Kan proti tomu nic nemám
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato Ty jo, u nás na slovenském větším městě nebyl oblek absolutně nutný ani před těmi mnoha a mnoha lety. Nějaké kecy asi lektorka měla, ale
To teda hledím.
Ale stejně ty košile a saka klukům obvykle slušej, pokud se vybere aspoň trochu dobře.
Sweet Potato jj, i já, já teda chodila zrovna tam, kde rukavice povinny nebyly (bohužel), ale bez obleku to teda neslo
Vy tady řešíte oblečení a obutí dětí do divadla... ale když jsme my zcela neplánovaně šly jako náhradnice do národního na Batolaternu, zjistila jsem, že nemám co na sebe, jak mi při léčbě poskočila velikost a já nic moc nenakoupila v té aktuální, protože doufám, že se vrátím k té původní. Ale hlavně že nemám žádnu slušné boty. Vedu jen barefoot tenisky a gumáky, jedny Birkenstock Arizona, dvoje letní sandály a tím končím
do svatebních lodiček, které jediné mám doma, se už asi nikdy v životě po těhotenství na šírku nenarvu. Nakonec jsem vylovila z hlubin skříně jedny letité tomsky, které ale stejne díky dešti a batoleti, co mi neustále šlapalo na nohy, vypadaly v divadle jak od popelnic ![]()
Že nemá co na sebe mládě (něco, co na sobě nemá fleky od písku a jídla) jsem vyřešila snadno, dala jsem jí vybrat ze zásoby látek a během dopoledne jí spíchla šaty. Ještě na nich v divadle měla značky fixem. Teď je nosí doma, na hřiště. Že bych jí toužila na tuto jednu jedinou příležitost kupovat nějaké nové slušné šaty za několik stovek, které by mě štvalo jí dávat na písek, ale do divadla se nejspíš nějaký čas nechystáme, aby se využily, to fakt říct nemohu. Asi bych vybrala nejslušnějsí legíny, co doma máme
přece jen u dětí to je jiné, než u dospelých, kteří jedny šaty nebo oblek a lakýrky můžou nosit do divadla/na ples jednou za rok klidně celá desetiletí
Zuzuli no nebo taky po tom roce zjistí půl hodiny před odchodem z domu, že se do toho nevejdou![]()
btw snad pokaždé když jdu u nás do městskýho (kam se nemusí úplně v obleku ale většinou jsou lidi oblečení hezky) potkám chlápka v takové té "rybářské vestě", nikdy si nejsem jistá, jestli to je ten samej, ale tak asi musí být, ne? nezdá se mi možný, že by takových bylo víc![]()
V Praze u Vavrušky pořád rukavice povinné jsou a kupodivu to kvitují nejen holky. (Mladší právě nadšeně odhopkala na lekci s názvem latino night)
Zuzuli no nebo taky po tom roce zjistí půl hodiny před odchodem z domu, že se do toho nevejdou
Právě! ![]()
Já, když jsem letos neplánovaně a rychle přibrala o téměř 20 kilo, tak jsem si koupila akorát džíny, trička a tepláky na doma, ať mám vůbec co nosit. Rozhodně moje myšlenka nebyla, že si musím koupit nějaké slušné šaty a punčochy, protože co kdybych šla do divadla
to byla až ta panika těsně před
Renusatko synovec je velmi hubeny a vysoky a oblek do tanecnich koupili v c&a
Zuzuli a zas detom sa da v dnesnej dobe lacno kupit v bazare/na vinted, raz to oblecu a predas za rovnaku alebo podobnu cenu. To ale samo neriesi necakane udalosti. Esteze vies sit! Ja by som im mohla akurat latku omotat okolo tela jak som lava ![]()
A co sa tyka paniky, tak to som nedavno absolvovala ked mi volali, ze mam prist na druhy den na pohovor. Zistila som, ze absolutne nemam co na seba a to mam vahu furt rovnaku.
Zuzuli hele ale ty kolektivní bavlneny upletovy cerny saty cos s vystrihem na zádech, to byl kauf!!!!!!![]()
nase dite tam mělo jediný saty, který snese (pružný z upletu, dávat na pisek mi je nevadí) a pod tím leginy, zas bych nebyla na dvouletý batolata tak narocna ![]()
Mrakoplas oblečení pro děti naštěstí není ten největší problém, zvlášť pro holčicku, přinejhorším bych vzala nejaké úpletové šaty třeba v tescu, ale boty už pro mě osobně pořádný problém u dětí jsou. Celé léto nosila růžové balerínky, které měla na sobě i v divadle, ale už z nich vyrostla. A s ohledem na cenu dětských bot, rychlosti růstu chodidla a využitelnosti balerín přes zimu, bych ted vybírala mezi okopanými hnědými celoročkami, růžovými gumáky a zimní kotníkovou botou s růžovým kožíškem ![]()
Archivářka viktorka_od splavu baltik No jen on má zatím pořád těch 190 a 55kg. Máme hodně vysokých a hubených kluků v okolí, ale on je extrém, takže i když jsme řešili půjčení, tak to v okolí nepůjde. Za rok to může být ještě vyšší, takže uvidím, co do té doby bude, třeba i přibere
.
Zuzuli jaj tak topanky u malych deti neriesim vobec a myslim, ze skoro nikto. Starsi teraz nosi len keeny, na tu svadbu som im teda kupila nejake ultralacne platenky ale bol tam aj jeden 6 rocny chlapec v turistickych topankach a neriesil nikto :) Nahodou tvoje možnosti su vsetky dobre, mozno by som len tie gumaky vylúčila ![]()
Copak děti, ty bych ještě dokázala obléct, ale teď jsem se dozvěděla, že máme jít na ples a to je oříšek! Je to spíš jen tancovačka (myslivecký), žádná Opera. Ale ani tak netuším, v čem se tak chodí. Možná bych se lip orientovala v šatech do noblesnějšího prostředí. ![]()
Potrefenáhusa ty mám doma taky, taky jsem je měla v ruce a přemýšlela o nich
super univerzální kus, dřív jsem je nosila skoro všude. Akorát já se v nich teď vůbec necítím, jak nemám prsa. Prostě přes ten úplet se to hrozně rýsuje a já s tím nejsem uplně komfortní. Já teď nenosím ani klasická trička.
rozarka na myslivecký ples uplně v čemkoliv![]()
Zuzuli :-( bude zase lip ![]()
Sweet Potato musela být košile a kalhoty, půlka to sako stejně sundala, jak se u tance potili. O rukavicích se nikdo ani nezminoval.
No maloměsto. U nás teda ani nebyly ty prodloužené ve velké večerní. To jsem cumela jak puk, když se řešilo na MP, že se na to půjčují šaty. ( Tou dobou teda asi ani neexistovali půjčovny).
Potrefenáhusa ja si nestěžuju
poprvé v životě můžu nosit oversize pytlovité šaty, které se mi vždycky moc líbily a kterým ta absence prsů, řekla bych, vyložene svědčí ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.