Tabea Sweet Potato Ounz Díky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím, nevíte někdo o dobrém psychologovi/psycholožce v jižních Čechách, konkrétně okresy JH, PE, ČB, max Tábor? V dojezdové vzdálenosti od JH...
Z části dvou parcel A a B bych potřebovala udělat parcelu C. Co vše pro to mám udělat? Nevíte, prosím?

Má někdo z vás zkušenost s Vital Proteins?
tv První krok je geodetické zaměření pozemku v terénu. A oni už ti i poradej konkrétní další kroky, co bude potřeba dodat na katastr.
MP Meriděkuju.
Myslíte, že by někomu stačila parcela 35x10-12 m? Úplně nevím, jak to vymyslet. Pozemky u nás na prodej nejsou, to asi teda všude, tak není z čeho vybírat.
tv Mně to přijde hrozně málo tady u našich naproti jsou parcely 600 a přijde mi to jako takové minimum, do čeho se stavbou domu investovat. Samozřejmě pokud je to někde v centru města, tak je to jine, ale taková ta běžná zástavba okrajová mi přijde že do 400m je málo.
Má někdo zkušenost s domácí léčbou bursitidy lokte? Objevila se mi takřka přes noc. Doktor Google praví, ledovat a mazat Ibalginem.... Zatím mě nic nebolí a hybnost je taky ok.
tv No hlavně je otázka na co by mu ta parcela měla stačit. Jestli to má být zahrádka, tak jo, jestli má být stavební, je 400 m2 dost minimum, ale jako stačit to může. Akorát se podívej jaké jsou v místě regulativy, jestli je to zastavitelné území tak je dost pravděpodobné, že tam bude stanovená minimální velikost pozemků, nebo přinejmenším povolená zastavěnost, tak aby vůbec bylo reálné na pozemku takové velikosti něco rozumného postavit.
tv 350m2 je na řadovku, pro klasický RD potřebuješ alespoň těch 600m2
Evaeva Tak mám dobrej odhad;-).
Prosím vás, já se hrozně omlouvám . Počítala jsem to podle katastrální mapy a podle měřítka, protože neznám přesné rozměry.
ten pozemek by byl určitě větší, podle mě tak 800 m. Podívala jsem se na sousední parcelu, která je stejného tvaru, akorát trochu širší a ta má 1200 metrů.
Karja jojo, ono záleží i na dalších okolnostech, odstupech od kraje/sousedů,...
Díky za informace, u VP se mi líbí složení /a reklama s Jennifer Aniston
/ a říkala jsem si, že při mém omezeném jídelníčku a intenzivnějším pohybu bych něco takového asi potřebovala. Tak ještě jednou díky!
tv 800m by určitě stačilo.
Přišlo mi, že je to nějaké malé.
Jsem dnes nějaká marná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.