Ounz Jsou :-). Doufám, že mi budou slušet.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nemáte tu prosím někdo osobní zkušenost s gymnáziem Open Gate v Babicích????
Plesen na okne v kuchyni
. Ked to chcem nastriekat savom, musim vypratat celu kuchynu (jedlo v skrinkach)?
Mrakoplas My máme plíseň v bytě bohuzel pořad, savem strikam běžně a nikdy jsem nic nikam neuklizela (pokud nehrozilo, ze to postrikam).
Mrakoplas proste to jen postrikej...ale lepsi sou prej spesl postriky bez toho chloru, ten nejak nici omitku nebo co. Z moji zkusenosti je to fuk.
Lu osbní ne, ale synovi spolužáci jsou tam spokojení.
Akras Moc děkuji! Mám pořád dilema, jestli tam dceru pustit nebo ne.... Jsme z Olomouce, musela by být v campusu. Mají o ni zájem, je velmi nadaná, ale nevím, jestli to zvládneme a jestli to stojí za to - být od sebe tak brzy....
999 mně se teď v COSu taky nic nelíbí... jestli změnili návrháře? ... a všechno je takový volezlý, jak v sekáči si tam připadám... už aby se vzpamatovali!
Spíš šetřej, snažej se stlačit náklady.
Lu Osobní ne, znám děti, co tam studují, i pár kantorů. Pokud se nebojíš skleníkového prostředí, zkuste to.
tak uplně nejvíc by ušetřili, kdyby ty vošklivý věci vůbec nevyrobili ![]()
Sweet Potato díky moc!
RoSa Je to vidět už pár let. I ten blbej šev dolu přes hrudník na kolektivkách třeba.
A bude hůř.
Mrakoplas jen hodně vyvetrej. Zkusila jsem i přípravky bez chlóru a je to jedno. Akorát na dobu "operace" zavřu kočky do koupelny.
Lu priznám se, že campus bych si asi rozmýšlela. Je to sice jedna paní povídala, ale prý to není nic moc. Fakt nevím, ale jsou tam studenti od 15 do 19..
Řeklep : od 11 do 19..
Nemáte prosím některá tip na příjemnou psychoterapeutku s kanceláří blízko centra Brna, která bere nové klienty? Všude co zkouším jsou buď 4měsíční čekačky, nebo úplně stopstav ![]()
Sairon poslala jsem ti sz
Nemáte někdo nápad, co by mi mohlo být? Bolest hlavy, únava, zimnice včera a dnes jsem se probudila s drobnou vyrážkou o celém těle. Svědí, ale není červená má barvu kůže. Může to být covid? Zítra půjdu k doktorovi, ale jen abych věděla :-).
Tak opravuju, někde začíná být červená.
Spíš dotaz na ostatní než pro tebe, ale nemůže to být neco jako spála? U nás byla ve školce a právě děti měly vyrážku a učitelky je posílaly s tou vyrážkou hned domu. Jinak mě nic jiného spojeného s kožní vyrážkou a virozovyma priznakama nenapadá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.