Karja hořčík mi nezávisle na sobě doporučili praktická lékařka i neurolog ten s názvem Magnerot. A neprojímal mě :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
...no, ono je to nějakej detox, ještě se zeleným ječmenem a pšenicí, prostě namletý prášek k užívání.
Na zácpu netrpím.
...no, dobrý, no. Tak já si radši koupím láhev vína a kilo ovoce![]()
Miru Dvě lahve a kilo ovoce a kilo zeleniny a nějakou dobrou zmrzlinu - jestli jsi tedy její milovnice - já ano
!
...tu zmrzku nemusím. Ale ten zbytek jo, a dost![]()
tina Jj ten šumivej to právě dělal no!
Karja ona je ta snášenlivost dost individuální. Můžeš zkusit i nějakej ve formě granulátu, co necháš zvolna rozpustit v ústech bez zapíjení. Tuhle formu si pochvalujou hodně sportovci.
Kan aha tak uz vim kde delam chybu - vino rada ale tahle odruda mi vubec nejede
TČ je jedna z nejstarších odrůd a podílela se na spoustě jiných druhů révy, taková prabába. Třeba je částečně i v tom tvém.
Karja já měla šumivej citrát z dm a popisované účinky jsem nepozorovala
Miru já jsem chtěla napsat, že to nefunguje, ale já nebyla schopná pozřít to předepsané množství.
...já nespolknu jen škraloup z mléka a dršťkovou polévku![]()
Miru Měla jsem na návštěvě sestřenici a ta když viděla na bílé kávě škraloup, tak se pomalu rozplakala. Pochází totiž ze statku a vyrůstala u kraviček, po svatbě se přestěhovala do města a ty homo mlíka ten škraloup neudělají.
...jasné... Mléko nepiju, ale to mám traumátko z dětství, když nás ve školce nutili pít teplé mléko nebo kakao, pro mě to bylo děsné.
Omlouvám se za OT.
Ignis mám jedny od Love Luna, jsou to nějaké ty nejbytelnější a přes den je nosím s tamponem a na noc si je nechám bez. Testovala jsem zatím dva měsíce a je to super, hlavně už nemám strach z nehody (což by byl v bílých prac. kalhotech fakt průšvih), takže určitě dokoupím i nějaké další, ať mi pokryjí ty nejhorší dny z cyklu..
tohle mi dost často vrtá hlavou, jak to ty ženy, co jsou v práci v bílém, řeší... já bych byla děsně nervózní
Miru Škraloup nekomentuji, ale dršťková polévka je ten nejlepší detox!![]()
Miru o to nešlo, já měla tablety. Ale mělo se jíst snad čtyři tablety 3x denně.
olte no, je to blby. Taky uz jsem musela upozornit kolegyni, ze by si mela jit prevlect kalhoty. Vetsinou jsem to jistila tamponem i vlozkou, ale v posledni dobe se mi dvakrat (nastesti doma) stalo, ze to i tak proteklo
Proste najednou strasne silne krvaceni. Ted s tema kalhotkama mi to prijde jeste o level bezpecnejsi..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí