"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:58
Reakce na Garfie:

po zkušenostech jsem přešla na "eko bio" péči, kondicionér vůbec, většinou ajurvédské nebo nějakou ruskou kosmetiku, kterou kupuju v zelené lékárně. bez silikonů a podobných věcí. má to jen nevýhodu, že šampony méně pění. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:03
Reakce na Jiná Realita:

Tyjo, šampony bez silikonů zas mně dělaly děsnou neplechu. Kondicionery sem nepoužívala nikdy, na jemný vlasy je to moc zátěže, mi přijde..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:05

kdyby náhodou někdo chtěl zkusit, tak jsem dost spokojená s maskou od téhle značky, nemůžu teď najít přímo masku, tak aspoň šampon, který chci taky zkusit.

https://www.zdravi-vitaminy-doplnky.cz/e-shop/kosmetika/vlasy/samp%C3%B3n-agathy-husty-na-tenke-a-poskozene-vlasy-350ml-detail

vlasy mi po ní teda nenarostly, ale jsou po ní pevnější, lesklé,  a ne upláclé jako po drogerkových maskách, nechávám si ji klidně i hodinu, natřu celou pokožku i vlasy. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:08
Reakce na Ounz:

já mám konkrétně tento.

po umytí, když vlasy rozčešu až skoro za sucha, to udělá přímo PUF a mám na minutu vlasy jak ze salonu, dokonce jsem poprvé v životě zažila pocit, kdy zatřesete hlavou a cítíte pohyb vlasů, jak se jakoby sypou, špatně se to vysvětluje, ale moje vlasy jsou jinak moc lehké, aby ten dojem udělaly, v podstatě nevím, že na hlavě nějaké vlasy vůbec mám. jen se s ním nepracuje dobře a musím šamponovat dvakrát.

http://www.siddha-ajurveda.cz/ajurveda/%C3%81jurv%C3%A9dsk%C3%A9-%C5%A1amp%C3%B3ny/Khadi-%C5%A1amp%C3%B3n-O%C5%98ECHOV%C3%81-TR%C3%81VA-pro-norm%C3%A1ln%C3%AD-a-mastn%C3%A9-vlasy

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:12
Reakce na Jiná Realita:

Ja som na to ešte asi horšie ako vy. Ako jediná vodička na vlasy mi pomáha Biohair. Používam ju denne, vlasy nemastí. Treba ale natierať poctivo, trvá cca mesiac než sú viditeľné výsledky. Po troch mesiacoch si dám mesiac pauzu a potom znovu. Ale žiaden zázrak to nieje no. 

Potrefenáhusa perfektný účes. Vôbec by som Vás netipovala na tento typ účesu. Ja by som undercut mať nemohla  To už by som vyzerala ako s prehadzovačkou 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:13
Reakce na Jiná Realita:

Aha, tak ten neznám, vypadá zajímavě 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:29
Reakce na paktofonika:

no to já taky vypadám jako s přehazovačkou :-D Ale mně to neva :-)

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:32

Já si koupila na dovolenou mini cestovní balení náhodně vybraného šamponu, a musím říct, že hebčí a vzdušnější vlasy jsem nikdy neměla. A navíc voní jak pedro Aussie Miracle Moist, kdyby někoho zajímalo, rozhodně si pořídím normální láhev.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:38
Reakce na dzizisketa:

Ja ho mám tiež, ale používam iba občas. Pri dlhodobom používaní zaťažuje vlasy. A mám rada jeho vôňu, pripomína mi HubaBuba :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:41
Reakce na Potrefenáhusa:

No ja rozhodne žiadnu prehadzovačku nevidím 

Ja mám hlúpe vlasy, na temene a záhlaví ich mám hustejšie a na čelovej časti sú riedke. Ak by to bolo naopak tak ani nepípnem 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:49
Reakce na paktofonika:

já mám nejvíc plešaté boky, v podstatě je mi tam vidět hlava. taky bych brala, kdybych měla podobně plešatou "záď", tam se to schová/dají se umělé vlasy/cokoli. ale vepředu s tím jde udělat akorát ten podhol 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2017 11:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Ty jo, vám to sluší, taky jsem si k vám nevím proč představovala jiný vlasy. A minimálně moje domácí mužská část by z vás byla hin, jestli se někdy odhodlám ke změně, tak bude docela určitě hlasovat za něco podobnýho.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 13:16

nečtete někdo detektivky a nechcete udělat nějaký swap? 

mám kopu severských, současné edice, a ono se to nedá číst asi víc jak jednou, nebo možná znova za deset let. utratím za to děsně peněz  takže kdyby to měl někdo podobně a chtěl zase nějaký nový, a současně nenaplnit byt dalšími, ale jen vyměnit kus za kus...poštovné vyjde levněji 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2017 13:33
Reakce na Zina:

Mňa by zaujímalo, či nemáte náhodou dredy. :D Pretože stále keď vidím vašu ikonku predstavím si vás štíhlu, vysokú a blonďavé dredy  Ale tak ja mám divné predstavy. Napríklad Jiná Realita mám stále spojenú s Nataliou Oreiro :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 13:36
Reakce na paktofonika:

muhehe, to je jako mít spojenou karolínu kurkovou s agátou hanychovou 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2017 14:17
Reakce na paktofonika:

To vás takhle navedl ten ohnivý elementál, jo? S tím budu muset něco udělat :D.

Dredy mám, výška je asi slabý nadprůměr, ale na zdejší oblíbenou velikost 36 se teda nechytám :-)).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2017 14:21
Reakce na Zina:

No ja som ich asi zhliadla na jednej fotke s chlpáčmi a hneď som si to spojila s vami, takže naozaj prvé čo ma napadne keď vidím elementála sú dredy. Možno preto, že som po nich dlho túžila, no ale mne by nevydalo ani na jeden 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2017 16:33
Reakce na paktofonika:

Dělají se i umělé, buďto celé, nebo jim zahustí vaše vlastní vlasy. Kamarádka, která je jeden čas pletla v jednom pražském studiu, říkala, že nejdou od pravých moc poznat, sama teda ale měla vlastní.

Ne že bych vás teda chtěla přemlouvat... :-D.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. července 2017 18:55

Edit.: Poplach odvolán

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 17. července 2017 19:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Ty jo, kde jsou vlny (vlnky)? Budu Tě muset přijet zkontrolovat (hele, já jsem ještě před dvěma měsíci měla vlasy pod lopatky, teď je mám zkrácené a odrůstám poprvé v životě ofinu).