"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. července 2017 17:28
Reakce na Ounz:

Mam s tim samym designem i par talirku a misku. Libi se mi, ze je to trochu modernejsi verze klasickych kreseb. Koukala jsem, jak to tam v tom preplnenym skladisti maluji, fakt uzasny. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:08
Reakce na Unnamed:

To je opravdu moc pěkné..já nemám nárok, kromě toho, že mám kredenc plnej hrnečků každej pes jiná ves (to já ráda) tak mám i nějakou keramiku z Boleslavce, a ta je dost barevná (a mám jí hodně  )

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:12
Reakce na Ounz:

No, to znam. Taky uz se musim krotit. Ale ruzne hrnky mam taky moc rada, mit jednu sadu bych nechtela. A z Boleslavce mam taky modrobily hrnek 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:13
Reakce na Unnamed:

Je to hrozný, jak je člověk hrabivej  

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:16
Reakce na Ounz:

No presne. Nastesti jsem jinak dost minimalista, ale u par veci hrabu no 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:19
Reakce na Unnamed:

No, já sem se časem dost ukrotila, bejvalo to horší, ale domácí potřeby obecně, jsou moje slabina

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:54
Reakce na Garfie:

Nevím, jestli jste z Prahy, ale mám pocit, že jsem vás včera potkala v Holešovicích 

Offline Garfie
28595 příspěvků moje polička 18. července 2017 18:58
Reakce na AmelieM:

Tak to jsem určitě nebyla já, v Praze budu k potkání příští týden (ale škoda, že jste se nepřihlásila, mohla být legrace). 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 18. července 2017 19:04
Reakce na Garfie:

Dobrý den, prosím vás nejste ta modrá kočka z parfumánie? On to byl krátký okamžik, někam jste spěchala a nesla jste brusle 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 18. července 2017 20:11
Reakce na :

Podľa mňa nie je problém sa slušne opýtať, či to robí, alebo nie. Podľa mňa je skôr problém, že tak ako je niektorým ľuďom nepríjemné už to, že im upratuje osobné veci, tak ručne umytý riad je ide ešte viac do "osobného priestoru".

Ako ja som to nikdy neriešila, lebo až na pár pamiatkových kúskov, ktoré sa aj tak používajú len....no dobre, väčšinou sa mi ich nechce používať vôbec...k nám do domu nesmie nič, čo nemôže do umývačky a ak sa aj zjaví, tak tú umývačku buď prežije, alebo mu to proste nebolo súdené, ale keby som to potrebovala, pokojne sa opýtam.

Offline Garfie
28595 příspěvků moje polička 18. července 2017 20:28
Reakce na AmelieM:

Brusle?  No tak to jsem nemohla být ani já v jiné dimenzi . Ale tak já jsem myslím docela tuctový typ, věřím že mně podobných běhá po světě spousta. 

Offline Kokoska
35038 příspěvků moje polička 18. července 2017 20:35
Reakce na Berta:

Koukni taky na Aukro, obcas se tam objevi zajimave veci.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 18. července 2017 20:39
Reakce na :

naše paní na úklid teda myje nádobí i ručně. O vyklízení myčky nemluvě to je snad součástí normálního úklidu kuchyně. Jedině ji nespouští, to mi nedávno řekla, že ji doma nemá, tak neví jak. Ale kdybych jí to ukázala, tak to spustí. Ale my většinou myjeme večer/v noci, takže to není potřeba.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 18. července 2017 22:02
Reakce na Ounz:

já mám taky hrnků miliardu a kupuju si teda fakt jen autorskou keramiku nebo porcelán s pokusem omezit to na modrou, bílou a zelenou barvu (mám to vystavený na polici). Tu boleslawieckou keramiku taky mám, hrnek a dvě misky, už snad přes deset let a je to naprosto nezničitelný, klidně bych si ještě něco dopořídila. Akorát občas někdo získá dojem, že si ráda kupuju hrnečky a dá mi nějakou sériovku, tak to lifruju do práce

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. července 2017 22:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám i nějaký seriovky, který se mi líbí (třeba Ampelmana z Berlina sem musela mít), mám k nim třeba vztah no (divná sem, vím) no anebo věci po babi..stará seriovka, ale i ručně malovaný věci 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 18. července 2017 22:12
Reakce na Ounz:

tyhle věci se taky počítaj, srdcovky, suvenýry a tak. Já servis po babičce normálně používám, bohužel z toho myčka už odrbala ty ručně malovaný proužky, ale nemám morál to mýt v ruce. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2017 22:35
Reakce na :

Nám myje paní na úklid nádobí i ručně, moc toho teda není, protože já to likviduji v podstatě vzápětí sama. Jak jsem v ledasčem ohledně úklidu laxní, tak špinavý nádobí v kuchyni moc dobře nesnáším.

Ale říkala mi, že jsem spíš výjimka, že ostatní klienti když ví, že třeba ve středu dopoledne přijde, tak už v úterý večer už nádobí moc neřeší a nechávají jí ho tam, ať už mají myčku nebo ne. Čili bych se s klidem zeptala.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. července 2017 22:45
Reakce na :

mne chodi pani na vypomoc jen obcas, ale mycku vyklidila sama od sebe a rucne umyla, co v ni nebylo (noze a panve). Ja pred jeni navstevou driv mycku honem pustila, aby to vyklidila (nedelam to rada) a ted ji obcas necham i naskladane nadobi - a je mi jedno, zda pusti mycku ci to umyje rucne.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 18. července 2017 23:09