"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 13:40

Myrtila muž byl na očkování tak před měsícem

Offline mirajo
2672 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 13:40

711990Když byla starší malá, tak jsem si nechala udělat protilátky /kvůli dalšímu těhotenství/, zajásala, že je mám, a už jsem to nechala plavat. Holky je chytly klasicky jedna ve školce a pak mezi sebou, první měla dost pupínků, ale horečku ne, druhé nebylo skoro nic. Brácha je měl v dospělosti, chytil je v práci od někoho s pásovým oparem, bylo mu strašně. 

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 13:41

Potrefenáhusa 

Evaeva 

a to je vlastně taky důvod, vůbec nechápal třídění

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 13:44

Zina u nas je ta zaludna vec mycka. Manzel ma 2 VŠ technickeho typu a postupne zmacknout 2 urcene cudliky mu nejak nahani strach nebo co. S prackou radsi ani nezacinam, vrchol snazeni je, ze si tridi pradlo do kosiků v komore.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 13:51

mirajo tohodle jsem se presne bala, protilatky jsem mela zmereny uz z puberty a porad jsem to odkladala a vloni az ta predpoved apokalypticky epidemie me prinutila si to nechat pichnout:)

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 14:22

Evaeva Nekde jsem videla, he ten vypadek asi neni v cele republice, nebo teda spis, ze nekde meli vetsi zasoby, tak porad ockuji, ale tady u nas nejsou, no. Asi kdyby to nejak horelo, tak bych hledala, kde se da naockovat, ale stejne jsem to chtela az ke konci zimy. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 14:31

Evaeva tyjo, já se snažím syna objednat od léta a pořád není vakcína. Zkusím teda nějaké očkovací centrum, jestli se ještě někdy letos uzdraví 

Offline Alice7
48 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 14:42

Mulen mě bolí záda od prvního covidu 3/2021. Bolest zad byl jediný projev covidu a dodnes jsem se bolesti  nezbavila. Jo vlastně ještě čich a chuť, to přešlo po 5 dnech.

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 14:53

Mulen tak snad to brzo přejde. Mě by hodně vytočilo, kdyby mi zase zmizela ta mrňavá část chuti, která se vrátila po prvním covidu.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 15:09

continuity notna už jsme to kdysi řešili. Musíme asi připomenout. No, štve mě to :(. Ve školce se na začátku roku podepíše jeden papír a vše je v pořádku.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 15:14

žluťásek Na insta psala mamapediatr ci kdo, ze jedna vakcina docela je, druha ze ma vypadek. Ja chci taky dvojcata naockovat, mam ve svym okoli par spatnejch prubehu a navic s tou dlouhou inkubacni dobou bych s nima trcela doma pres mesic. Staci mi, ze mala mela mozna minulej tejden sestou nemoc, tak cekam, jesti se to projevi i u malyho, zitrejsi krouzek i ctvrtecni navstevu jsem radsi zrusila.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 15:18

Marielle Hele, ale pokud se někde poznáš a vyslovíš písemný nesouhlas, tak to musí odstranit i kdybys jim podepsala sto lejster. U dětí bych řekla, že to bude stejné. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 15:21

Renusatko no právě, ja bych si to taky nedovolila. A už mi bylo řečeno, že jsem přecitlivělá, dyť o nic nejde, pár fotek na FB. Ve školce respektují, že si nepřeješ zveřejňování ale některým příbuzným to nevysvětlíš, abys furt hlídal .

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 15:32

Marielle No neboj, my jsme zrovna teď v práci měli akci, lidi přes 50 let. A video z té akce, která jedna pitomá natočila, rozposlala a ještě ukázla kde všude, způsobilo dost rozruch. A taky vůbec nechápe, co jako měla udělat. No naštěstí, my už se jen smějem. Ono to brzy přemaže zase nějaká jiná kauza. Ale ty lidi nepochopím. Dle mého jsou to ti, s chudým vlastním životem, kteří žijou ze životů jiných, jinak tomu nerozumím.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 15:57

žluťásek ano, byl v očkovacím centru Avenier. Mají i pobočky ve Veleslavíně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 16:02

Vari já o tom očkování u kluků taky čím dál víc uvažuju. Určitě je nechám naočkovat než půjdou do školy, ale to máme ještě dva roky čas.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 16:30

Kan ve školce jsme podepsali, že si nepřejeme zveřejněni foto děti. Respektuji to. Jen ti příbuzní ... asi to bude tak, jak píše Renusatko - žijí životem druhých. 

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 16:30

Zina Když se jedni známí rozváděli, ještě nějaký čas spolu žili. On ji v té době učil vše o domácích financích, ona jeho prát, mýt nádobí a tak. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 16:37

Sweet Potatoaspon nasli konecne spolecnou rec.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 14. listopadu 2022 17:03

Sweet Potato no pračku snad ex zvládl, ale obvinil mě,  že jsem mu nenechala žádné povlečení, a on si musel koupit nové.  Když jsem mu ukázala nástavec na skříni, napěchovaný ložním prádlem tak "hm, tam jsem nekoukal"