Prosím vás, jak se vkládají peníze do bankomatu? :-). Nikdy jsem to nedělala a nabízí mi to jen výběr, nikde tlačítko vklad. Bankomat má být na obojí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Hele nevím, taky mi to tam nedavno nešlo vložit:-D. Pochopila jsem z toho, že jsem špatně pochopila odrážku na bankomatu zvanou ,,vklady,,
999 stalo se mi to, kdyz jsem jen pipla kartou misto vlozeni. Po vlozeni tam ta funkce uz byla.
Karja Tak to jsme dvě :-). Ale já už jsem u třetího bankomatu :-)).
viktorka_od splavu Ne, před.
711990 Tak to je ono. Já pípla telefonem. Díky, zítra další pokus :-).
Sweet Potato tak snad to ještě půjde dolů, protože teď jinýho dodavatele těžko najdeš:-(
viktorka_od splavu Jiný dodavatel absolutně není řešení.
Karja Já to budu zkoušet necvičně :-).
999 mě jde vkládat i když kartu jen pipnu a nemusí prolezt bankomatem. KB.
Sweet Potato tak pak jedině snížit spotřebu... je fajn že v domě máte víc možností
999bankomat na sobě musí mít napsáno, že lze i vkládat. Ne všechny tu možnost mají. Musíš pípnout nebo vložit kartu a zadat pin a na obrazovce se ti objeví volba vybrat, vložit - zvolíš vložit a otevře se ti místo na vložení bankovek. Vložíš, zmáčkneš hotovo a je to. Spočítá ti to peníze, ukáže kolik vkládáš a většina vkladomatů ti vytiskne potvrzení.
crazydaisy Já byla nakonec u čtyř, které měly napsáno vložit, všude jsem jen pípla a nikde se mi na obrazovce vložit neukázalo :-(.
999 ještě mě napadá, já vkládala vždycky v bankomatu banky, u které byl ten účet kam jsem to chtěla vložit... resp. s platební kartou k účtu v téže bance, které patří bankomat, snad to píšu srozumitelně. jestli to nehraje roli. ví někdo?
999 Mám Monetu a bankomat musí mít Vklad/výběr, vždycky musím vložit kartu a zadat pin. Mobilem jsem nezkoušela.
viktorka_od splavu já myslím, že můžeš vkládat jen do bankomatu své banky.
999 u mé banky musím použít kartu a pin, mobil ani hodinky na vkládání nestačí.
viktorka_od splavu Já myslím, že máš pravdu. Taky vkládám jen do bankomatu své banky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.