My jsme to měli jinak, přilétli, odlétli na konci zimy a jeden zůstal. Tak zvláštně štěkal místo krákání. Pořád se potuloval po zahradě. Domnívám se, že byl na konci cesty. Pak zmizel.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
zkusila bych kontaktovat zítra nějakou ornitologickou stanici, pokud tam ještě bude. teď neuděláte asi už nic, snad ho do rána něco nesežere.
ale teda chleba bych mu rozhodně nedávala. spíš možná kousek kuřecího nebo něco takového.
Já pevně doufám, že to A) Martin dopíše, B) dopadne to jinak než seriál. Ten mi připadá oproti knihám stašnější a strašnější (první série ještě ušla). Stejně se ze setrvačnosti dívám, ale já si při četbě postavy nepředstavuju, takže mi to nevadí.
Jo a ten scénař si nepřečtu, klepla by mně pepka z toho, co tam vymysleli. Když se to dávkuje postupně, tak to není tak nebezpečné ![]()
Achjo, teď z toho mám ještě větší hrůzu než předtím. Navíc vím, že pokud to fakt nedopíše, prostě to nevydržím a na seriál se ze zvědavosti podívám. Nesnáším neukončené příběhy!
No, ale stejně zůstane ten pocit, že Martin by to skončil úplně jinak. (Já jsem teda šíleným odpůrcem L+R=J teorie a při představě, že se Jon dá dohromady s Daenerys mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Jinak ať to skončí, jak chce.)
haha, tak pro mě je to asi jedinej konec, kterej by mi přišel logickej a nena****l mě :-D
Né, kde je něco takovýho napsaný?
Potřebovala bych nějaký GoT filtr, který mi zablokuje jakékoli teorie a narážky. ![]()
A už sem nevlezu, samý spoilery! ![]()
Já ze seriálu neviděla ani jeden díl. Myslela jsem spíš tu Cersei, ale možná jde jen o něco, co jsem z knih zapomněla (budu se o tom přesvědčovat). ![]()
Jo, taky se mi zdá, že i když byly předtím dějový zvraty šílený, měly jakousi vnitřní logiku, která souvisela s charakterem postav, jejich postavením ve společensti, s pravidly fungování světa a tak. Teď se to z Tance s draky zvrhává v házení kostkou v Dračím doupěti.
Ty moje dvě teorie vychází z knih, ty nejsou seriálové.
Potrefenáhusa Jon je synem rybářovy dcery nebo Wylly nebo třeba mořské panny, každopádně je Nedův a basta (přece ten člověk nemohl být takový slušňák
). A Daenerys mi leze na nervy, proto nechci, ať skončí s J. (i když ten můj oblíbenec taky dvakrát není, ale to bych mu neudělala).
Musela bych se kouknout, protože už se mi to trošku plete, co bylo v knihách a co v seriálu, ale Lyanna Mormont tam zmíněná jako osoba byla, akorát mám pocit, že zatím nehrála žádnou roli.
Jo, Lyanna je i v knihách. Její matka vládla Medvědím ostrovům. Spolu se svou nejstarší dcerou táhly s Robbem na jih. Matka skončila bůhvíkde, sestru zabili na Rudé svatbě. Lyanna odmítla uznat Stannise za krále Severu. Jo a je to sestřenice Joraha Mormonta, neteř Jeora (byl velitelem Noční hlídky).
P.S: Musela jsem použít google, úplně v hlavě to už nemám. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí