Karja Při spále ale bolí v krku, ne?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 u nás v baráku právě frčej neštovice - a prej jsou toho v Pze plný školky.... ale v dětskej nemocech se nevyznám...
RoSa Ty jsem už měla :-).
999 nemůže to být alergická reakce?
MaeGandal Myslím, že to by mě nebolela hlava a neměla jsem zimnici.
999 mam stejny problem, minuly tyden mi nebylo dobre, synator pritahl nejakyho bacila ze skoly. Vyrazku, vypada to jako koprivka, mam na predloktich, krku a nohach. Dala jsem si pohov od citrusu a objednala se na kozni. Termin mam za mesic, tak to treba zmizi. PL mi jako prvni pomoc nabidla Hydrocortizon, ale ten nechci.
clothilde Jsem zvědavá, co se z toho vyklube, teď mám horečku 38,5.
999 při spale bývá červený, malinovy jazyk, u dětí. Neznám nikoho kdo by ji měl jako dospělý. Každopádně ať je ti líp.
Karja Při spále ale bolí v krku, ne?
Já nevím, mně to z doslechu od těch učitelek a maminek přišlo jako dost divná nemoc a víc jsem se potom radši nepídila. Ani nevím, zda to vůbec dospělí můžou mít. Pak dej vědět, třeba je to jen reakce na to, že ti není dobře, na zimnici nebo tak.
Kora Díky. Já si progooglula, že existuje taky ranná spála bez bolesti v krku a malinového jazyka. No uvidím, co se z toho vyvrbí.
Karja To si taky říkám, jestli to není reakce na tu zimnici.
999 podle mě vyrážka může být u leckteré virózy. Ať je brzy líp.
Evaeva Díky
999 děti už parkrat vyrážku k nemoci měly. Příčina neznámá. Tak ať jsi brzy fit!
999 co nějaká ta ruka noha pusa. Je to typická dětská nemoc, ale snadno se šíří. Před návštěvou u doktorky bych určitě zavolala nebo ještě líp poslala mailem fotky, naše dětská doktorka jakykoliv vyrážky bere jiným vchodem mimo čekárnu.
žluťásek Mě tyhle nemoci taky napadly, ale já s dětma minulý týden vůbec nebyla v kontaktu. Budu jí ráno volat, než tam půjdu.
999 K horečnatým nemocím občas bývá nesymptomatická vyrážka. Držím palce, ať to není nic velkého a je ti brzo líp.
999 nečetla jsem úplně pozorně, jestlis to už nevyloučila, ale spalničky nepřipadaj v úvahu?
Ounz Tak jsem si přečetla příznaky spalniček, a to není ono.
999 no, i když pořád nevíš, co to je, tak je dobře, že spalničky to nejsou
ať je ti brzy líp
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.