Prosím, kde v Praze koupit/objednat skvělý mrkvový dort?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nepřipomněl by mi někdo, jak se jmenuje muž za Zdeňkem Tůmou na okraji snimku...? :(
/Marhoula poznám. :)/

711990 žiaľ áno. A je to ešte bližšie ako bolo
už som kontaktovala lekárku, len sú tam len 2x týždenne.Tak snáď budem v piatok múdrejšia.
Nemáte někdo náhodou tuhle hru? Jak moc je zábavná, vtipná a náročná?

pecka ach jo, držím palce. To zdraví je fakt nejvíc. ![]()
Adjustační ponožky, máte někdo? Zkušenosti?
continuity ďakujem![]()
Tebe a Tvojim blizkym prajem pevné nervy a držím palce, aby ste zvládli toto náročné obdobie. Máš toho riadne naloženého.
pecka ďakujem ![]()
pecka já myslím, že jsem jen dávala krev a na výsledky si mě pak pozvala lékařka, která mi vše vysvětlila (jako vše dopadlo dobře, takže mi doporučila žít zdravě, vyvarovat se stresu apod)
bohužel už si nepamatuju, za jak dlouho byly výsledky :-(
ale pokud ti to doporučila lékařka, tak bych neváhala
já si vybavuji, jak jsem o ten test kdysi hodně usilovala, ale podmínky byly nastaveny dost přísně.. postupem času se uvolnily, takže se to vztahovalo i na mě (v linii měla karcinom ovaria pouze matka, žádná další příbuzná)
pecka drzim moc palce at vsechno dopadne co nejlip muze![]()
JankaM to jsou ty jak dělí prsty? ty mám, občas nosím po delší době v podpatcích apod., nikterak systematicky. nemám dispozice k vbočeným palcům, tak spíš jen úleva a prevence. koupila jsem je někde na ebay nebo tak za zlomek toho, za co se prodávají tady
Prosím vás, nedavno se tu doporucovaly kapky na zalehly uši? Potrebuju pro mamu, má zalehlo a nic neslysi :-(
Potrefenáhusa otic solution. Mne to teda nepomohlo, ja to mam opravdu od tech eustachovych trubic, neco se tam scuklo.
Kokoska díky moc
Kan My to jednou hráli, bylo to součástí vybavení apartmánu u Břeclavi. Těžké to není vůbec, házíš kostkou, občas tě to vrátí, semtam nějaká otázka. Nic, co by člověk potřeboval hrát víckrát. V partě by to asi bylo lepší než ve dvou.
Sweet Potato Díky.
JankaM mam, na doporuceni fyzioterapetky, ale samy o sobe asi nic moc. jo a neda se v tom chodit:-)
Nepamatam si to presne, mama bola na teste, bola onkologicka pacientka, v pribuzenstve sme nikoho ineho nemali, ale jej typ rakoviny byva casto spajany s tou genetickou mutaciou. Ja som vtedy zachytila (neviem, ci si dobre pamatam), ze najskor testuju teda pacientov a az ked je to pozitivne, tak pribuzenstvo. Este viem, ze ma prekvapilo, ze na tie vysledky cakala fakt dlho. Mesiace? Ale bolo to uz nejakych par rokov dozadu (BA).
rozarka s dětským povlecenim od Matějovského taky nemám dobrou zkušenost. Strašně škrabavý a přetočený švy. Prodavačky tvrdily, že je super, že se musí jen několikrát (hodněkrát) vyprat, pak že změkne. Ani po x vypranich to není žádná sláva. A já teda chci věci, co jsou pohodlný hned a ne, až jsou 20x vypraný. Jinak nemám zkušenost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.