"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. října 2022 22:14
Reakce na SunEclipse:

baltik nalezeno v článku na mesec.cz:

Úhradová vyhláška Ministerstva zdravotnictví ČR stanoví pro všechny poskytovatele zdravotních služeb objemové limity dle rozsahu jejich preskripce léčiv a zdravotnických prostředků v tzv. referenčním období. Při jejich překročení pak zdravotní pojišťovna zcela legitimně může požadovat část (procento je stanoveno vyhláškou) uhrazených prostředků po lékaři zpět, říká Hana Kadečková, tisková mluvčí Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky.

​Už roky pojišťovna tyhle sankce neuplatňuje. Spočítá to, ale nedává doktorům k náhradě. Ale bývalo to kdysi.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 24. října 2022 22:38

Ounz viktorka_od splavu je to ercefuryl a dotčený je můj obvodní. Je to trochu boj, já chápu, že gastro vyšetření mi nikdo tady neudělá dřív než za 3 měsíce, ale začali jśe to léčit algifenem a teď ty setrvalý obtíže radila lékárnice už řešit antibiotikama, tak jsem zajásala, když je i praktik navrhl, jen jsem pak fakt nechtěla odejít s prázdnou. Mě fakt neštve to pětikilo, ale ten princip mě vytočil a nebýt lékárnice, zase trpím doma bolestma o dalšíma potížema, s kterýma se fakt už těžko pracuje. No a jiní lékaři nejsou, už to pár let řešíme. 

díky všem za info, aspoň jsem si ulevila a zanadávala

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 24. října 2022 23:06

Zu posílal ti praktik kultiváci? Běžně se to nedělá, protože to dlouho trvá, ale možná by to pomohlo vyjasnit situaci. 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 24. října 2022 23:14

continuity kultivace je na zánět? Na krvi jsem byla před těmi 14 dny, jestli to na tu nemocnici není, ale nic zánětlivého nevyšlo. ( to možná bylo crp, protože výsledek byl tentýž den). 

Online baltik
4989 příspěvků moje polička 25. října 2022 05:22

Karja jojo, na stvoridla, ale nedosli jsme kvuli desti, tak priste. Na kreativni dilnu jsme nahledli, byly tam deti tak prvni stupen bych rekla, ale kdyz jsme se na pokladne ptali, jestli to bude bavit nase pubertaky, tak rekly, ze tam chdi mensi deti ale tvori i s rodici, takze to bavi i dospele, tak pokud vhces tvorit s nimi, ne si od nich odpocinout, muzete to zkusit pri nejakem dobrem tematu

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 25. října 2022 09:56

baltik Jj určitě bych tam musela byt s nimi, ale myslím že i na doprovod rodičů jsou ještě malé na tenhle koncept. Respektive ta menší. Tak super, že se vám to líbilo. No ta řeka u Stvořidel je hezká nebo ještě víc se mi líbí pak dal Smrčná, tam je to na podzim fakt kouzelný, tak to dáte příští rok! 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:41

Zu tak ercefuryl hrazeny neni, je to obvykle na cestovatelsky prujem co si berou lidi na dovcu v egypte.. jestli mas dlouhotrvajici prujem tak jednak urcite tu kultivaci a pak bych se snazila akutne dostat kamkoliv jinam.. bojuj!

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 25. října 2022 13:18

Zu ať jsi brzy ok ! 

Pokud je problém s praktikem, mám tip :-) a bere nové pacienty 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 25. října 2022 13:47

Magráta ty jsi z CB, ze? Prosim, napsala bys mi kontakt na praktika do sz? Tchyne ma praktika otresneho, hodne mi pripomina chovani doktora Zu a uz roky ji presvedcujeme, at ho zmeni a ona ze tam doktori nejsou. 

Odmita ji posilat na vysetreni, predepisovat leky, v covidu ji odmitnul dat zadanku na PCR a prasknul ji telefonem, pak ji odmitnul videt, kdyz se ji kasel zhorsil, no strasny... 

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 25. října 2022 13:52

Lamicka píšu do sz

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. října 2022 18:41

Máte některá, prosím, zaručený tip na eshop s ořechy a sušeným ovocem?? Díky předem.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 25. října 2022 18:47

marieu grizzly

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 25. října 2022 18:51

marieu co máš na mysli pod pojmem "zaručený"? Nakupuju na www.zdraveorechy.cz.. Na dodávky jsou spolehliví, zemi původu moc neřeším. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. října 2022 18:56

Makara tak asi vyzkoušený a s kvalitním sortimentem.

Ginger díky, mrknu na to

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 25. října 2022 19:02

marieu z grizzlyho jsem taky párkrát brala a přijdou mi srovnatelní. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 25. října 2022 22:43
Reakce na Garfie:

Jos já já, máta a slaný karamel jsou moje nejoblíbenější příchutě vůbec! (čehokoli)

​Ano, ano ano..!! Sestro..?

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 25. října 2022 22:52

Magráta mě nejde poslat sz, pošli prosím tip. A moc děkuji, vypadá to, že alespoň trochu atb zabírají!

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 25. října 2022 23:18

Co se dá dělat v Praze 25. prosince? Dá se někde najíst v poledne/odpoledne? Pojedeme pro syna na letiště, tak bych z toho chtěla udělat příjemný den, ne jen logistickou operaci. U nás na maloměstě i v blízkých krajských městech je 25. všechno zavřeno....

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. října 2022 23:32

Makara tour de betlem?

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 25. října 2022 23:49

moora diky, značím si