"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 14:25

Fleur to je skoda

Offline Fleur blogger
6855 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 14:29

Kokoska Teď mě to štve už jaksi z principu, že se to chová jako začarované .

Offline Fleur blogger
6855 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 14:29

Kokoska Teď mě to štve už jaksi z principu, že se to chová jako začarované .

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 17:00

Fleur tak jim napiš!

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 17:02

mitford sister jak se daří slepicím?

občas si na Tebe vzpomenu, když rozklepávám vajíčko

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 17:22

RoSa 

Že začátku byly asi 2 týdny na volno na zahradě, zkraje se držely v jednom koutě, říkala jsem si pohůdka...pak to začalo :))) posratá terasa, každý ráno budíček klovanim na okna...slepice na stromě, slepice v baráku, slepice na parapetu

Teď už mají svoje 

Takovej Pentagon :) 

Už jedna, možná dvě nesou...já jak debil připravila kukaň, levandulema vystlala, dala podkladek...a pankerka Queenie mezitím

Dneska byl první přelet ven :))) Ale baví mě to, až se tyhle vynesou a půjdou do hrnce, mám vybraný černý australorphky! 

Siouxie zdraví! 

PS Kocour se taky povedl, je to mazel - pro úplnost

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 18:07

Fleur tak si predstav, ze mi ti hajzlici strhli z uctu plnou cenu. Napsala jsem tam, ze chci vratit rozdil nebo rusim objednavku.

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 18:14

mitford sister to je bohovske ako ste sa zzili so sliepkami. Ta fotka ako klopu na okno je top. A inak su krasne a ty obdivuhodná

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 18:27

mitford sister Super. Mně letos ty naše sežraly dýně. Žádnej rok je nezajímaly, dýně, patizony, cukety, pohoda si to tam žilo spolu pokupe, on je to taky poměrně velkej pozemek. Letos se nám urodilo jen devět fakt malejch Hokaido,taková velikost jak je běžne v obchodě a jednou přijdu a dvě dýně do půlky uklobany..slepice se začaly pouštět i do těch slahounou, ale s jakou chuti. No tak jsem to všechno otrhala a sluš no, kam to příští rok nacpu nevím:-D

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 18:43

mitford sister slepice z Pentagonu a Queenie zanáší, potvora! to jsem jako dítě milovala, u babičky, hledat ty místa, kam zanášej, detektivní práce... fotka slepic u okna je super!

Karja ohradit buď zeleninu, nebo slepice, no...

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 18:52

RoSa Jj, jak to jednou okusily....tak už nepřestanou. Ale jako roky je to nezajímalo a letos nám takhle rebelujou! 

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:06

Karja to bude nějaká nová generace, ne? je to čim dál voprsklejší

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:33

Mha pro tchyni jsme kupovali boty znacky Varomed. Maji tuzne sirky, jsou na suchy zip. Nektere vypadaji relativne pricetne.

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:38

mitford sister Dekuju, no, zkusim to, co potrebuju, nacházet do kosiku, a uvidim, jestli mi tam neco naskoci automaticky. 

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:38

Janulik03 díky :) kdybych měla podmínky (vodu a víc místa), nasadila bych hned i kačeny. ty jsou srandovní a chytrý

Karja jen jim dopřej! :) budou mít krásný oranžový žloutky!

RoSa naštěstí jsou tam jen omezený možnosti, kam zanášet. uvidím, kdy ji to přestane bavit...jestli s prvním sněhem nebo tak. já jsem hned vedle dala další kukaň, přímo na ten její důlek v klestí mi to bylo líto :))

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:40

Ginger

Děkuju moc, už jsem hledala všude možně, ale maminka je prostě hrozný vejmyslo. Tak se jí snad něco zalíbí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:44

mitford sister Mají to hnízdo libový, snáší do levandule. 

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:47

Myrtila já fakt vůbec nevím, možná funguje ten papírovej kupon jen, co jsem ofotila, přímo na prodejně. já naštěstí nic v těch dnech marianne nechci, tohle mi přišlo od pseudotchýně, já nevím, jak se s tím zachází...asi jsem ti moc nepomohla

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:52

mitford sister No, nekde na netu jsem nasla, ze by to melo fungovat na prodejne i online, tak uvidim, az budu mír vecer klid to vybrat, jestli se mi tam neco nacte samo. Kdyz ne... tak zubni kartacky uz stejne koupit musim i bez slevy, no

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 19:54

Mha tchyne napred trochu ofrnovala, ale kdyz zjistila, ze muze mit svoji velikost, protoze ty boty byly spravne siroke, uz nechtela jiny. Tak at neco pricetneho najdete.