Lamicka vůbec nechápu to zalamování se s e kuponama, kdyz maji stejne papirovy, ktery si lidi popučujou
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 chci jit na soukro skolu, tak bych prisla o penize
Dalkove je muj obor na statni skole jen v Plzni a tam se mi nelibi studijni plan.
Ounz nedava to smysl
Lamicka chapu...no tak mozna bych to zhodnotila podle castky:) ale proste zkusit to jde vzdycky!
Lamicka A nemáš nějaký příbuzný obor na státní škole? Na soukromou bych se asi vykašlala, z různých důvodu.
Lamicka Jasný no, ale aspoň té to bude motivovat:-D
Karja
Možná ještě mrknu po těch státních.... Když mě nevezmou, můžu příští září na soukro.
Lamicka ja mam za sebou 1 semestr na soukromy a my to fakt strasnej zazitek hned z nekolika duvodu. Ale jinak myslim, ze ty jsi studovala marketing nebo tak neco? Tak jestli by se nenasel treba spis nejakej kurz co by sis chtela udelat?
Lamicka Já bych se přihlásila určitě teď na státní a pak uvidíš. Kamarádka říkala, ze na soukromé se lze hlásit ještě o prázdninách. Já jsem teď taky uvažovala se přihlásit dálkove na jednu skolu, ale teď s tou zmenou doby, inflaci a tak asi bude potřeba abych se plně soustředila spíš na praci, tak si nebudu zatim dávat ani přihlášku.
Ale jdi do toho, teď mi říkala jedna známá, je ji lehce nad 50, že tou školou hrozně omladla:-D. Že je to prostě celý super, i když kvůli výdělku zůstane u své profese.
Zkoušela jste některá uplatnit tu slevu v HM? jsem přihlášená ke svému účtu, ale nějak se nemůžu dostat k těm 20% .
Sairon Mně to normálně šlo. Pak v košíku jsem zadala ten kod
Sairon jj, rano mi to slo
Sairon nekdo ho tu daval, myslim HMMEMBER20
Sairon Jj to je on:-D. Chtěla jsem jedny legíny s cesanym rubem. No tak mám objednávku za dvojku!
Lamicka ja som robila vysoku popri praci v 40 , bol to zahul ale moj obor a dalo sa . A nemam ukoncenu lebo mi ochorela mama, potom ja, tak vlastne akoby som nemala nic. Uz som to nechala tak.
Karja
naprosto stejně
Lamicka díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.