Mha neporadí ve zdravotní obuvi nějaké nazouvaci kotníčkové? Máma má stejný problém, úzká je jí i nejširší ARA, ve zdravotní obuvi jsme to nakonec vyřešili ke spokojenosti všech. Nakonec si tam koupila ty boty troje. Plesové střevíčky to nebyly, ale zas nebyly tak strašné jako to v čem přijela.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mha ja neporadim, mame nohy neotekaji a mela vloni nejake kotnikace na rovne podrazce. A bohuzel letos uz asi moc ven chodit nebude, nechce ani ted, natoz az bude neco na chodnikach. Tata nohy otekle mival tak, ze neobul ani v zime nic nez nizky boty. Koupila jsem mu o cislo vetsi masivni polobotky na hodne silne vrubovane podrazce a nejak to v tom taky preckal, ale taky uz ven moc nechodil.
Jeste se taky delaji zvlastni boty pro diabetiky, aby tam noha mela dost mista. Treba by se neco hodilo, na internetu by se urcite naslo. Ale jsou dost drahy.
Mha moje maminka nosi neco takovyho, u nas teda nebyva snih takze kotnikovy staci. a rozhodne traktorky, duchodky s tou hladkou podrazkou![]()

Ze superblbých. Myslíte si, že je královna Alžběta v té rakvi, kterou tahají hore dole? Mi to vrtá hlavou, jelikož u nás je v zákoně o pohřebnictví, že ostatky musí být zchlazeny na 5°C pokud je pohřeb do týdne, jestliže je pohřeb za dýl, musí se ostatky zachladit na -10°C. Možná je nabalzamovaná? A lze to vůbec? Nebo má v té dřevěné rakvi ještě cínový futrál, protože do letadla jedině v cínu, ne? Sorry za morbidní dotaz, ale já se o ty funerální věci dost zajímám a kamarád pohřebák mi neumí odpovědět prostě. :D
Ja jsem si zas rikala, jestli je na rakvi fakt ta original kralovska koruna nevycislitelne ceny.
Kan Dobry dotaz nahodou! A nevim. Jen jsem nedavno cetla knizku z prostredi americkeho pohrebnictvi a oni vetsinu tel balzamuji. Takze asi vydrzi
. Dotaz poslu dal, kamarad nasich dela neco jako reditele Strasnic, tak treba bude vedet.
Kan To olovo zminovali nedavno i v dokumentu o Diane.
Kan Taky mi vrtalo hlavou, jestli je v tý rakvi chlazení nebo jak to dělají...
Kan taky jsem o tom přemýšlela, napadlo mě, že třeba v tom katafalku může bejt schovaný nějaký chladicí zařízení... no a taky je vystavená 23h denně, takže na tu hodinu jí třeba šoupnou do mrazáku...?
brrr no tak hlidana byla dost :)
Kan v The Crown je na zacatku po smrti krale Jiriho scena, kde ho balzamujou, takze asi je nabalzamovana? :D
Karja jsou prosímtě těch M dnech i nějaký větší dětské eshopy? někde kde by se dala koupit autosedačka.
Sairon Podívám se ti večer, ale myslím že ne.
Kan To není vůbec blbý dotaz. Taky mě to napadlo.Jeste jsem si říkala, že deset dní je spíš maraton než deset dní smutku. Mi to přijde pro pozůstalé strašně náročné ten program.
notna Dneska by měli mít rodinní příslušníci. Mám pocit, že třeba Charles lítá pořád sem a tam. A když vidím, jak ženy stály u rakve nevím jak dlouho na těch podpatkách ....
A teda obdivuju Brity, jak stojí spořádaně v té frontě.
Díky, díky všem.
Taky přicházím s dotazem - roztáhne se obuv z lakované kůže? aspoň trošku?
Sairon Ondalek, malvik, detsky dum a urcite i dalsi maji ted svoji slevovou akci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY