"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 13:53
Reakce na :

no ja teda rozhodne nie. Tiež som veľký fanúšik, a napríklad novú časť som si ešte nestihla pozrieť, tak všetky sociálne média otváram veľmi opatrne, aby som sa nič nedozvedela vopred. Prečo by som chcela vopred čítať scenár, to fakt neviem

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 14:00
Reakce na :

Asi chtějí natočit svou verzi

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 14:00
Reakce na :

ja si to pozriem dnes. Hneď ako prídem z kúpaliska

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 14:01
Reakce na Pinot Noir:

To jsou ale zeny, ktere o sebe nepecuji, nepracuji na sobe, tak vypadaji o dost starsi. Ze se vidime milosrdneji jsem si uvedomila na tridnim srazu po 15 letech. Nekteri spouzaci vypadali skvele, ale byli najednou takovy stari :)) a pak jsem si uvedomila, ze jsem na tom stejne.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 14:34
Reakce na :

Poslední díl jsem už viděla a těš se. Nemám problém se spoilery. Čtu si je a baví mne sledovat různé teorie, jak, kdo, co bude. Samotný scénář bych však nečetla. Chyběla by mi tam vizuální stránka. Ale přečetla bych si, o co v tom díle jde. Čtu si i konce knížek. Nijak mi to nesnižuje prožívání knihy, filmu nebo seriálu. NAopak mám pocit, že si lépe vychutnám takové ty nuance, které dílem vede.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 14:43

A - teraz nechcem vyvolávať nejaké hádky, ale - to tým fanšikom vôbec nevadí, že niekto poškodzuje tvorcu ich obľúbeného seriálu ?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 15:37
Reakce na :

To tiež neviem odhadnúť veľkosť škody, len nejako nechápem tú logiku.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 15:38
Reakce na Ronna:

Moc děkuju. Doktor mi vyhrožuje tímtéž, pokud nepůjdu na operaci. Potřebuju se dát dohromady, takže asi půjdu.

Omlouvám se za OT, ale skuhrat v příslušném vlákně jsem nechtěla ... ale asi půjdu.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 18:06
Reakce na Malvin:

Ha, konečně někdo jako já. Taky si čtu konce knih. Někdy jen nakouknu, třeba , když se k něčemu schyluje a já se bojím o hrdinu... jindy prostě chci vědět hned, co bude. Doma to nikdo nechápe, ale já klidně dokážu číst knihu několikrát. Vůbec mi nevadí, že znám děj. Naopak mě to uklidňuje a dokážu si ji víc vychutnat.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 18:31
Reakce na :

Já bych teda nevydržela a podívala bych se, jak to dopadne. Jinak je ten scénář k ničemu. A obávám se, že jestli je to pravda a pustí to ven, tak budou ten konec za chvíli vědět všichni, i kdyby nechtěli. To by se člověk musel na příštích několik let odříznout od internetu a nejlíp se ještě odstěhovat někam na severní pól.

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 18:50
Reakce na Fakirka:

Ha, konečně někdo jako já. Taky si čtu konce knih. Někdy jen nakouknu, třeba , když se k něčemu schyluje a já se bojím o hrdinu... jindy prostě chci vědět hned, co bude. Doma to nikdo nechápe, ale já klidně dokážu číst knihu několikrát. Vůbec mi nevadí, že znám děj. Naopak mě to uklidňuje a dokážu si ji víc vychutnat.

Přidávám se do klubu, mám to úplně stejně :)

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 19:42
Reakce na Torrah:

Fakirka Malvin také poměrně pravidelně kontroluju konec. Taky si tu knížku potom více užívám.

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 20:45

Hlásím se do klubu. Konec si většinou přečtu, když jsem tak v půlce, abych se rozhodla, jestli má smysl vůbec pokračovat. Pokud je to totální kravina, tak už nepokračuju, protože vím, že způsob, jakým by k tomu autor došel, by mě vytočil ještě víc.  

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 01:11
Reakce na slniecko:

A - teraz nechcem vyvolávať nejaké hádky, ale - to tým fanšikom vôbec nevadí, že niekto poškodzuje tvorcu ich obľúbeného seriálu ?

No, vždyť to může fungovat právě naopak Koho to zajímá, přečte si scénář a zároveň se rád podívá, jak s ním tvůrci naložili...

Já jsem vždycky moc ráda četla divadelní hry (od scénáře se moc neliší) a vůbec mi nepřekáželo, že znám děj, když jsem pak sledovala zfilmovanou verzi. Přece třeba takovej Shakespeare je notoricky známej, a komu to vadí, když ví jak to dopadne?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:32
Reakce na barbucha:

No, to hej, ale tie máš legálne, nie? Akože niekto sa sám rozhodol ich vydať. Kdežto tu to tým autorom niekto šlohol a ich vlastní fanúšikovia miesto toho, aby ho umlátili televíznymi ovládačmi sú nadšení?

No ja viem, sú to ľudia, logiku v tom nemám hľadať....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 11:15
Reakce na :

v Nemecku mivaji domovni uklizecky pres firmu,ze minimalne rok(i po tom co by dala vypoved) nesmi prijmout praci primo od klienta,coz je logicke.Cekala by ji pokuta.