(

Přijít dřív se dá, je tam hned u pódia hospoda, tak se dobře čeká tam 

156 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:39
Reakce na Jiná Realita:

Já jsem si myslela, že Vám asi nepovím nic nového s tím Biosilem A ricinový olej jste zkoušela?

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:39
Reakce na Ounz:

dík, já jsem fakt spokojená, a chválej mi to lidi i dva měsíce po ostříhání. To nejzoufalejší chmýří je prostě oholený a vypadá to jako záměr :-D

156 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:40
Reakce na Mulen:

Díky moc!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:44
Reakce na Jiná Realita:

a nedelaji se vam ty praminky prave kvuli prehnane peci? Ja mam pocit, ze po vlasove vode a masce mam vlasy nejhorsi.

Jinak mne vlasy praminkovaly, ale od te doby, co je nemam prostrihane, uz nepraminkuji.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:44
Reakce na Potrefenáhusa:

ty jo, nevím proč, ale nikdy bych do vás takové vlasy neřekla  mám vás v představách jako někoho s vlnitým mikádem po ramena  díky za foto.

myslím, že je mám trochu horší, ale něco takového jsem si taky představovala. nicméně, když jsem s tím včera seznámila okolí, zejména jeho mužská část omdlévala a zaklínala mě, ať to nedělám, že jako vlasy super a proooč 

myjete to denně? já teď obden, ale s čímkoli kratším budu muset denně, minimálně. na vysoké škole jsem si musela mýt vlasy dvakrát denně, když jsem chtěla večer někam jít, protože se mi mastily tak rychle (měla jsem skoro ježka), že večer ta délka už byla mastná a v tom chmýří to jde hodně vidět. při cestě na dovolenou jsem si musela mýt vlasy na benzince v umyvadle cestou. teď se mi sice mastí asi stejně, ale umím používat suchý šampon, tak bych to zvládla líp.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:45
Reakce na Candance:

ne, pramínky se mi dělaly i na základní škole a to jsem nepoužívala pro změnu žádnou péči. prostě super tenké jemné chmýrovlasy mají tendenci se sdružovat, když zafouká 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:48

jo, ricinový, ajurvédský, cibulový i česnekový  hennu, lopuch...prostě dvacet let experimentů a vlasy pořád stejný. na druhou stranu - pořád stejný i před denodenní tupírování. nelámou se mi, netřepí se konečky. jen zamrzly ve věku tří let.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:51
Reakce na Jiná Realita:

to jsou taky fotky hned po odchodu od holiče, ta první určitě :-D

myju obden, když byly delší, bylo to taky na denní mytí. Se suchým šamponem dám i tři dny. Mužská část okolí z těchto účesů není příliš nadšená, ale zvyknou si, napotřetí už to pochválej :-D (máme ten účes prakticky stejnej teďka (akorát já mám nahoře těch vlasů víc  :-D)

Suchej šampon je dobrej a mě to teď kadeřnice postříkala nějakým suchým šamponem ve spreji, a to si budu muset asi pořídit.

Offline Garfie
28595 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:53
Reakce na Jiná Realita:

Taky mě Husa překvapila  ale to je tak vždycky....jinak já taky musím mít krátké vlasy, dlouhé (rsp.delší-ztratila jsem nervy někdy po ramena) jsem zkoušela a byla to katastrofa. Splihlé, jemné, nedržely...to mám i tak, ale u krátkých to není tak vidět (v mém případě). 

A taky bych možná omezila tu péči, mně se třeba vlasy mastí hlavně po používání různých masek a dalších přípravků. I můj kadeřník mi vysloveně zakázal třeba kondicionéry a podobně. Jinak myju denně, max po dvou dnech.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:55
Reakce na Jiná Realita:

jo a ten suchej šampon ve spreji v tom kadeřnictví se spíš choval jako lak na vlasy, ne jako suchý šampony, co maj v drogeriích, jako je Batiste atd., prostě něco profi to bylo a fakt dobrý

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:55
Reakce na Potrefenáhusa:

já mám samé ve spreji, dřív jsem mívala sypací (protože ve spreji jsem zkusila jeden a byla to katastrofa, místo vysušení jsem měla jen mokré vlasy ), ale ve spreji jsou rozhodně lepší. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:56
Reakce na Jiná Realita:

vlnitý mikádo na ramena by se mi samozřejmě líbilo, ale teda bohužel :-(

(myslím ho má Zina)

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:56
Reakce na Jiná Realita:

Zkoušela jste tu caviar řadu od Alterny? Jsou to tedy hrozně drahé věci, ale vlasy perfektně vyživí, na řadu volume tedy nedám dopustit. Určitě se dají někde koupit vzorky, ať hned nekupujete celou lahev, zkusila bych luxusnivlasy.cz, na nůžky je vždycky čas:-)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Právě