Pinot Noir chtěla jsem to dát do biopopelnice, ale nechtějí to tam, protože nechtějí zkoumat, jestli je ta která taška kompostovatelná. Což sice dává smysl, ale štve mně to:) My teda pečiva tolik neobjednáváme, takže jsem měla zatím tak tři.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja ne do supliku, musis do toho zabalit treba zimni fusakle a strcit to uplne nahoru do vestavene skrine.
Candance :-D:-D vyhrálas!
Karjaklidne bych ti toto nechala a vyhrala radsi nejake auto, prachy nebo aspon vino, co porad vyhrava Pinot
Candance já víno vyhrála jen jednou. Ale pivo už dvakrát, jednou taky dovolenou, jednou Malého prince v hantecu... ![]()
Tak s těma pytlíkama teď nevím. Ale když se rozpadnou Karja v šuplíku, tak v poctivým skoro tisícilitrovým zahradním kompostéru snad taky, ne? notna a rozkládají se? Máš už výsledky? Aby mi tu ty kytky pak nějak nezmutovaly!
. Počkej, vlastně, tobě ty kytky pořád mění barvy, ne? Od kdy ty igelitky, prosím tě, kompostuješ? ![]()
Pinot Noir Kytky mi mutují, ale už dva roky.
V tom pytlíky z rohlíku prsty nemají
My často pečivo nebereme, takže v kompostu jsou pytlíky tak cca 14 dní? Se zítra podívám, v jakým jsou stavu.
MaeGandal Naším domácím kompostem jsem se jednou opatřila. Teda ne tím hotovým, ale čerstvym z trávy. To by snad mohlo stačit na rozklad pytlíku. Nemáš k tomu bližší info?
Pinot Noir nedavej to do kompostu, je to prumyslovych kompostu, kde je vysoka teplota a tlak, u nas zadne takove komposty nejsou, takze nejlepsi varianta je to davat do smesneho, ze se to nekde na skladce bude dlouze rozpadat
Ty co se rozkladaji v supliku jsou spise ty biodegratovatelne, normalni plast s prudanymi latkami, ktere zpusibi, ze se to rozpadne pusovenim vzduchu a svetla, byli to puvodne vymyskene pro afriku, indii apod. Kde meli problem s taskami pohazenymi v prirode, ale jaksi zapomneli, ze se to rozpada na mikroplasty, takze v eu uz je to zakazane, byvali to takovety tenke sustive tasky z obchodu
Achjo, takže mám jít prohrabávat kompost?![]()
Sairon nemusis, nijak nebezpecne to neni, jen se to tam bude rozoadat fakt dlouho
baltik tak já teď vybírám kompost po takových sedmi letech. To se snad rozpadne.
baltik v Praze to frčí do spalovny. Od nějakého roku jsou (budou) skládky zakázané, ne? Resp. ukládání dalšího odpadu na ně.
baltik"u nás" myslíš v ČR? To je teda od rohlíku pekne blbé. To musí vědět, že to zde nejde kompostovat. A na pytlíku je jen info, že patří do kompostu.
notna jo, myslim v cr. Taky to rohlik na linkedin pekne schytal
baltik Díky za informace. Jsem měla z těch pytlíku radost.
Já jsem už dávno zkusila kompostovat jednu dětskou plinku, měla být lehce rozložitelna. Pak jsem ji léta pozorovala
aa nic.
Sairon uka!!!!
711990 ono fakt není o co stát ![]()
Je to jako hromada kamení, kterou ten bagr hrabe, měl tam být ještě i náklaďák, a ten bagr to jako do něj nakládat,ale.teprve až když jsem ten dort měla slepeny a rozdelala krabici dupla, tak.jsem.zjistila jak jsou ty stroje velký a že tam oba rozhodně nenacpu ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí