Já vůbec nechápu ten dojem vzájemný mezidruhový lásky, kamarádka řikala, že jsou tak příjemný na vomak, heboučký, že by z toho byla super kabelka, co já vim, co delfína napadne se mnou![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vůči delfínům jsem obezřetná od dětství, tenkrát někde vyprávěla Patraska, jak s nimi točila Návštěvníky a oni na ni útočili a div ji neutopili. Kdo ví, jaké s ní měli úmysly, napadá mne dnes![]()
Sou to chytrý živočichové no..
Sou to chytrý živočichové no..
To přece bylo v Simpsonovejch, že delfíni jsou zákeřný a chtěj ovládnout zemi...:)
To je a povede se jim to díky tý blbce Líze ne?
To je fakt..purrfektní
Vůči delfínům jsem obezřetná od dětství, tenkrát někde vyprávěla Patraska, jak s nimi točila Návštěvníky a oni na ni útočili a div ji neutopili. Kdo ví, jaké s ní měli úmysly, napadá mne dnes![]()
No vida, a dneska by třeba vzala i delfínem zavděk. ![]()
I když, on by třeba o ni už ani ploutví nazavadil ....
Jj, zachrani maly delfinatko:D
Citim sa naozaj hlupo, ale som tu nova a z diskusie na mp som pochopila, že tu ma byť aj diskusia s fotkami oblečenia. Prosim, kde ju najdem? Neviem a neviem ju najst :-D
Tady je co jsem dnes měla na sobě + je tu také vlákno nechat/vyhodit koupit/nekoupit. A vítejte :-)
Ďakujem :-D
Prosím pěkně, jak dostat peníze z paypalu na svůj bankovní účet?
Edit: Tak za dva dny přijdou samy :-)
potřebovala bych poradit s životopisem... aktualizuju si ho po letech :) a čeká mě návrat do pracovního procesu. měla jsem ho na job.dnes a dneska jsem ho tedy po letech otevřela a že si ho vytisknu a oni mají každou šablonu s místem pro fotografii. Tu jsem nechtěla uvádět a nemám ji nastavenou - jak se dívají personalisti na CV bez fotky?
a druhá věc - položka Dovednosti a znalosti - já tam mám vlastně jen práci s počítačem - fakt tam mám uvádět i zájmy, co mě baví ve volném čase? ale asi se moc nevykecávat, co? ;)
Fotku stoprocentne, zajmy se asi uvadi do jine kolonky nez dovednosti a znalosti ne? Jakoze bych mela prace s pocitacem, golf a indicka kuchyne za sebou mi prijde divne. Jinak se zajmy obvykle pisou, nejak bych se to teda snazila pojmout zajimave. Ale nutnosti to neni. Muj kamarad sel ale pry na pohovor i diky tomu, ze cloveka s takhle blbym jmenem chteli poznat :-) :-). Lidi jsou fakt ruzny.
Já mám v té kolonce třeba ještě řidičský průkaz (kdybych se někdy hlásila na pozici, kde je nutný).
ok, takže má nenávist k mým vlasům asi dosáhla vrcholu a začala jsem opět intenzivně přemýšlet nad ostříháním na něco kratšího.
s ohledem na to, že moje vlasy jsou v reálu asi takové https://www.youtube.com/watch?v=HhHTN1Jw7iY (ne, z fotek to fakt není vidět, ale jsou, možná i ještě řidší, spíš jen jeden ten cúpek = všechny moje vlasy), potřebovala bych, aby mi to ostříhal někdo, kdo opravdu ví, co dělá. ne že má naučenou poučku, že jemné vlasy se musí prostříhávat a střih má být bob po bradu.
nezná někdo někoho, ideálně ve zlínském kraji (protože bych to pak musela chodit pořád stříhat).
někoho, kdo by i věděl, jaký střih k velkému, hrubému, hranatému obličeji?
Já teď objednala zázrak na vlasy. Pokud to nezabere, budu též shánět kadeřníka ... chjo.
OK, takže spáchat nějakou fotku, kde budu vypadat jako člověk :)
to s těmi zájmy - ona ta kolonka má název Dovednosti a znalosti a přitom dole je nápověda "Zde vyplňte své dovednosti, znalosti nebo zájmy". tak jsem nevěděla... zase třeba mezi těmi všemi životopisy někoho zaujmu svým nadšením pro tanec ;)
Jinak moc děkuju za postřehy, něco s tím vyvedu
pokud nemate osvedceneho kadernika, tak ho jen vyzkousejte na vyfoukani a poptani se, co doporucuje.
ja bych vam mozna doporucila neco podobneho jako ma KoraKora (aspon doufam, ze je to ona) nebo Pinot.
bohužel, patku rozhodně mít nemůžu, prostě ji není z čeho vyrobit, to bych musela střihnout tak od uší, a pak by mi stejně nedržela. vlasy mi neskutečně pramínkují, měla bych na čele tři mastné pramínky. myslím, že pokud ostříhat, tak stejně půjde na kluka a už tak zůstanu do smrti, protože nové dorůstání už nikdy nevydržím. ale mít na hlavě neustále úpláclý staromódní drodol a každé ráno to lakovat, tupírovat, nastříkat asi čtyřmi různými věcmi, aby v tom vůbec držely sponky...přestávám na to mít nervy. krátké vlasy jsem si ale zase musela dvakrát denně mýt, to si plešoun nevybere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí