Třeba tady:
http://nazory.e15.cz/rozhovory/stary-krtecek-uz-dnesnim-detem-nestaci-rika-karolina-milerova-1330315
a starší
nevíte někdo, jestli zboží, které je v eshopu Tchibo označené jako vyprodané, časem doplňují? dostala jsem za úkol koupit jako dárek jedno konkrétní povlečení a nevím jestli na něj mám průběžně číhat nebo hledat nějakou náhradu...
Mně tam šel nastavit i alert, když se to znova objeví, ale byly to hadry, tam je asi pravděpodobnější vracení nepadnoucích velikostí.
aha... tak možnosti nastavení alertu jsem si nevšimla, moc díky! jdu to prozkoumat ![]()
Když už jsem to nakousla v Zemanovi, byl jste někdo u ryb pedikérek, mně se to strašně ekluje, ale zajímalo by mě jaký to je!
Ja jsem to kdysi zkusila v Kambodzi, ale tam tech rybek meli asi tak 10x vic, nez vidam tady. Je to celkem prijemne, takove jemne ohryzavani, ale ve vysledku kravinka, zadny super efekt to nemelo. Nohy to prezily zcela ve zdravi.
Pravda, zkusit to někde u místních, kde to má tradici a dělá se to jak má, to bych asi dala![]()
Když už jsem to nakousla v Zemanovi, byl jste někdo u ryb pedikérek, mně se to strašně ekluje, ale zajímalo by mě jaký to je!
Já jsem byla v Řecku na dovolené, tada to je na každém rohu. Je to docsla příjemné.
Zkoušeli jsme, trochu to lechtá, občas nějaká větší rybka kousla víc, takže lehce štípla. Turistická zvědavost, no, nevím, jestli by pravidelné oždibování přineslo nějaké zásadní výsledek.
A ten přenos plísní a infekcí je UL myslíte?
Doufám. Zatím se nic neprojevilo a už to je dávno. Ale nohy jsme si předtím museli dost důkladně umýt a nestrkali jsme je do vody po někom. Rybičky se ovšem vyvařit ani vydezinfikovat nedají.
Ale ve výloze na Václaváku bych do toho nešla![]()
Vzhledem k tomu, že dezinfekce by ty nebohý rybičky zcela jistě zahubila, o nezávadnosti vody v těch nádržkách si dovoluji lehce pochybovat ![]()
já jsem to zažila jednou v Portugalsku v divoký vodní říčce, normálně se na nás vrhly takový malinký rybičky a začaly ožírat ![]()
Já na Krétě v moři. Nějaká angličanka začala hystericky ječet, že ji koušou ryby, povýšeně jsme se uculovali. No a v zápětí jsem ječela taky...měla jsem čerstvě odřené koleno a ony se mi na tu ránu hladově vrhly v celém hejnu!
(muž si pak tiše pobrukoval: piraně ve vaně z tety Majky robí si narýchlo piraňajky...
)
haha, piraňajky, to je ale přesný! Já taky měla nohy různě poškrábaný a poštípaný, tak to budilo mírnou paniku, jestli si jako neukousnou moc :-D
Klíčový je, jestli to jde odehnat, pokud ne, propukla by u mě nepříjemná hysterie!
Ty moje odehnat nešly, vrhaly se jen k té ráně a já se velmi rychle vrhla na břeh.
To jsem ráda, že to vim, už takhle mám s obyvateli moře trošku problém, ani delfínovi já prostě nevěřim![]()
Vůči delfínům jsem obezřetná od dětství, tenkrát někde vyprávěla Patraska, jak s nimi točila Návštěvníky a oni na ni útočili a div ji neutopili. Kdo ví, jaké s ní měli úmysly, napadá mne dnes![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.