brrr
Přesně, ty fronty jsou neuvěřitelné, já bych se na to vyprdla, fakt se skláním.
Jinak někde jsem zachytla, že je balzamovaná, ale zdroj teď rychle nenajdu, čtu kde co.
brrr
Přesně, ty fronty jsou neuvěřitelné, já bych se na to vyprdla, fakt se skláním.
Jinak někde jsem zachytla, že je balzamovaná, ale zdroj teď rychle nenajdu, čtu kde co.
viktorka_od splavu Kokoska continuity
Děkuju![]()
Vari díky ![]()
4n4 já mám jen emmeline, nevím jestli se to počítá za lakovky a jsou teda pevnější, a ťe by se kdovíjak roztáhly, mi neprijde, spíš moje noha si zvykla
Ale jiný lakovky nemam a neměla jsem, možna
Pinot Noir by mohla něco vědět?
Garfie Jj prý použili britský typ balzamace, bude vypadat pořád stejně. Já si říkala, že ten francouzský proces balzamace je na dnešní dobu zastaralý.
Taky přicházím s dotazem - roztáhne se obuv z lakované kůže? aspoň trošku?
Asi jak která, já měla nedávno na svatbě nový nude lakovky od Högl na 7 cm podpatku a roztáhly se ty lodičky určitě. Na noze jsem ale nic nepoznala, žádné otlaky, bolístky, nic a to jsem večer nosila a chovala dvě hodiny sestřenici půlročního synka. Po dvaceti hodinách jsem je teda ráda sundávala, ale to já každou botu. :D
4n4 trochu jo, ale trvá to (lodičky ani baleríny jsem neměla, vždycky uzavřené polobotky), těsně bych si nekupovala. Ale to já žádné boty, nejsem ochotná trpět ani přechodně.
Nemáte někdo kód na Cerave, prosím?
Sairon Nic jsem tam dětského nenašla.
Sairon mne pohodlny byly hodne od zacatku, ale uz od zacatku...otazkou je, jak bych to hodnotila tedka:D
Sairon do práce dojdi v pohodlných botách, a v práci to střídej jak vydržíš
SunEclipse takto to mám v plánu, do práce v BF balerinách a pod stolem nějaké lodičky na parádu, ale byla bych ráda, kdybych v těch lodičkách dokázala dojít aspoň na záchod :D
Sairon pokud ho nemáte ve vedlejší budově tak to dáš
a nebo si koupíš větší/širší lodičky ![]()
Evaeva já jsem koukala a je tam 2+1 zdarma, ale teda ty e kupony sou aktivni jen 15 minut ![]()
Jen u pokladny, ty si fakt těch svejch 110 korun pojistili...
Dodělával jste si někdo magistra s větším odstupem (10-15 let) od bakaláře? Hodně o tom přemýšlím. Chce to nějakou delší přípravu nebo do toho skočit po hlavě? V oboru nejsem, takže něco v hlavě zůstalo (v mlze
), ale dost se toho vykouřilo...
Ounz aha! No to nic moc teda.
Evaeva CERAVEMD22
Lamicka ja zacala navazujici magistersky ve 30, s odstupem 4 let od ukonceni Bc. tusim a slo to, ale flakala jsem se u toho na matersky. Bc. jsem delala taky dalkove, pri praci a to bylo urcite snazsi:) jdi do toho, co horsiho se muze stat nez ze se na to vykasles:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.