Sairon Ten dort teda není do kuchařský soutěže, ale úplně rozumím, že malej z něj musel být totálně u vytržení!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nechce dakto listok na pohodu? Zaujemca na poslednu chvilu cuvol a ja ho uz nestiham predat :( Kludne darujem, len nech neprepadne.
Karja to je moc hezky řečeno ![]()
Přitom já mám ty dorty fakt chuťově dobré, i mám dobře nápady jak to nazdobit, ale ta estetická stránka mi vůbec nejde ![]()
Sairon to je uplne bozi!!!
Sairon náhodou, je super! Hlavní je stejně chuť a radost dítěte.
Sairon chuťově dobrý a duplo navrchu, já bych byla úplně spoko. Myslím, že ses s tím poprala výborně, nainstalovat takovej obří bagr na dort je výzva.
Sairon je krasnej!!!!
my měli podobnej, ale mnohem osklivejsi! Ještě byl v kremu banán, kterej přes noc v lednici zhnednul...no, nejsem v tom pečení úplně zbehla, ale chuťově byl skvelej a byl na něm bagr! takže dite nejspokojenější

Sairon jo, moje děti mají taky dorty pečené s láskou, estetiku si musí připlatit jinde
ale zatím to nikdy moc nevadilo. Bagr je super, ten byl stejně na dortu nejdůležitější
Potrefenáhusa vždyť je krásnej. ![]()
Vie mi niekto poradiť, či sú kaše Nominal vhodné pre diabetikov?
Díky všem, boží rozhodně není, ale účel splnil ![]()
Potrefenáhusa není vůbec ošklivější, naopak jsi dokázala zvolit adekvátní velikost bagru
A takto na fotce to vypadá že ten krém je béžový schválně :)
Pinot Noir Sairon díky, předloha (od My cooking diary) byla vzhlednejsi ![]()

letfenixa dělají různé, některé i neslazené. Ale je tam z principu hodně sacharidů, musí si to započíst do té dávky. Asi bych to minimálně kombinovala s něčím dalším bilkovinovym.
Sairon dobrý je. A aspoň si ho upiekla sama, ja som zrovna včera objednávala Alici k narodeninám u cukrárky. A to som pritom tento rok mala veľkú chuť upiecť tú tortu sama, ale s tou mojou mladšou som vyhodnotila, že to nemám šancu zvládnuť
Sairon dort je podle mě super
Potrefenáhusa taky pěknej! Bagr je přidaná hodnota ![]()
betsey já loni a předloni taky dorty objednavala, letos poprvé jsem do toho mohla oba zapojit a relativně v klidu si ho upéct sama.
betsey Jj podle mě by to byl zbytečnej shon a nebo nevyspani;-)
betsey V klidu, ja dvojcatum budu dorty taky objednavat. Oni stejne neji, tak si aspon vyberu takovy, aby nam velkejm chutnaly. :-D Coz by pri mym pekarskym pokusu fakt nehrozilo, byly by osklive a chutove dost spatne. :-D
Karja přesně jsi to popsala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí