"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 06. července 2017 09:41

nevíte někdo, jestli zboží, které je v eshopu Tchibo označené jako vyprodané, časem doplňují? dostala jsem za úkol koupit jako dárek jedno konkrétní povlečení a nevím jestli na něj mám průběžně číhat nebo hledat nějakou náhradu...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. července 2017 11:03
Reakce na siouxsie:

Mně tam šel nastavit i alert, když se to znova objeví, ale byly to hadry, tam je asi pravděpodobnější vracení nepadnoucích velikostí.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 06. července 2017 11:49
Reakce na Mutziputzi:

aha... tak možnosti nastavení alertu jsem si nevšimla, moc díky! jdu to prozkoumat 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2017 08:25

Když už jsem to nakousla v Zemanovi, byl jste někdo u ryb pedikérek, mně se to strašně ekluje, ale zajímalo by mě jaký to je!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. července 2017 08:33
Reakce na Mutziputzi:

Ja jsem to kdysi zkusila v Kambodzi, ale tam tech rybek meli asi tak 10x vic, nez vidam tady. Je to celkem prijemne, takove jemne ohryzavani, ale ve vysledku kravinka, zadny super efekt to nemelo. Nohy to prezily zcela ve zdravi. 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2017 08:39
Reakce na jinx:

Pravda, zkusit to někde u místních, kde to má tradici a dělá se to jak má, to bych asi dala

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 10. července 2017 09:09
Reakce na Mutziputzi:

Když už jsem to nakousla v Zemanovi, byl jste někdo u ryb pedikérek, mně se to strašně ekluje, ale zajímalo by mě jaký to je!

Já jsem byla v Řecku na dovolené, tada to je na každém rohu. Je to docsla příjemné.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 10. července 2017 09:14
Reakce na Mutziputzi:

Zkoušeli jsme, trochu to lechtá, občas nějaká větší rybka kousla víc, takže lehce štípla. Turistická zvědavost, no, nevím, jestli by pravidelné oždibování přineslo nějaké zásadní výsledek.

20970 příspěvků moje polička 10. července 2017 09:21

A ten přenos plísní a infekcí je UL myslíte?

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 10. července 2017 09:35
Reakce na Mutziputzi:

Doufám. Zatím se nic neprojevilo a už to je dávno. Ale nohy jsme si předtím museli dost důkladně umýt a nestrkali jsme je do vody po někom. Rybičky se ovšem vyvařit ani vydezinfikovat nedají.

Ale ve výloze na Václaváku bych do toho nešla

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 10. července 2017 09:37
Reakce na Mutziputzi:

Vzhledem k tomu, že dezinfekce by ty nebohý rybičky zcela jistě zahubila, o nezávadnosti vody v těch nádržkách si dovoluji lehce pochybovat

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 10. července 2017 09:38
Reakce na Mutziputzi:

já jsem to zažila jednou v Portugalsku v divoký vodní říčce, normálně se na nás vrhly takový malinký rybičky a začaly ožírat

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 10. července 2017 10:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Já na Krétě v moři. Nějaká angličanka začala hystericky ječet, že ji koušou ryby, povýšeně jsme se uculovali. No a v zápětí jsem ječela taky...měla jsem čerstvě odřené koleno a ony se mi na tu ránu hladově vrhly v celém hejnu!

(muž si pak tiše pobrukoval: piraně ve vaně z tety Majky robí si narýchlo piraňajky...)

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 10. července 2017 10:09
Reakce na Sweet Potato:

haha, piraňajky, to je ale přesný! Já taky měla nohy různě poškrábaný a poštípaný, tak to budilo mírnou paniku, jestli si jako neukousnou moc :-D

20970 příspěvků moje polička 10. července 2017 10:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Klíčový je, jestli to jde odehnat, pokud ne, propukla by u mě nepříjemná hysterie!

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 10. července 2017 10:14
Reakce na Mutziputzi:

Ty moje odehnat nešly, vrhaly se jen k té ráně a já se velmi rychle vrhla na břeh. 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2017 10:18
Reakce na Sweet Potato:

To jsem ráda, že to vim,  už takhle mám s obyvateli moře trošku problém, ani delfínovi já prostě nevěřim

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 10. července 2017 10:22
Reakce na Mutziputzi:

Vůči delfínům jsem obezřetná od dětství, tenkrát někde vyprávěla Patraska, jak s nimi točila Návštěvníky a oni na ni útočili a div ji neutopili. Kdo ví, jaké s ní měli úmysly, napadá mne dnes