Rozhodně doporučuji účes jako má Potrefenáhusa, mám taky velejemný vlasy a takhle ostříhaný vypadají nejlíp. Používám hodně laku na vlasy, který mi je vysouší, jinak by taky byly brzy mastný. Úplně krátký sestřih naopak doporučit nemůžu, ty vypadají líp z pevnějších vlasů.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dobrej uces! dala se ta delsi verze stahnout dozadu? ja ted nechavam odrustat a furt koumam, co pak s tim ...
no já bohužel moc nemám co dozadu stahovat, jak jsem psala, i culíček ze všech vlasů byl takovej fakt tenounkej a ubohej. Ale z normálních vlasů by to možná stáhnout šlo.
já tam tenkrát měla tuhle fotku, samozřejmě se zohledněním na moje vlasy

dik! to se ale asi musi mejt kazdej den, ze?
ja mam ted nejaky kozni problemy a doktor mi naridil, abych se co nejmin myla, vcetne vlasu ... potrebovala bych nejakyho kombinovanyho smajlika, kterej se stridave hystericky smeje a v mezicase busi hlavou do zdi :)
já to myju většinou obden, se suchým šamponem jednou za tři dny, s takovým tím klasickým od Alpy by se to možná nemuselo mýt už nikdy :-D
jinak já mám taky kožní problémy, ale tu hlavu mýt musím nejpozději po třech dnech, jinak bych se udrbala. Na tělo jestli můžu doporučit, tak mi přijde dost dobrej sprchovej olej od Biodermy (Atoderm) a taky ty od Saloosu, ale ty nevím, jestli jsou v Německu k dostání
Hezkej účes. A pro "náš" typ vlasů fakt jako dělanej.
dik za doporuceni, vyzkousim, hned jak doktor dovoli! :D
Potřebovala bych pro milovníka espressa jako dárek 1 nebo sadu dvou..ale raději jeden... nějaký fakt super hrnek na espresso. Je mně jedno cena, ale aby byl něčím zajímavý. Buď nějaká slavná značka ( nevyznám se) nebo zajímavý design nebo nějaký vtipný. Nemám úplně představu, spíš, co by mě nadchlo a zaujalo.
Má někdo nějaký tip? Děkuji
Eshop www.kulina.cz má pěkné věci, mají zvláštní sekci káva, tam byste si mohla vybrat.
Děkuji, mají pěkné věci, ale představovala bych si něco ještě víc ..nějakou WOW bombu ![]()
Aha, usmívám se tu, protože "nevím co chci, ale musí to být wow...", znám:-)
třeba dárkovou sadu Rosenthal Thomas? dají se koupit po jedné sadě, jsou v různých barvách, cena jedné sady cca 450 - 500 Kč

ještě něco víc WOW by nebylo? ![]()
třeba jak jsou značkové ikonické kabelky... nějaký mercedes mezi hrnkami... prostě něco fakt spešl.

Já mám hrnek s Gaudího ještěrkou, ale moc z něj nepiju. Máš aspoň představu o stylu? Co obejít starožitnosti?
Hezke veci delaji rucne Ema Mamisu https://www.facebook.com/EmaMamisu/?ref=page_internal
Maji eshop, ale je momentalne vybrakovany.

ještě něco víc WOW by nebylo? ![]()
třeba jak jsou značkové ikonické kabelky... nějaký mercedes mezi hrnkami... prostě něco fakt spešl.
Versace?![]()

Tak přesně něco takového ( s tou ještěrkou) by bylo super... Za kolik ho prodáš, když z něj nepiješ?
A proč vlastně?
Versace by byl absolutně mimo vkus obdarovaného... zas takové WOW to být nemusí ...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí