Mormonti jsou dobří. Hlavou rodu byl Jeor, nástupcem Jorah. Akorát se pak Jorah rozjel a utratil majlant kvůli ženské, kterou ve finále prodal do otroctví nebo zabil????. No musel opustit Westeros, Jeor odešel k Noční hlídce a Medvědí ostrovy zdědila Maege. Ta měla několik dcer, údajně s ledním medvědem. Nejmladší byla právě Lyanna.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jste si jistá, že ta modřina nemůže být borelioza??
nestrašte. jsem si myslím fakt jistá, skulila jsem se ze schodů a od té doby je tam. je modrá - borelióza by snad byla červená nebo bílá nebo nevím jaká, ne?
Já ji měla takovou červeno-modro-fialovou... Různě to měnilo barvy. Já si jen jen říkám, jestli ten pád nemůže být třeba souhra náhod. Ale jak myslíte :)
Mam dotaz, odchazi mi najemnik v Olomouc a chtela bych byt opet pronajmout. Divala jsem se zbezne online a prekvapilo me, jak moc sly najmy nahoru. Byt je 2+kk v dobre lokalite temer v centru. Zrekonstruovany, zarizeny vcetne pracky, lednice, televize atd. Tramvaj za rohem, 10 min pesky na Horni namesti, otoceny do zahrady. Je to fajn bydleni, byla jsem tam pres 5 let nez jsem se odstehovala.
Jsem nestihala, ze jednopokojace za 11 plus inkaso atd, zadny hogo fogo, normalni byt a jeste panelak.
Premyslim, ze to dam za 8500 plus inkaso. Dotaz zni zda ok nebo ne. Spatne se to asi hodnoti, muzu dodat vic informaci.
Mě taky leze Dany na nervy. Ale lezl mi docela i Jon. Ted' už mu fandím, ale jako pár ? Neee!![]()
Mně by to nakrklo fakt fest kdyby se dali dohromady. Jak říkám/píšu jsou dvě věci, které by mi dokázaly opravdu otrávit konec ságy. To radší, ať je převálcujou Jiní.
jo najmy sly opravdu hodne nahoru. nevim jak v Olomouci, ale tady v Praze jo. primarne bych se orientovala podle toho, co je priblizne v inzeratech. taky je otazka jaky je to najemnik, ale nam se tady nikdo o moc dele nez dva roky stejne neohral a bylo prakticky uplne jedno jak vysoke bylo najemne (ale to je dano tim, je to maly byt a taky lokalitou). spis bych dala slevu nekomu na doporuceni.
Taky to tak nejak vidim, ten kluk co odchazi byl fajn, asi dva roky, holka predtim 3. Kluk rikal, ze ma holku co tam chce, ale za stejnou cenu, tak jsem rekla, ze ne, protoze to mel podle toho co jsem se vcera divala fakt zas smesnej peniz (nezmenila jsem nic asi 5 let). Takze jsem to supla na tech 8 a volaj lidi docela dost (mamince). takze cajk myslim.
No cumela jsem neskutecne, tady teda sly najmy nahoru brutalne, protoze je volnejch jen 0.5 procent bytu, takze co bylo loni za $1000 je ted za $1400 napriklad.
žiš, vy mě děsíte!
tak já teda radši půjdu na test, stejně jsem tam chtěla jít, protože klístě jsem letos měla nepochybně (ale až po skrvně, dost týdnů po ní, ale stejně).
byty jdou jak teple rohliky, mne je tech lidi kolikrat i lito. prijdou treti den po zverejneni inzeratu a uz je udany.
ona to mozna pozna obvodacka i bez testu. nekdy jeste protilatky nemusi byt prukazne a skvrna je jasna.
VYpada to, ze je to vsude stejny. Me typek ted rekl, ze chce jeste zari zustat, takze az rijen to bude volny, cas vybrat vhodneho kandidata! Nejvic me facsinuje, kdyz tam napisu, ze jednotlive, max par (je to maly) a vola nam nekdo ze jsou 4clenna rodina nebo maj tri psay a tak... to je legrace.
jo jinak nez ti holky zacly psat, ze maji taky modriny nekolik mesicu, chtela jsem ti napsat, at to zajdes ukazat k lekari.
VYpada to, ze je to vsude stejny. Me typek ted rekl, ze chce jeste zari zustat, takze az rijen to bude volny, cas vybrat vhodneho kandidata! Nejvic me facsinuje, kdyz tam napisu, ze jednotlive, max par (je to maly) a vola nam nekdo ze jsou 4clenna rodina nebo maj tri psay a tak... to je legrace.
Není to moc, rozhodně ne, když se jedná o zařízený byt v dobré lokalitě. Kamarádka s přítelem si pronajímá 2+1 na Tabuláku a platí 11 tis. včetně inkasa. A druhá kamarádka si pronajala asi před 5 lety (ona a dvě děti školou povinné) 2+kk nezařízený a mrňavý na Nových Sadech, platí 8 tis. včetně inkasa, ale to jen proto, že majitel po předchozích špatných zkušenostech je rád, že tam má někoho, kdo mu ten byt nezdemoluje a roky oo něj pečuje. Chtěla si pronajmout něco většího, ale taky říkala, že když se dívala na současné ceny pronájmů, nikam se nestěhuje.![]()
Prosím vás, co je zač jasně zelenej ne úplně malej pavouk nad mojí lednicí? Umřu?
Hlavně nedávat fotku. Stačí mi co si představuju. ZELENEJ???? Kde je ten smajlík panicky běhající kolem dokola!
myslím, že to je posel smrti, zřejmě přijde zemětřesení
asi je to křižák zelený, pokud má takové kulaté tělo jako mívají křižáci (?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí