po zkušenostech jsem přešla na "eko bio" péči, kondicionér vůbec, většinou ajurvédské nebo nějakou ruskou kosmetiku, kterou kupuju v zelené lékárně. bez silikonů a podobných věcí. má to jen nevýhodu, že šampony méně pění.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tyjo, šampony bez silikonů zas mně dělaly děsnou neplechu. Kondicionery sem nepoužívala nikdy, na jemný vlasy je to moc zátěže, mi přijde..
kdyby náhodou někdo chtěl zkusit, tak jsem dost spokojená s maskou od téhle značky, nemůžu teď najít přímo masku, tak aspoň šampon, který chci taky zkusit.
vlasy mi po ní teda nenarostly, ale jsou po ní pevnější, lesklé, a ne upláclé jako po drogerkových maskách, nechávám si ji klidně i hodinu, natřu celou pokožku i vlasy.
já mám konkrétně tento.
po umytí, když vlasy rozčešu až skoro za sucha, to udělá přímo PUF a mám na minutu vlasy jak ze salonu, dokonce jsem poprvé v životě zažila pocit, kdy zatřesete hlavou a cítíte pohyb vlasů, jak se jakoby sypou, špatně se to vysvětluje, ale moje vlasy jsou jinak moc lehké, aby ten dojem udělaly, v podstatě nevím, že na hlavě nějaké vlasy vůbec mám. jen se s ním nepracuje dobře a musím šamponovat dvakrát.
Ja som na to ešte asi horšie ako vy. Ako jediná vodička na vlasy mi pomáha Biohair. Používam ju denne, vlasy nemastí. Treba ale natierať poctivo, trvá cca mesiac než sú viditeľné výsledky. Po troch mesiacoch si dám mesiac pauzu a potom znovu. Ale žiaden zázrak to nieje no.
Potrefenáhusa perfektný účes. Vôbec by som Vás netipovala na tento typ účesu. Ja by som undercut mať nemohla
To už by som vyzerala ako s prehadzovačkou ![]()
Aha, tak ten neznám, vypadá zajímavě
no to já taky vypadám jako s přehazovačkou :-D Ale mně to neva :-)
Já si koupila na dovolenou mini cestovní balení náhodně vybraného šamponu, a musím říct, že hebčí a vzdušnější vlasy jsem nikdy neměla. A navíc voní jak pedro
Aussie Miracle Moist, kdyby někoho zajímalo, rozhodně si pořídím normální láhev.
Ja ho mám tiež, ale používam iba občas. Pri dlhodobom používaní zaťažuje vlasy. A mám rada jeho vôňu, pripomína mi HubaBuba :D
No ja rozhodne žiadnu prehadzovačku nevidím ![]()
![]()
Ja mám hlúpe vlasy, na temene a záhlaví ich mám hustejšie a na čelovej časti sú riedke. Ak by to bolo naopak tak ani nepípnem ![]()
já mám nejvíc plešaté boky, v podstatě je mi tam vidět hlava. taky bych brala, kdybych měla podobně plešatou "záď", tam se to schová/dají se umělé vlasy/cokoli. ale vepředu s tím jde udělat akorát ten podhol ![]()
Ty jo, vám to sluší, taky jsem si k vám nevím proč představovala jiný vlasy. A minimálně moje domácí mužská část by z vás byla hin, jestli se někdy odhodlám ke změně, tak bude docela určitě hlasovat za něco podobnýho.
nečtete někdo detektivky a nechcete udělat nějaký swap? ![]()
mám kopu severských, současné edice, a ono se to nedá číst asi víc jak jednou, nebo možná znova za deset let. utratím za to děsně peněz
takže kdyby to měl někdo podobně a chtěl zase nějaký nový, a současně nenaplnit byt dalšími, ale jen vyměnit kus za kus...poštovné vyjde levněji ![]()
Mňa by zaujímalo, či nemáte náhodou dredy. :D Pretože stále keď vidím vašu ikonku predstavím si vás štíhlu, vysokú a blonďavé dredy
Ale tak ja mám divné predstavy. Napríklad Jiná Realita mám stále spojenú s Nataliou Oreiro :D
muhehe, to je jako mít spojenou karolínu kurkovou s agátou hanychovou ![]()
To vás takhle navedl ten ohnivý elementál, jo? S tím budu muset něco udělat :D.
Dredy mám, výška je asi slabý nadprůměr, ale na zdejší oblíbenou velikost 36 se teda nechytám :-)).
No ja som ich asi zhliadla na jednej fotke s chlpáčmi a hneď som si to spojila s vami, takže naozaj prvé čo ma napadne keď vidím elementála sú dredy. Možno preto, že som po nich dlho túžila, no ale mne by nevydalo ani na jeden ![]()
Dělají se i umělé, buďto celé, nebo jim zahustí vaše vlastní vlasy. Kamarádka, která je jeden čas pletla v jednom pražském studiu, říkala, že nejdou od pravých moc poznat, sama teda ale měla vlastní.
Ne že bych vás teda chtěla přemlouvat... :-D.
Edit.: Poplach odvolán ![]()
Ty jo, kde jsou vlny (vlnky)? Budu Tě muset přijet zkontrolovat (hele, já jsem ještě před dvěma měsíci měla vlasy pod lopatky, teď je mám zkrácené a odrůstám poprvé v životě ofinu).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí