Zu stalo se mi, ze neprisla, slozite sem to zjistovala pres infolinku, protoze se mi to neukazalo ani pri trackovani.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka už koupila, výměnou za rekonstrukci budov školy, tuším. Park tam 100% nebude, doplní se zástavba a bude jen ten Kulaťák. Park by měl být uprostřed náměstí, doprava i tram vedené vnějškem.
Jak je to u přijímaček na SŠ, když se na jednu školu dostaneš a na druhou ne. V případě podání odvolání, podrží místo na té první škole, nebo jak se postupuje?
andulka01 hmm, tak uvidíme
Lamicka už to koupila...sorry, nevšimla jsem si, že už máš zodpovězeno
rasaNori O kolik jsi to prosvihla? Někde to normálně akceptují.
rasaNori O kolik jsi to prosvihla? Někde to normálně akceptují.
@rasanori taky bych se ještě zkusila obrátit na prodejce.
Karja vic jak mesic![]()
rasaNori za zeptání nic nedáš
Dekuji za ty tipy na karimpranamatku
rasaNori No a o kolik víc? Ty velké e-shopy pár dní neřeší. Jakmile to zvládne odjet PPLkem že nějak neprojde ta etikata, tak máš z velké části vyhráno:-D
711990 stačilo se tu zeptat a už poslali mail ![]()
Mulen Na tu školu, na kterou se dostane, odevzdá zapisovy list a podá odvolání. Pokud mu z druhé školy přijde rozhodnutí o přijetí, zapisovy list z první školy vyzvedne a donese do druhé skoly
Lamicka mám pocit, že ten pozemek je už prodaný. Patřilo to jedné z VS a ta to prodala. Tak je jen otázkou času, kdy se to fakt zastaví celé.. je to škoda no
Zu no vida![]()
shark diky, takhle nejak jsem v to doufala.
Neumím najít vlákno,kde se řešil Železný. Je někde vysvětleno, proč to video policie zveřejnila až teď?
Nevíte co se staví na place pro trhy na Kulaťáku? Nějaký velín pro budoucí zničení zeleného placu? Nikde jsem nic nenašla...
Ty buňky na místech současných trhů jsou kanceláře a zázemí pro lidi z té obří stavby vedle přes ulici. Farmářské trhy prý zatím nijak dotčeny nebudu.
Renusatko to je super. Díky. No budou to nervy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje