Lamicka ja jsem si proste spatne vybrala, byla to VŠEM a oni maj nekolik urovni skolnyho a tim padem "sluzeb". No a ta nejnizsi uroven je fakt zla, vcetne treba toho, ze se nesmis zeptat na nic na studijnim oddeleni, se vsim te odpalkujou, protoze neplatis vic. Plus system vyuky a zkousek mi nevyhovoval. Ale to uz zalezi na kazdym. Nemyslim ze je to nutne spatna skola, ale asi musis platit vic. Jinak proti soukromejm skolam nic nemam a myslim ze muzou bejt dobry:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka ja jsem si proste spatne vybrala, byla to VŠEM a oni maj nekolik urovni skolnyho a tim padem "sluzeb". No a ta nejnizsi uroven je fakt zla, vcetne treba toho, ze se nesmis zeptat na nic na studijnim oddeleni, se vsim te odpalkujou, protoze neplatis vic.
Tak to je drsne. Nejdriv se jako podivala do tabulky?
Candance jj zeptali se, jaky skolny si platis a pak te vyhodili![]()
711990
tomu říkám kapitalismus!
Janulik03 dekuju. Clovek mini, zivot meni.
Ja zase chtela po Bc. hrozne do prace. Citila jsem, ze kdyz budu jeste 2 roky na skole, tak se mi v zivote nic nezmeni. S moji praci tehdy studovat neslo, bylo to od nevidim do nevidim, ale zase jsem se diky tomu seznamila s muzem. Tak toho vlastne nelituju. ![]()
Chut mam, ale desi me kombinace prace, skola, male deti. No uvidim...
711990 Buď ráda, že jsi nemusela platit za to, že se tě zeptali.
Ségra na mateřské studovala na JAK a byla úrovní dost nešťastná, po semestru se na to vykašlala.
711990 to je strasny!
extra blbej dotaz...![]()
uz asi mesic mi nejdou otevrit diskuze na seznamu,ja tam ucet nemam,diskutovat tam nechci,jen jsem si obcas cetla nazory,taky vam to nejde nebo co s tim muze byt?
Ty leginy s cesanym rubem v HM - to jsou nejak zateplene?
Nebyl náhodou někdo na Hradě na té výstavě Alfonse Muchy? Chceme v neděli s dětma (9 a 11), ale nevím, jestli to je i pro ně. Na muzea a divadla jsou zvykly
ziginka Jj jsou zateplené, asi jako třeba ty z Lidlu? Ale časem se to trochu sepere a už to tak teplé není, stejně jako ty z Lidlu. Prostě to odpovídá tak silnějším teplakum no, nic extra zatepleneho si nepředstavuj.
Prosim vas, a nemate nekdo kod na profimed?
Já jdu taky prosit o kód :) dle všeho by tam mělo být i bonami, tak kdyby to nahodou měl někdo u sebe... Díky!
tenzie Já to mám v aplikaci a ty kódy platí jen chvíli, 15 minut po rozkliknutî. Takže kdybych ho teď otevřela a dala ti ho sem, asi bys to nestihla. Bonami tam má 20% a jinak prý má 15% slevu ZARI15.
Zarinya mně to na počítači jde. Přihlášená nejsem.
Sweet Potato díky, 15 % taky dobrých :)
SunEclipse diky,no prislo mi,ze s tim neco mam ja,ale netusim co.Nejde to ani na tabletu ani na telefonu....
Zarinya Zkus vymazat paměť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.