marieu na IG je holka z Moravy a ta pořád o nějakých oříšcích píše a mluví. Zkus mrknout
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Makara moc hezky betlem je na Loretanskem namesti, byva otevrena i Loreta, pak chodime bud na Hrad nebo prochazkou pres Petrin na Malou stranu. Na Hrade je kdyztak Kuchyn, v podhradi urcite taky bude nekde otevreno, ale udelala bych si predem rezervaci. 25.12. je Praha kouzelna, bez davu, vsude klid.
marieu vyzkousela jsem ruzne, za mne nejlepsi je svetplodu.cz. Krome orechu maji spoustu lyofilizovanych dobrot, cokolady, no proste hodne nastrah ![]()
Lamicka díky za naladění. Vlastně nevím, co vymýšlím. Taková klidná romantická procházka je fajn. Jen pod vlivem potomků už taky uvažuju, že musí být pořád nějaká akce
.
Catherinne mnum díky moc, svět plodů vypadal sympaticky.
Makara proflakly jeslicky v zivotni velikosti jsou u lorety, ale byva tam velka fronta. Dalsi vetsi pekny jsou u tomase u malostranskyho nam, ignac na karlaku, na vysehrade, jezulatko v karmelitske, pernikovej u mateje v dejvicich...
Makara A Jezulátko! Ale fronta tam bude asi taky.
moora Sweet Potato fronty ja nerada, ale třeba v deset ráno tam ještě nebude, nebo vybereme z jiných doporučených
Makara U toho Jezulátka si pohlídej, aby tam nebyl zrovna koncert.
Makara Vše už výše zmíněno :-) tak dám tip na celou procházku, trošku stranou od turistů. Zmíněné místa na jídlo zatím samozřejmě netuším zda budou 100% otevřená, ale tipla bych, že ano.
Z letiště je to kousek, tak co nechat auto na Pohořelci, po schodech na Nový Svět a stavte se v kavárně Nový Svět na svařák (nenechte se zlákat roubenkou, je krásná, ale předražená). Pak uličkami spodem k Loretě (betlém). Z Loretánské schody dolů na Úvoz a přes promenádu Raoula Wallenberga (to jsem se teď nachytřila v mapě, prostě cesta přes část Petřína) - tady je nádherný výhled na Prahu. Pak okolo Boromejek do Vlašské, zde je domovská restaurace 999 St. Martin, kde se lze stavit na jídlo nebo jen kornout hranolek. Pokračovat dolů do Karmelitské k Jezulátku, pak na Maltézské náměstí k Panně Marii pod řetězem. Velkopřevorským náměstím můstkem přes Čertovku do Hroznové (Trnkův dům), omrknout Werichovu vilu (cukrárna), Kampou pod Karlův Most (po levé straně veselé okýnko U Vopičků, tedy Bistro Bruncvík - přes Vánoce dělávají před bistrem oheň). Pak už Mosteckou na Malostranské náměstí, kde chytnete tram 22, která vás doveze zpět nahoru na Pohořelec.
Ptám se pro kamaradku
Kam v Praze na víčka? Máte tip?
Ptám se pro kamaradku
Jak se pořád dělají ty sbírky na víčka, tak vidím samo ty od lahví a říkám si, jestli v Praze mají velkokontejnery nebo jak to myslíš![]()
. Pak mi to došlo. Asi jsem přepracovaná.
andulka01 no tak to je dokonalý! Budu doma za frajerku, jak jsem to pěkně naplánovala. Ale já vás netajím a nakonec se přiznám, kde jsem k tomu přišla. Nerada se chlubím cizím peřím.
Jak se pořád dělají ty sbírky na víčka, tak vidím samo ty od lahví a říkám si, jestli v Praze mají velkokontejnery nebo jak to myslíš

Nejsi přepracovaná sama ![]()
Jak se pořád dělají ty sbírky na víčka, tak vidím samo ty od lahví a říkám si, jestli v Praze mají velkokontejnery nebo jak to myslíš
![]()
Ptám se pro kamaradku
jestli se nepletu, tak crazydaisy by mohla vědět
Nevíte náhodou někdo, co je potřeba pro převedení pachtovaného pozemku? A jestli to vůbec jde? Taťka má pořád na chlaupě část pozemku, jde o důležitou část pozemku, pro nového majitele, protože bez té části se vlastně vůbec nedostane do domu. Mohlo by nám to být jedno, když majitele to nezajímá a jen tu smlouvu ukončit. Jenže máme obavu, aby si toho nevšiml soused a nějak to nezneužil.
Dadoo třeba semhttps://www.ocniplastiky.cz/
Renusatko maminka převáděla pozemek na mě, pozemek měl v pachtu zemědělske družstvo. Při následné "výplatě" to došlo mě a pak mě oslovili s novou smlouvou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.