Evaeva vetsina tech chlorell ma v tabletach vysoke davkovani a pro spoustu lidi to proste neni komfortni a uz jen z toho mnozstvi, co se musi spolknout najednou, muze bolet zaludek a ty prasky do vody zas byvaji desne nechutny.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tina no to jsou fakt nepříjemné situace. Ty kalhotky jsou super, hlavně mi to přijde hodně pohodlné pro mladé holky
olte ja jimi urcite dceru vybavim, az to bude potreba, fakt se mi to zda super.
Ignis Mám na den od Luna, nějakou střední verzi, na hodně silnou menstruaci úplně nestačí(resp. Stačí mi, ale chodím hodně často na wc), ale jsou pohodlné a prakticky o nich nevím. Cena příjemná. Pak mám dvoje na noc, jsou psané i na silnou menstruaci ,ale v těch se přes den cítím moc vycpaně.
Sairon Allysa Candance 711990 tina Moc děkuji za info, zní to dobře.
tina ja si je taky koupila, abych je zkusila a pak vedela, zda je koupit i dceri.
711990 prosim ta v com je nova generacia Snuggs ina? Ja mam jedny zo starej, nevyhovuju mi moc strihom, ucinnost nedokazem uplne posudit, nosim ich v prvy den ako istotu k tamponu, ked sme dlho vonku a nemam kde ma wc. Ale chcela by som este aspon jedny do zasoby, ale neviem ci radsej neist do inej znacky.
Mrakoplas maji ruzne tvary kalhotek a materialy, takze si muzes vybrat, co mas rada. Ja jsem si ted koupila nejake az do pasu a jeste se sirsim lemem v pase a jsou extra prijemne. Navic jsou kvalitnejsi, nelezou z nich po par pranich gumicky
Mrakoplas ty puvodni mi presne nevyhovovaly strihove a uplne se jim otrepily okraje a vylezly z nich gumicky. Ty novy maj ty okraje lip udelany a i strih mi sedi lip. A samozrejme uz nabizej j jiny strihy. Ale ja to kupovala na Pilulka.cz za benefitni body, tak jsem nemela jinej nez ten klasickej strih na vyber.
Já mám ty snugss nové generace, sedí skvělé, nicméně v nich mám pocit mokra i pri slabé menstruaci.
holky, jak se jmenuje ta diskuze, kde se řeší stavba? Chtěla jsem postnout fotky z naší rekonstrukce a nevím, jak to prdnout
martek01 Design a architektura
Já teda chlorellu užívám, mladý ječmen, spirulinu, ale nepravidelně, ani dávkování úplně neřeším. Kupuji v sypké formě, dávám třeba půl-celou kavovou lžičku do rozmixovaneho jablka s banánem.
Rozmixuji kousek jablka, banánu, přisypu trochu matcha, ječmen, chlorellu, zaliji vlažným ovocným čajem z DM, protřepu a vypiju.
Žádné zázraky od toho nečekám, ale ani nevidím důvod, proč to zatracovat. Jestli funguje jako placebo, nebo ne, neřeším, a myslím že tělu to neublíží. Hlavně si z toho nedělám náboženství a životní směr.
...díky.
Jeden z mála příspěvků, kde podprahově nevnímám výsměch jaksi.
Přečetla jsem o tom dost, na co je to dobré, možné než. účinky, atp., a
tady na webu mě spíše zajímala event. něčí osobní zkušenost.
tina tak z toho granulatu jsem mela sileny prujmy.![]()
Ale nakonec to bylo fajn,kdyz jsem ho brala vecer pred spanim a tim padem rano to bylo fajn se vyprazdnit.
Zarinya tak to je fakt věda... asi prostě nezbývá, než hledat, protože každýmu sedne nějakej jinej...
slnieckoMy tady máme spoustu karet Pokemonů, většinu už třeba 15 let starých. Zajímalo by mě, jestli to ještě k něčemu je. Já bych je rozprodala hned
.
Miru Já si nemyslím, že ty ostatní příspěvky jsou výsměch, ale ono detox organismu je nesmysl, z hlediska výživy. Tělo se detoxikuje přirozeně samo, pokud nemá zdravotní problém a pokud problém má, tak nepomůže většinou nic z těchto předražených, moderních věcí. Pokud očekáváš nějakou podporu, spíš ve srovnání s bylinkami, tak potom to určitě ničemu neublíží. Důležité je nečekat zázrak a určitě nečekat detoxikaci organismu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí