Fleur to je skoda
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska Teď mě to štve už jaksi z principu, že se to chová jako začarované
.
Kokoska Teď mě to štve už jaksi z principu, že se to chová jako začarované
.
Fleur tak jim napiš!
mitford sister jak se daří slepicím?
občas si na Tebe vzpomenu, když rozklepávám vajíčko ![]()
Že začátku byly asi 2 týdny na volno na zahradě, zkraje se držely v jednom koutě, říkala jsem si pohůdka...pak to začalo :))) posratá terasa, každý ráno budíček klovanim na okna...slepice na stromě, slepice v baráku, slepice na parapetu ![]()

Teď už mají svoje

Takovej Pentagon :)
Už jedna, možná dvě nesou...já jak debil připravila kukaň, levandulema vystlala, dala podkladek...a pankerka Queenie mezitím

Dneska byl první přelet ven :))) Ale baví mě to, až se tyhle vynesou a půjdou do hrnce, mám vybraný černý australorphky!
Siouxie zdraví!

PS Kocour se taky povedl, je to mazel - pro úplnost

Fleur tak si predstav, ze mi ti hajzlici strhli z uctu plnou cenu. Napsala jsem tam, ze chci vratit rozdil nebo rusim objednavku.
mitford sister
to je bohovske ako ste sa zzili so sliepkami. Ta fotka ako klopu na okno je top. A inak su krasne a ty obdivuhodná ![]()
mitford sister Super. Mně letos ty naše sežraly dýně. Žádnej rok je nezajímaly, dýně, patizony, cukety, pohoda si to tam žilo spolu pokupe, on je to taky poměrně velkej pozemek. Letos se nám urodilo jen devět fakt malejch Hokaido,taková velikost jak je běžne v obchodě a jednou přijdu a dvě dýně do půlky uklobany..slepice se začaly pouštět i do těch slahounou, ale s jakou chuti. No tak jsem to všechno otrhala a sluš no, kam to příští rok nacpu nevím:-D
mitford sister slepice z Pentagonu
a Queenie zanáší, potvora! to jsem jako dítě milovala, u babičky, hledat ty místa, kam zanášej, detektivní práce... fotka slepic u okna je super!
Karja ohradit buď zeleninu, nebo slepice, no...
RoSa Jj, jak to jednou okusily....tak už nepřestanou. Ale jako roky je to nezajímalo a letos nám takhle rebelujou!
Karja to bude nějaká nová generace, ne? je to čim dál voprsklejší
Mha pro tchyni jsme kupovali boty znacky Varomed. Maji tuzne sirky, jsou na suchy zip. Nektere vypadaji relativne pricetne.
mitford sister Dekuju, no, zkusim to, co potrebuju, nacházet do kosiku, a uvidim, jestli mi tam neco naskoci automaticky.
Janulik03 díky :) kdybych měla podmínky (vodu a víc místa), nasadila bych hned i kačeny. ty jsou srandovní a chytrý
Karja jen jim dopřej! :) budou mít krásný oranžový žloutky!
RoSa naštěstí jsou tam jen omezený možnosti, kam zanášet. uvidím, kdy ji to přestane bavit...jestli s prvním sněhem nebo tak. já jsem hned vedle dala další kukaň, přímo na ten její důlek v klestí mi to bylo líto :))
Děkuju moc, už jsem hledala všude možně, ale maminka je prostě hrozný vejmyslo. Tak se jí snad něco zalíbí.
mitford sister Mají to hnízdo libový, snáší do levandule.
Myrtila já fakt vůbec nevím, možná funguje ten papírovej kupon jen, co jsem ofotila, přímo na prodejně. já naštěstí nic v těch dnech marianne nechci, tohle mi přišlo od pseudotchýně, já nevím, jak se s tím zachází...asi jsem ti moc nepomohla
mitford sister No, nekde na netu jsem nasla, ze by to melo fungovat na prodejne i online, tak uvidim, az budu mír vecer klid to vybrat, jestli se mi tam neco nacte samo. Kdyz ne... tak zubni kartacky uz stejne koupit musim i bez slevy, no ![]()
Mha tchyne napred trochu ofrnovala, ale kdyz zjistila, ze muze mit svoji velikost, protoze ty boty byly spravne siroke, uz nechtela jiny. Tak at neco pricetneho najdete.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.