pecka ach jo, držím palce a veľmi prajem nech to vyjde. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
pecka to je mi líto. Držím palce. ![]()
pecka to je mi moc líto. Přeju, ať jsou další zprávy co nejlepší. ![]()
Pokud pouzivate mapy v mobilu, tak ktery? Mne na google maps stve, ze tam nejsou vyznaceny zastavky MHD - hledala jsem, jestli zle nejak nastavit, lec marne (hlavne ze mi to cpe furt nejaky priblbly Bolt) a mapy.cz maji zoufale neaktualni a casto uplne mimo oteviraci doby u obchodu a spol.
Lama_z_Lana já to kombinuju, do auta wase, na orientaci po městě a přírodě mapy.cz a hospody a otvevírací dobu v google maps (to teda dělá manžel pokud je po ruce, google maps mi jsou z nějakýho neznámýho důvodu protivný); to jsem ti moc nepomohla, co?
OliveOyl moc ne
na auto nastesti mapu nepotrebuju, ale moje propracovana mobilni obrazovka ma slotik jen na jednu mapu ![]()
Lama_z_Lana já používám mapy.cz protože mají dobré ty mapové podklady, dá se podle nich chodit IV přírodě a dobře se mi v nich orientuje. V googlu nikdy nic nenajdu, nevím ani pomalu, kde jsem. Ale na recenze a otvírací dobu otvírám Google, stejně tak k navigaci v autě.
Lama_z_Lana Jak kdy, pokud je to v republice, tak seznam, protože má i aktuální novostavby. Pokud jedu do zahraničí, tak google, ale zadávám přes místo a trasu no a pokaždé teda musím před, mobil restartovat.
Kan neni jednodussi stahnout si pres mapy.cz ty mapy, ktere potrebujes? Navigace pak jede pres GPS a neplacas si mobilni data.
Kokoska Tak já to zas tak často nepoužívám a data mám neomezeně.
Lama_z_Lana no tak,jak ti tady píšou. Mapy cz mají nejlepší turistické mapové podklady v celé Evropě (kde jsme poslední léta byly).
Na ty hospody je lepší Google, hlavně v zahraničí. Ale já si i tak oteviracku vždy kontroluji na stránkách podniku.
Na navigaci zatím waze, ale pokud urgentně neudelaji neco s navigačními algoritmy, tak ho vyhodím.
Jinak mapy už berou hodně podkladů z lokálních zdrojů, třeba jsem před pár týdny zjistila, že dopravní události v ČR berou z dopravainfo.cz
Kokoska A ještě teda doplním, že já si v mobilu svoji polohu vypínám a u těch aplikací to myslím nejde? Ale nevím.
Kan tak záleží co od mapy chceš - pokud se podívat, jak má otevřeno hospoda, můžeš mít polohu vypnutou. Pokud chceš navigaci, tak z principu věci ji mít zapnutou musíš.
SunEclipse Asi si to nepochopila, já ji (POLOHU) mám zaplou POUZE na navigaci.
Kan muzes ji zapnout jen pro ten konkrétní případ spuštění aplikace.
continuity Ano, kdybych používala častěji, budu mít aplikaci a určitě si nebudu blokovat polohu. To opravdu ne. K mému řídkému používání, aplikaci nepotřebuji.![]()
continuity Pinot Noir Tabea ďakujem ![]()
pecka je mi lito, cim musis prochazet. Preju hodne sil mamince i tobe ![]()
Kan mám pocit, že já a continuity o koze a ty o voze. Psalas, že " u těch aplikací to myslím nejde?"
My ti odpovídáme, že jde. Co ty používáš nebo nepoužíváš neřešíme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.