Dva blbé dotazy:
1) Chce to do divadla Komedie podpatky?
2) Neplatí si někdo Echo Prime a neodemkl by mi jeden článek, prosím?
Dva blbé dotazy:
1) Chce to do divadla Komedie podpatky?
2) Neplatí si někdo Echo Prime a neodemkl by mi jeden článek, prosím?
Za 1/ rozhodne ne
Kam, prosím, v Praze na dobrou snídani- ideálně bez rezervace??
marieu No přece k místním majitelkam vaflovacu! :))
marieu Vnitroblock v Holešovicích
marieu kafe Zahora na Hradcanske
marieu Cafe Hrnek, ale o vikendu mozna budete cekat, pripadne hnedka na otviracku. Ale stoji to za to!
marieu fajn to ted bylo v kavarne imperial, ale uz si nepamatuju, jestli jsme sli na blind nebo ne.Je to snidane, ne brunch, ale bylo to prijemne.
Na brunch bych chtela zkusit mama shelter, ale zkusenost nemam, jen me to nedavno zaujalo na webu.
marieu ještě la bottega (já chodim do linky - mám ji po ruce)
marieu v Dejvicích Cafe Zahorsky nebo Perfect Days, mimo slavnostní dny nebývá rezervace třeba
žluťásek jee v tom cafe záhorský jsem byla a nebylo to tam zlý..
Není tu prosím nějaký optik nebo oční lékař? Potřebovala bych se na něco zeptat
Neviděl jste někdo podobné šaty? Tyhle jsou z HM a ten materiál je fakt hnusný, už jen při zkoušení v kabince byl nepříjemný. Ale střihem i barvou se mi líbí.

Děkuju všem za hlasování na snídaňové tipy- obvyklé pecky jako Louvre, Imperial a Savoy měly rezervace naplněné už včera, tak uvidím, kde skončíme. Těším se ale každopádně.
RoSa ty jsou krasne!
Ignis No takové by se mi taky líbily!
brrr Prý nějaká zajímavá videa zveřejňují jednou za kvartál.
marieu Bockem !!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.