Malenge měla jsem nejdřív takový plastový sáček, teď mám silikonovou krabičku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jak se hmatá čípek?
a chci to vůbec vědět? snad raděj ani ne ![]()
![]()
Když už se tu jede tohle téma, ty menstruační kalhotky jste někdo zkoušel? S tím kalíškem je nějak moc crcání, to se mi úplně nechce, ty kalhotky vypadají jednodušeji.
žluťásek ze by nekdo vyvaroval kalisek v cizim hrnci v apartmanu me dotad vubec neprislo na mysl a asi si od ted budu vozit svoje hrnce ![]()
Ignis Mám na den od Luna, nějakou střední verzi, na hodně silnou menstruaci úplně nestačí(resp. Stačí mi, ale chodím hodně často na wc), ale jsou pohodlné a prakticky o nich nevím. Cena příjemná. Pak mám dvoje na noc, jsou psané i na silnou menstruaci ,ale v těch se přes den cítím moc vycpaně.
Lamicka Měla jsem uplně stejnou myšlenku....![]()
Když už se tu jede tohle téma, ty menstruační kalhotky jste někdo zkoušel? S tím kalíškem je nějak moc crcání, to se mi úplně nechce, ty kalhotky vypadají jednodušeji.
Používám obojí, kalhotky i kalíšek, kalhotky jsou fajn, super pohodlné, ale nevydrží celý den, takže je nosím spíš na noc/na doma. Kalíšek když jsem v práci/venku. Nicméně případné mytí kalíšku na veřejných záchodech taky není žádný štěstí...
Ignis ja mam i kalhotky. Mam je rada, kdyz me boli bricho a nechce se mi nic resit. Obzvlast na noc a na doma.
Allysa ja si nosim malickou lahev vody a oplachnu si ho nad misou.
Candance Já chodím na invalidy, mívají umyvadlo uvnitř, jinak to řeším stejně, v ideálním případě.
Ignis mam SayU, Snuggs a jeste jedny z DM. Snuggs novou generaci z toho hodnotim nejlip. Beru ale antikoncepci, takze nedokazu posoudit uplne na nejaky silny krvaceni, ale vyhovujou mi moc. Neni to nijak neprijemny jako vlozka, i kdyz stejne jsou umelohmotny, tak se v nich clovek trochu zapoti, ale i presto je povazuju za skvelej vynalez.
SunEclipse nehmatá se nijak zvláštně. Jako když zavádíš tampón, akorát bez toho tampónu![]()
žluťásek ze by nekdo vyvaroval kalisek v cizim hrnci v apartmanu me dotad vubec neprislo na mysl a asi si od ted budu vozit svoje hrnce
![]()
SunEclipse ono ti na googli hned vyskocia obrazky ak to chces teda vedieť:) Alebo na najblizsej preventivke sa spytat gynekologa, ten vysku urci raz dva ![]()
Lamicka já věřím, že ty zábrany má naprostá většina
první rok jsem si vezla svůj plecháček, pak jsem objevila ty tablety. Místopřísežně prohlašuju, že v cizím hrnci nikdy. Ani kdybych ho pak polila savem ![]()
Luna Mě taký zarazilo, s čím dýluješ...![]()
Neter si preje od babicky GX karty (asi Pokemon?) a na internetu to maji na samych pochybnych strankach. Da se to koupit nekde normalne?
Ignis mám jedny od Love Luna, jsou to nějaké ty nejbytelnější a přes den je nosím s tamponem a na noc si je nechám bez. Testovala jsem zatím dva měsíce a je to super, hlavně už nemám strach z nehody (což by byl v bílých prac. kalhotech fakt průšvih), takže určitě dokoupím i nějaké další, ať mi pokryjí ty nejhorší dny z cyklu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí