ráda bych si koupila jeden Xerjoff na profi-parfemy a nefunguje mi proces dokončení objednávky...
objednával jste tam teď poslední dny někdo? jak to vyřešit, napsat jim mail?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa zkus to z jiného prohlížeče. Já to tak mám s jedním sportovním obchodem. Google mi tu objednávku nedokončí, seznam jo.
Blbý dotaz. Někdo tu měl cestovní pojištění včetně storna cesty. Platilo by to i na vlak?![]()
A nemáte tip, kde se pojistit?
Mulen to je úplně jedno jaká doprava. Když jsem ještě neměla pojištění na kreditce, vycházela dobře OZP/ vitalitas. Měla nejméně výluk i z rizikových aktivit, ale nikdy jsme s nima nic nepotřebovali řešit.
super, díky moc! změnila jsem prohlížeč z Firefox na Edge a šlo to jak po másle!
continuitysuper, díky za tip
Mulen musí se to pojistit hned, co zaplatíš dovolenou. Myslím, že v podmínkách je snad do tří dnů. My teda pojišťovali, myslím, u české pojišťovny.
Evaeva continuity no teď to zjišťuju. Platila jsem lístky v březnu! Ale našla jsem pojištění u AXY, kde tu podmínku nemají, i jsem se ptala podpory. Tak snad..
Mulen já právě takhle chtěla pojistit zimní dovolenou několik měsíců předem. Ale byla posunutá kvůli kovidu a tím pádem placená už rok před tím. Koukali jsme se u dvou pojišťoven a nešlo to, tak jsme to vzdali.
Jak dlouho dopředu nakladate hermelíny? Je deset dní cajk? Jedeme na chatu, potřebovala bych to naložit už dnes.
Tři dny
tv hlavně to dej do ledničky
Mha a za tři dny je takový ten tekutý? Já to mám totiž tak ráda, ale poslední dobou kdykoliv si naložený hermelín někde dám, tak je to spíš čerstvý hermelín potřený olejem a chilli ![]()
Mha tři dny? Ale to máš venku, ne?
tv hlavně to dej do ledničky
Jojo, já dávám vždy do ledničky. No už jsem naložila, tak snad to vydrží, je toho 14 kusů, to by byla škoda.
tv sambo v chladnicke cca 5 dni az tyzden. Tri dni mi pride malo.
Teď nevím, jestli to bylo tady? a myslím baltik ? hledala tipy kolem Brna.
Znáš tohle? Velká dohoda Moravský kras
Jestli to nebyla baltik, tak se omlouvám, nepamatuji si kdo to tu hledal
Torrah diky, byla jsem to ja, ale zitra rano uz pubertaci odjizdeji zase oblazovat svym mlcenim dalsi pribuzne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí