Paris Sweet Potato ja taky a krome jedne sady, kteta je ze strihaneho nebo rezaneho? frote misto smyckoveho jsou i po nekolika letech a castem prani na 90° v poradk, mozna jen trosku vybledly barvy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Paris Schnou u nás doma daleko lépe než ty bavlněné froté ručníky, a to i když ručníky u umyvadla jsou v neustálé permanenci. Hlavně nezasmrádnou, jsou pořád příjemné na otírání a fakt dobře sají. Bambusové používám už opravdu pěknou řádku let a bavlněné bych už nechtěla ani náhodou. Teď sušičku nemám, před cca třemi lety odešla do věčných lovišť po 15 letech provozu, novou pro 2 členy domácnosti neplánuji nakupovat, ale když jsem v ní ručníky a osušky sušila, neměla jsem žádný problém a nevidím ani žádný rozdíl, když to porovnám s nynějším způsobem sušení venku nebo na sušáku doma.
Kokoska Poéma Sweet Potato moc děkuji. Do víkendu to nechám uležet a pak to rozseknu. Zřejmě vezmu jednoho bambusového Škoďáka a jednoho bavlněného Poláška na zkoušku. A uvidím, jak se osvědčí, než budu nakupovat ve velkém.
Děkuji všem. ![]()
Na parkovišti před rehabilitaci je problém zaparkovat, většinou je to systém nalej vylej. Tak v místě které se těsně přede mnou uvolnilo, postaval nějaký chlap, lidi tam různe korzujou, tak jsem zajela na to místo, a najednou vedle zastavilo auto v cestě, a ženská v autě stáhla okýnko a něco vykrikovala. Tak jsem si posbírala věci, vylezla a dáma neváhala na me nastoupit, že to místo jim ten postavajici pán hlídal, že má manžel 3 stupeň invalidity a že jsem jistě rozumná ženská, co jim uhne, že spechaji na rehabilitaci. Tak říkám že sice chápu, nicméně taktéž spěchám na rehabilitaci a že místa pro invalidy jsou tu 3 tak nechť nevaha a popojede. Že nedostal prukazku . Tak říkám nezlobte se ale to není muj problém Takže jsem si vyslechla že jsem kráva, vychcana svine atd
no a ptám se naprosto vážně, vy by jste vyparkovaly nebo jsem tady já ta divná?
rasaNori nejsi taky bych nevyjela.
Stydet by se mela ona.
rasaNori A to bylo místo pro invalidy?
MP Meri ne, nebylo. Ale parkoviště bylo full a jediné 3 místa, co byly volne byly ty pro invalidy.
Jo tak, už jsem pochopila. Asi bych vyjela, kdyby mě o to požádal postávající pan v průběhu zajíždění, jinak pak už ne.
rasaNori nevyjela bych. Pan blbe hlidal, mel tam kdyz uz stat tak, aby to bylo jasny, at si baba rve na nej. Kdyby me pri najizdeni na misto nekdo slusne upozornil, ze ceka na nekoho hur pohybliveho, to by bylo neco jineho.
Paris ručníky od Matějovského neznám, ale měli vnuci povlečení od něj. A to pustilo barvy při praní. To mě hodně mrzelo. A mrzí dodnes, že jsem ho nevrátila. Ale kluci ho nechtěli dát. Zrovna do postele mi prádlo, co pouští barvu, přijde jako mizerná kvalita.
Máte niektorá skúsenosti s genetickým testom génov BRCA?
rozarka od Matějovského mám dvoje flanelové povlečení a není s ním nejmenší problém. Je fakt, že já tyto bílo barevné kusy peru poprvé s těmi obrouvsky z DM, tak možné pomohlo to.
Měla jsem kdysi z Billy od něj v akci bavlněný satén a taky vydrželo skoro deset let.
V praci mame jediny kavovar - na dolce gusto. Tak som kolegov aspon ukecala na eko kapsule. No ale teraz, aku kavu do nich? Mliet u nas urcite nikto nebude, takze namletu - podla udajov z webu by mala byt namleta na hrubku "mokka", neviete ktora z bezne dostupnych by tomu mohla vyhovovat? Na specialy nas je skoda :)
continuity pustila červená barva. Vím, že je to jedna z barev, které se špatně ustalují - aspoň, co si pamatuju ze školy, ale u povlečení by se to stát nemělo.
rozarka To bylo asi vazne blbe obarvene... od Matejovskeho mame povleceni uz asi 15 let, cervene tulipany na smetanovem podkladu, a drzi, a to jsem ho parkrat vyprala i na vyvarku. Ted jsem teda kupovala jedno z bavlneneho satenu, jedna strana je takova hnedofialova a druha svetloucce staroruzova, a to teda trochu pustilo na zacatku, ale zase u nej bylo dopredu upozorneni, ze se to muze stat. Chytily to ubrousky z DM, povleceni samotne se neobarvilo. Ted uz asi nepousti, mam ho cca rok.
Jinak na bavlněný satén doporučuji glamonde, mám od nich troje povlečení, jedno už hodně let a jsou pořád krásné.
Navíc natisknou i kombinaci na přání.
pecka já, ale nevím, o co ti konkrétně jde :-)
pecka pokud to je proto, ze mate v pribuzenstvu vyskyt, bezela bych teda co nejdriv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.