Mrakoplas na zalando maj pyžam hodně (nebo aspoň měli) i marks, zpravidla starší kolekci. Teď je to i s pyžamama čím dál horší, bez kapec, přestali vyrábět ty ultrapříjemný viskozový a flanel by taky jeden pohledal..jinak na zalando varuju před hunkenmoller, jsou pěkný na oko, ale pokud nejsou z čistý nepružný viskozy, tak se hrozně rychle operou a vyšisujou a vytahnou, vyzkoušeno za vás..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz díky, to hunkenmuller se mi docela líbilo prádlo, ale furt jsem se nějak nerozhoupavala:-D
Karja tak prádlo nevím, to nemám, takže neposoudím :)
Karja Ja jsem od nich mela doma plavky, nekolik variant, ty se mi libily moc, ale bohuzel jsou na uplne jina prsa, takze putovaly zpet, tak trvanlivost nemuzu posoudit.
Ounz vdaka! Mne sa na pohlad pacia od Oysho, ale su kratke, nemaju vacky a flanel to nie je, takze vlastne uplne mimo zadania
.
Karja Ja nejaky pradlo mam a dobry :-).
marieu kupuju si košilky v Intimissimi. Většinou teda čekám na slevy, jsou dražší, ale mám vyzkoušeno, že hodně vydrží. Aktuálně mám dvě z jejich košilek asi 7 let a pořád jsou dobré. Mám jak bavlněné, tak i mikrovlákno - překvapivě mi vůbec nevadí a jsou příjemné, ač se umělým materiálům jinak vyhýbám.
Ounz já od nich jedny kalhoty na spaní mám, roky beze změny, ale je to plátno. Žádná trickovina.
bram tahle krásná je, ale já bych v tom fakt zmrzla. Jedině svetr na to ![]()
A to teda fakt nemáme 18°
Dřív měl schiesser super kalhoty na spaní z plátna. Teď bohužel už jen sama viskoza a pretaceci trickovina.
Catherinne já jsem o kus otužilejší než ty, doma máme teplo, ale odhalená ramena na spaní mužů mít jen v létě ![]()
Karja ze me nic moc. Vlezla jsem tam ze zvedavosti a na oko a na hrani asi jooo, jak pise ounz.
Catherinne no však já jsem založením taky zmrzlík, ale na spaní mi vyhovuje mít toho na sobě co nejmíň pod tlustou teplou peřinou. Manžel naopak nosí i v létě dlouhý rukáv a dlouhé nohavice, ale pak většinu noci leží na peřině :)
Tabea u nich záleží na materiálu zjevne. Taky mam jedny, co drží (ale ty jsou bez kapes), ty ostatní už nikdy víc
Mrakoplas i to se někdy stane ![]()
marieu Já si myslím, že třeba v ložnici 16 v zimě nemáme. Topení jsme tam nezapli ještě nikdy. Do toho se mi ještě blbě nevstává, ale na chalupě ráno dovedlo být i 6 a míň
. V noci mi to nevadilo, ale ráno jsme losovali, kdo vyleze a zatopí.
Mrakoplas mám dobrou zkušenost s Uniqlo
https://www.uniqlo.com/eu/en_NL/product/flannel-trousers-453620.html?dwvar_453620_color=COL62
marieu Mně rukáv stačí krátký. Ale ramena zakrytá potřebuju, kromě letních veder.
Nemáte tip ... chtěla bych jet někam sama na víkend, ale nevím kam. Představuju si, ze by tam bylo nějaký pěkný wellness - masaz, solná jeskyně, něco ... nějaký malý městečko, par kaváren, prijemnej výlet. Ale nikdy jsem na ničem takovým nebyla, vůbec za prve nevím, kde hledat a za druhé jestli třeba ty masáže v hotelích mají vůbec nějakou úroveň?
Puvodne jsem chtěla, aby to bylo celé na Airbnb, ale to asi bude nereálný, tak klidně muže bejt wellness a ubytování zvlášť. Tak 2h od Prahy max. Prosím prosím ![]()
MP Meri Asi bych hledala v Poděbradech.
Obecně bacha - jako těhotná každou masáž nemůžeš. Tak hledej někde, kde tomu fakt rozuměj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.