Zuzuli Dík, to je už lepší. Jsem neschopna cokoliv shánět a kdybych měla ještě řešit nějaké vložky . Ale určitě to má s nimi Mohučanka vychytané, to jen já jsem líná.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak Betty Ty jo, tak to musím prozkoumat táty fakturaci, mám za něj přístup na ta online vyuctovani, protože on platí jedno odběrné místo zálohu 100,- a to tam ještě mívá přeplatek.
brrr já jsem děsná zmrzlina. A když jsem musela začít chodit rychlostí dvouletého dítěte, pořídila jsem si péřový kabát a vlněné ponožky. Ty vložky byl takový bonus, a je to super.
Tak Betty tak to je pecka tedy![]()
viktorka_od splavu Já dokonce myslela, že se o něj musí požádat! Byla jsem dost překvapená, když mi přišel e-mail od dodavatele, že ten příspěvek dostanu automaticky.
Tak Betty Je to neuvěřitelné.
Zapomněla jsem poděkovat za všechny tipy na to wellness. Nakonec jsem ... nic nevybrala a radši budu doma
Asi rozhodovací patalyza, prosím řeknete, že se vám to občas stává taky ![]()
MP Meri a nebo se ti zas tak moc nechce.
MP Meri já myslím, že je to dobré rozhodnutí. Aspoň já bych si těhotná welness neužila. Do sauny můžeš jen opatrně, masáž obezřetně vybírat, vířivka mě nebaví ![]()
Evaeva vířivka se taky nedoporučuje, je to vlastně masáž, že jo.
Pinot Noir já myslela, že kvůli teplé vodě máš být opatrná, že je to "masáž" mě nenapadlo
Věděla jsem, že termální lázně jsou taky problém.
jeden blbej jo... mám doma 4 prakticky nenacaty krabičky 14dennich čoček... synovi se zhorsily dioptrie a už s nima nevidí, vyhodit se mi to nechce... nevyužijete to někdo?... nic za to nechci... udělalo by mi radost, kdyby to ještě někomu posloužilo, kdyžtak SZ
Posílám zprávu.![]()
Tak Betty
My máme na elektrice takový přeplatek, že rok nebudem platit zálohy. Zato zálohy na plyn spočítali na 15 500!
Vyučování el. za garáž. Celková spotřeba 1908kč, Zaplaceno celkem na zálohách včetně 3500 státní příspěvek 5487kč. Přeplatek vrácen 3579. Ten náš stát tedy dopadne, potažmo my všichni.
Můžu se zeptat, ten příspěvek se počítá podle čeho, nevíš? Mají ho všichni ve stejné výši? Tobe to přišlo ve vyúčtování nebo ti přišla SMS/mail? Děkuju
Sweet Potato měsíčně?
Catherinne Jop
Sweet Potato to je strašný, my máme cenu garantovanou do konce, co bude pak, uvidíme. Jako jo, je to dům, ale je to děs.
tv je to podle tarifu, na rod.dum máme statni příspěvek 2000 Kč. Jsem přihlášena do ty aplikace ČEZu.
tv ale to je jedno u které jsi společnosti,
Tak Betty bezva, děkuju. Já jsem v podnájmu, takže to dojde majitelce. Jen abych věděla..
Sweet Potato to už je po zastropování?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.