rasaNori Teda jediný, co je z toho jasný, že kolem díry je to OK. Ale za takový podklad bych teda taky zabíjela. Můžeš alespoň zkusit streetview, jestli ti to trochu pomůže, když předpokládám, že je to fasáda?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
DruI nemuzu, je to vnitrni atrium, nejde tam celkem nic videt. Nejak se s tim poperu, ale tvl kdyz me to pristalo na stole, tak jsem byla hodne sprosta...
continuity divný, ja mam pod tab Following pouze účty, co sleduju a případně jejich rtw jiných účtů. Ty divný věci mám pod tab For you
rasaNori no tvl! Asi bych to připojila k vyhotovení s dodatkem, jaký podklad, takový plán. A hlavně že okolo děr ok ![]()
andulka01 ono nastesti jde investorovi jen o predstavu, presne miry po me nikdo nechce, ale i tak:D
mitford sister no jenže ja bych to for you chtěla, ale trochu relevantní. Já ty profily, co sleduji poměrně často přebírám, trvale tam mám snad jen NASA a ČT24.
Ve sledovaných mám (asi) jenom prispevky sledovaných, ale určitě ne všechny a to, jak to algoritmus probírá, mi taky moc nevyhovuje. Ono mě často zajímá příspěvek, takže ho už nerozklikavam kvůli diskuzi. Proto se mi to asi děje.
V zoufalství jsem už začala lajkovat, tak snad z toho něco bude.
continuity jo mne sr ten twitter ucet uplne zblaznil po tom pokusu o kradez, nakonec se mi povedlo zmenit heslo a prihlasit se, ale cpe mi to ted totalni dementarny![]()
continuity aha, tak to už asi fakt jen lajkovat. já nelajkuju skoro nikde nic, ale na fb a ig jsem si všimla, že i když se na něco dýl zakoukám, když se u toho při scrollování na chvíli zastavím, tak mi toho pak šoupe víc...
mitford sister Jednou jsem se zastavila u videa, protože jsem byla normálně v šoku. jsem netušila, že se něco takového točí. Detailně nasnímané čištění pleti. Než mi došlo, na co koukám a udělalo se mi špatně, už si mě IG zafixoval a nabízel mi tato videa ještě pěkně dlouho. Hrozný to bylo!![]()
continuity A nenabízí ti to třeba Čápa, že ho slecuje někdo, koho sleduješ?
continuity aha, tak to už asi fakt jen lajkovat. já nelajkuju skoro nikde nic, ale na fb a ig jsem si všimla, že i když se na něco dýl zakoukám, když se u toho při scrollování na chvíli zastavím, tak mi toho pak šoupe víc...
Ten algoritmus počítá spoustu věcí, čas strávený na příspěvku, opakované přehrání u videa, uložení, sdílení/retweet, vstup na profil, interakce, samozřejmě lajky ... A ten poměr, co vyhodnocuje jako nejdůležitější, se každou chvilku mění. IG teď čekají asi poměrně velké změny, víc prostoru by měly dostat zase fotky a na ústupu jsou reels, dost se jim to zvrtlo a navíc musel IG uznat, ze TikToku se proste se videama nevyrovná.
Mně IG přímo píše, že tohle mi nabízí, protože jsem se dívala na tamto - a přesně jde jen o pár vteřin zastavení na obrazovce. Docela rychle mi ale mizí věci, které byly zjevně nabalené na konkrétní profil, který jsem mezitím zase přestala sledovat.
A musím se vážně pochválit, jak jsem si vychovala YouTube algoritmus - chodím tam téměř výhradně kvůli hudbě (a lakování nehtů) a poslední dobou si opravdu připadám, jako bych měla pozorného strýčka s nekonečnou zásobou starých desek, který přesně ví, co by se mi mohlo líbit.
Jitka77Já teda co poslouchám na youtube, tak mi už asi rok nabízí jako „můj mix" a to i když hledám návod na nějaký spotřebič. Facebook mám docela vychovaný, nabízí mi jedině kytky a floristiku a na to já se ráda podívám, takže mám potom vazby z celé Evropy. :D
Jitka77 youtube jsem taky měla vychovany, nez jsem pujcila na horach telefon synovi, ktery miluje poutove disco ![]()
Chtěla bych mámě koupit adjustační ponožky. Jsou v nich rozdíly, nebo je jedno, kde je koupím? Nějaké tipy na značky nebo e-shopy? Děkuji.
Poradí niekto, kto ma skúsenosť s MacBook PRO a čiernou obrazovkou? Kamoška ho zapnem, no obrazovka je čierna...nená ho ani 2 roky :(
Pinot Noir mám ty s vyšitou šlápotou. Na barvě nezáleží. Kupovala jsem na pro-nozky.cz
Edit: kupovala jsem na doporučení fyzioterapeutka a z lázní. Plus doporučovala nazouváky Peter Legwood.
pecka Mám MacBook Air, už mi takhle odešel 2x, jednou to byl špatný konektor u nabíječky, podruhé baterie. Ta baterie se dá normálně vyměnit.
Makara děkuju, už mám objednáno. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje