Garfie diky,dnes valí do servisu. Ma v tom všetku prácu ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
pecka a počítač normálně běží?
Ještě může být přepnuta obrazovka na nějaký externí projektor.
Kdo si tady prosim kupoval tu neoriginalni pranamatku? Pomuze to od ztuhnutych krcnich svalu a zad?
Kterou jste kupovali prosim?
Candance pomůže to velmi, vyzkoušeno na mně i manželovi. Značka 4fizjo a hromadně se to tu kupovalo na mall.cz :)
Tak ty neštovice... konzultovala jsem to vzhledem k situaci (Adéla je má, Oliver je pravděpodobně chytí, já mám necelý dva týdny do odjezdu) - boss se mrknul na infekční lhůtu apod. a pravil ať tam nelezu.
Tož tak.
Nevíte co se staví na place pro trhy na Kulaťáku? Nějaký velín pro budoucí zničení zeleného placu? Nikde jsem nic nenašla...
continuity ďakujem za tip na chybu. Zrejme je to niečo vážnejšie, musí ísť do servisu v BA :(
andulka01 jo, jasně...to jsem kdysi viděla, ale ď.
No já jsem přímo nasr...., Mně ted spíš zajímala ta konkr. stavba ted, nějaké buňky a tak, čili fakt příprava na onen další megalomanský projekt
Candance taky na mall. Mám tedy ne s polštářkem pod hlavu, ale s válečkem. A nedám na ni dopustit. Chodí na ni ležet i dcera 9let.
Koukla jsem na pranamatku a nějaká slibuje i vyrýsování postavy![]()
![]()
stes no, včera jsem na ní usnula a záda jsem měla vyrýsovaný ažaž ![]()
Mám tu nové úzké gizeh habana, celokožené, nemáte někdo zájem?:)

moora no tak to fakt věřím ![]()
Pinot Noir jaro možná, nicméně já chtěla široké, a oni poslali úzké, a přesáhla jsem dobu vraceni![]()
![]()
stes vedle farm. trhů se měly dočasně přesunout jen kanceláře a zázemí té stavby, která vzniká naproti... nic trvalého by to být nemělo.
Když nejste doma při doručování DPD balíku a balíkman vám ho hodí do nějaké prodejny, přijde znovu smska s něčím?
COS mi to poslal na adresu místo do vybraného obchodu, nic mi nepřišlo, takže nevím, čím se tam prokážu (navíc to mám daleko, tak se mi tam nechce lézt zbytečně)...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje