hm a teď potřebuju 2/3 toho krámu :-((((
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To vykrajovatko ![]()
A koukam, ze v tom Terve (hezky nazev, znamena to zdravy nebo taky nazdar) maji i zbozi Marimekko. Ty jsou taky hezky, ale meli nejake problemy s autorskymi pravy, zkopirovane motivy z nejake knihy ci co, pred par lety dost se resilo, byla z toho dost velka kauza.
O mi to děláte
já už si nemůžu kupovat žádnej porcelán(ale děsně chci)
Jako malá jsem měla oblíbenou knihu, tuším "Finské pohádky" a je fakt, že místy to byl spíše horor
.
pěkný, co, mně by se zas hodila nějaká pořádně drahá vlněná deka :-D
a utěrka na nádobí s micáčkem a už to fakt zavírám!!!

Teda
(utěrek mám doživotní zásobu
)
já taky. Navrch když vidim, co s nima nejdýl po půl roce provedu...
(díry, fleky, ožeh)
Holky, nevíte některá o obchůdku, kde by se dal koupit přívěšek na klíče s nějakou molekulou (serotonin, dopamin a podobný ptákoviny)??
Našla jsem něco na internetu, ale zásadně v zahraničí - a já na to dost spěchám ![]()
Něco jako tohle, ale rozhodně ne na krk...
No, přesně ![]()
A nejde koupit přívěsek na krk a nějak ho přidělat na nějaký kroužek nebo malou karabinku a dávat na klíče?
super odklaz, mně by se třeba moc líbil tento , ale sice píší na espresso, ale velikost je 100 ml. Mám pocit, že bych potřebovala menší. A to je problém většiny hrnků, co jste mně sem dávali, všechno je velké ![]()

je to nějaké malé , tak zkusím jiný obrázek
To jsou Hatifnati(?) z Muminku. Muzu ho koupit a dovezt, pristi ctvrtek letim do Prahy
. Nebo pokud by se to nestihlo, pojedou sem na navstevu rodice, mohli by to vzit oni, vraci se ke konci srpna. To teda plati i pro @Berta, pokud by mela zajem a chtela levnejsi postovne jen ramci CR.
Děkuji za laskavou nabídku... projdu ten obchod.
A nejde koupit přívěsek na krk a nějak ho přidělat na nějaký kroužek nebo malou karabinku a dávat na klíče?
A vidíš to, to neni špatnej nápad ![]()
ako toto fórum je fakt zázračné. Doteraz mi stačilo piť kávu z hrnčekov z tesca, teraz mám neodbytný pocit, že káva mi už nebude chutiť z iného, len z dizajnového porcelánu ![]()
Copak hrnky, ty ti rády pomůžeme vybrat, ale co s těmi koleny...![]()
Prešla by som si poriadne ponuku Villeroy a Bosch, toto je štýl, v ktorom budú mať aj presso šálky.
kolená sú môj najmenší problém. Mám vypálený cyklodres a modriny po celom tele z tréningu. U mňa kolená nerieši fakt nikto ![]()
Copak hrnky, ty ti rády pomůžeme vybrat, ale co s těmi koleny...![]()
Se cejtim jak Václav Moravec hned.."A o kterách tématech se bude po dnešních Otázkách mluvit?"))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí