MP Meri já bych jela do Tábora. Hezký město a hlavně velmi zajímavá gastro scéna. S hotely nemám zkušenosti, ale je to relativně velké město a nějaké slušné ubytování i s wellness se určitě najde
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri Tabor je super a libilo se mi v hotelu Dvorak. S wellness teda zkusenost nemam, ja tam byla pracovne.
MP Meri Libilo se mi tady v Hluboké nad Vltavou
MP Meri Poděbrady. Hotel Golfi, tam jsme byly a bylo to super. Ale asi jakýkoli hotel, je tam vážně nádherně. A zvláště teď, že bude celá kolonáda, celé Poděbrady, barevná podzimem
MP Meri zkus se podívat na Třeboň.
MP Meri asi všude bude hezky, já tyto věci řeším tak, že zadám do bookingu požadavky a vyberu něco, co je splňuje a je za přijatelnou cenu.
Prosím, jaký parfém byste si nechaly dovézt z Paříže? Cena může být klidně vyšší - tedy ne přehnaná, ale klidně třeba do deseti tisíc našich korun... Poradíte mi? Děkuju moc.
Torrah Těžko radit, když neznáme preference ohledně oblíbených (či naopak nesnášených) složek, celkového vyznění vůně...
Dnes už se dá téměř všechno pořídit na dálku prostřednictvím e-shopu, takže bych se v daném případě opravdu soustředila na nějakou exkluzivní vůni od Guerlainu, která je vázána na prodej v butiku.
Já osobně mám ještě slabost pro vůně značky Divine, takže bych si přála některý z jejich čistých parfémů...
Ovšem pokud ten, kdo nabízí přivézt parfémový suvenýr, rád objevuje a testuje, poslala bych ho do Jovoy nebo k Sergi Lutensovi a nechala se příjemně překvapit
.
Sweet Potato Fleur díky moc, ten Guerlain mě zaujal.
Fleur děkuji, už jsem předala info, ono to bylo takové narychlo
vyřízeno
Nemáte někdo zimní boty Camper? Pokud ano, není zima od zdola? Není podrážka na zimu moc tenká? Dík za odpovědi
brrr do barefootu na zimu doporučuju termovložku z ovčí vlny z ovečkárny.
Mohučanka no, tak to se na to asi vykašlu, dík.
Vyučování el. za garáž. Celková spotřeba 1908kč, Zaplaceno celkem na zálohách včetně 3500 státní příspěvek 5487kč. Přeplatek vrácen 3579. Ten náš stát tedy dopadne, potažmo my všichni.
Tak Betty ja myslela ze ten prispevek je na domacnost![]()
viktorka_od splavu ne , je na všechna odberni místa. Máme ještě dva domy, tak i na ně.
brrr ja mam camper peu kotnikove a nosila jsem je celou zimu. Camper peu neni ciste barefoot, ma celkem tlustou vnitrni vlozku (bez ni je barefoot), takze narozdil od ciste barefoot bot me v nich nebyla zima od nohou

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.