Kora no doufám, že to prejde. Cich poradne nemam, tak ten jsem nezkoumala. Ale Alice7 teda nepotesila. Drzimpalce, snad se te bolesti jednou zbavis.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
SunEclipse nebol Tvoj ex môj ex? O tom posteľnom prádle to sedí úplne presne ![]()
Mulen môj kolega je bez čuchu a chuti vďaka Covidu už niekoľko mesiacov.
Marielle Nevím, o jaké fotky jde. Ale třeba z oslavy narozenin kamarádů občas rodiče toho oslavence nějaké fotky zveřejnili. Ani nevím, jestli mají soukromé profily nebo veřejné a viděl to i někdo cizí. Ale to je vždycky nějaká hromadná fotka bez identifikace. Většinou i mizerné kvality. To nechávám být.
Máte někdo pomalej hrnec? Nějaký tipy? Děkuju
notna ano, takové "no name" fotky jsou ze školky (děti rozlítané po lese, u potůčku, na zahradě, pracují na terasce nebo v jurtě), svoje dítě poznáš podle oblečení. To je ok. Ale vadí mi fotky ze soukromí děti na FB.
Ounz Mám asi 5 let, používám řídce a nenechávám bez dozoru. Dělám v tom jen vývary, ptáčky, guláš, trhaný.
Vím, že je to z mé strany takový poslední zoufalý pokus/volání o pomoc, ale sedím tu u svoji maminky, která je v terminální stádiu rakoviny. Má velké bolesti i přes to, že jí píchám morfin, má opiové náplasti a já si připadám zoufale bezmocná. A vůbec nevím co mám dělat abych ji aspoň trochu ulevila. Hospitalizaci v nemocnici nikdo z konzultovamych lékařů nenavrhnul, maminka zavolání záchranky neguje a nedivím se jí, protože představa jakékoli manipulace s ní je pro ni noční můra, ale já pořád nedokážu přijmout představu, že není možnost jí aspoň částečně ulevit.
Jimik
posílám sílu, to unést
Jimik hodně sil
přeju mamince, ať trpí co nejméně.
MP Meri Makara Tabea Marielle continuity Děkuji za reakci, nepřipadám si tu tak sama. Chodí k nám sestra z paliativní péče Bonum Finem, ale asi zkusím konzultovat ještě někoho jiného.
Jimik ten pocit bezmoci je hrozný, taky bych zkusila ten hospic, přeju moc síly, drž se.
Jimikvelmi by som ti priala, aby si nasla pomoc. Vela sil prajem ![]()
Jimik - mám to už v mlze, já ráno byla u obvoďačky ( tehdy jsem z toho šílela) a v poledne přijel někdo a píchli jí injekci, ono už to potom nevydrží srdce. Zkus volat do nemocnice a vysvětlit stav. Tohle je čirá hrůza, moc s tebou soucítím.
Jimik Musí to být strašně těžké pro vás obě. Je od tebe moc hezké, že jsi s maminkou. Hodně sil ![]()
Jimik radu nemám, ale posílám objetí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.