Kan Děkuju moc, tu tuším nemám, ale zkusím někde poshánět ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato děkuji
Garfie Bezdrátovou žehličku jsem měla (asi Phillips), podruhé už bych ji asi nekoupila, pokud nedošlo k nějakému velkému pokroku. Hodně často potřebovala nabít.
Sweet Potato veľa zehlis!
@Isca Mám ji ušitou z letního softshellu aby to udrželo ten tvar matrjošky.
zelene.oko Jj díky, to je přesně ona.
Kan Dala bys fotku na postavě?
Kan No něco takového potřebuji
Jak se nosí v létě letní softshell, není ti v tom horko? I když asi vlastně asi díky tvaru a pevnosti bude hodně vzdušná...
Foto fuč.
Isca Měla jsem strach z pocení, ale už mám dvě a dobrý. Ta druhá je teda kolová s kapsama.
Aranel Jo, visej, i nějaký odtud mám, ale já chci šaty na každodennost a to Cos přesně splňoval. V DG se úplně doma neválím :-).
999 zkus ten Timoure, od nich jsem vždycky měla pěkný kousky... a nebo Kovaříkovou... a co E.daniely?
edit: koukám na tu e.daniely, a ty se teda posunuly k šití pro báby, to už neni nic pěknýho, taková Drutěva...
RoSa U Timourek se mi líbí přesně jedny šaty :-(.
999 mně se teď v COSu taky nic nelíbí... jestli změnili návrháře? ... a všechno je takový volezlý, jak v sekáči si tam připadám... už aby se vzpamatovali!
999 ty jsou hezký!
RoSa Doufám, že chytnou druhej dech :-).
Jo, dneska jsem do COS taky vlitla a pride mi, ze je tam snad zlomek toho, co na webu a nic moc, no. Ale stve, me, ze jsem v mangu nechala kozenkovej top ala Trinity z matrixu, mel takovej spravnej bad-girl vibe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.