"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
slniecko To by zírali, kdybych měla pod stromečkem pobyt někde daleko. Bez nich
Akorát je by zachránila babička, takže by ten survival byl hodně light.
brrr jed s babickou
Jen nevim, jestli navrat by pak nebyl boj pro tebe.
Prosím, je nějaký volně prodejny lék na angínu ? Mého muže to nějak sejmulo.
Tak Betty neoangin, ale jestli je to rozjete moc asi nepomuze.
...brala jsem v těhotenství, když jsem měla anginu a nechtěla jsem ATB:
(jsou různé příchutě)

...a přidala bych klasický ibalgin(v lékárně dostupná "400vka" - snižuje teplotu, odstraňuje pocit jisté "zchvácenosti", je protizánětlivý, úleva cca půl hodiny po požití. Možno přikoupit lactobacily/probiotika pro znovuobnovení mikroflóry žaludku...)
Kokoska Dovolená s mamkou by byla survival pro obě.
Tak Betty měla jsem anginu tak strašnou, ze nic jinyho nez atb si neumim představit, uleví to rychle
Tak Betty já teda nejsem zastánce antibiotik za každou cenu, ale streptokokova angína může být pěkný průser se srdcem. ta revmatická horečka byla před antibiotiky vcelku běžná komplikace. Vyhnala by ho k doktorovi, klidně i na pohotovost, pokud to neznamená dvě hodiny cestovat.
Muž byl před 10 dny na očkovaní proti chřipce a už má týden kašel, rýma , tak se rozhodl, že je to angína. Paralen, ibalgin, acylpyrin , sirupy nic nepomohlo. Dnes si koupil ten neoangin. Horečku nemá.
No hej, ale kedy je to skutocne angina? Pytam sa vazne, pretoze vela ludom respiracne infekty zacinaju silnou bolestou hrdla (teraz aj covid), ktoru volaju angina, ale v skutocnosti to angina nie je a bolest potom ustupi.
geekygirl já na sobě i okolí angínu celkem bezpečně poznám, doktor to pozná zcela jistě. Ale taky už jsem se s tím setkala, že někdo v práci řekl má angínu a pak se ukázalo, že tak říká každé bolesti v krku.
Rozhodla jsem se, že pořídím nové osušky. Prosím, nemáte někdo typ na nějaké osvědčené kvalitní, měkké a s vyšší gramáží? Ručníky mám VEBA a jsem spokojená. Ale nevím, jestli se osušky nedají pořídit levnější.
A nevím, jestli bavlněné nebo bambusové. Pokud máte někdo bambusové froté, dáváte je i do sušičky? Děkuji.
Paris bambusove frote jsem si poridila do Recka,jsou super a ony se nesmi davat do susicky?
Zarinya to já právě nevím. Na jednom eshopu psali, že pro dlouhou životnost se mají nechat uschnout na vzduchu. Na jiném zase že do susičky na max. 40°C. Obávám se, že moje susička suší na daleko vyšší teplotu.
Paris ja tam susicku jeste nemam,ale uvazuju o ni na zimu je tam velke vlhko a v baraku na susak moc misto nebude.A prave na rucniky a lozni pradlo by bodla.Ja se pri vybalovani nevsimla cedulky,snad to bude i na rucniku.Ja mam prave i k tomu velkou predlozku pred sprchac a to je docela tlusty to by snad v zime ani neuschlo.
Zarinya teď jsem u jedné i našla, že sušení v sušičce na normální teplotu. Risknu to a jdu do bambusových. Co u nás nepřežije sušičku, nemá u nás co dělat.
Jen pořád nevím jaké. Mám v předvýběru od Matějovského nebo z Goldea.cz, nebo levnější varianty z MK lůžkoviny nebo úplně levné z 4Home... ale tam už to vypadá na nižší gramáž a délku smyček... ty už asi tak měkké nebudou.
Potřebovala bych nějaké osobní zkušenosti.
Tak Betty Kašel a rýma není zrovna příznak angíny. Stejně jako každá bolest v krku není angína, ta se ale celkem dá poznat pohledem do krku, většinou jí doprovází i teplota a má celkem rychle se zhoršující bolest v tom krku. Pokud to angína opravdu je, tak nic jiného než antibiotika nepomůže. Pokud je to bolest v krku, rýma a nachlazení, tak je dobrý třeba i Orofar, ale většina těch věcí je spíš na chvilkovou úlevu než na léčbu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.