marieu No přece k místním majitelkam vaflovacu! :))
![]()
stes Je to tak. Podpatky byly jen na jevišti ![]()
RoSa ale ty jsou krásný ![]()
brrr Prý nějaká zajímavá videa zveřejňují jednou za kvartál.
Takže náhoda! No, kdo by to řekl ...
Aranel Jaké bylo divadlo? My byli vedle v Kalichu na Lady Oskar, celkově mne to neuchvátilo, ale Paulová mne fakt baví.
Prosím nemáte někdo doporučení na salon, maminka si by si přála udělat obočí - takové to permanentní, já ani nevím, co přesně hledat, hlavně aby to vypadalo přirozeně, chci jí dát poukaz jako dárek. Ideálně, aby to měla na vlaku, nemusela brát auto a spojila to třeba i s výletem, takže Praha - spíš v blízkosti hlavního nádraží, Poděbrady/Nymburk nebo i Pardubice.
Neviděl jste někdo podobné šaty? Tyhle jsou z HM a ten materiál je fakt hnusný, už jen při zkoušení v kabince byl nepříjemný. Ale střihem i barvou se mi líbí.
Viděla jsem v Tatuum, ale s rukávy, krátkými i dlouhými.
Tak se mi konečně podařilo prolomit zabezpečení nakupování z e-shopů z telefonu. Stálo mě to spoustu telefonátů, návštěvu na pobočce ( ta byla nejlepší, pán mi řekl, ať tedy on-line nenakupuju a když jsem mu řekla, že od nich odejdu, tak řekl klidně), nakonec pomohla až reklamace. Takže třeba pro barbucha a jiné, které ten problém taky měly. Pokud máte IPhone, jděte do Nastavení - Safari - Pokročilé - Experimental Features - NSURL Session WebSocket. A to poslední deaktivovat a znovu aktivovat. Hned jsem to vyzkoušela v Cos a funguje to :-). Možná jsem to tak měla nechat, protože jsem za ty tři měsíce dost ušetřila :-).
Ajfoun nemám, ale dík... stejně mi to už funguje - teda po několikatýdenním řvaní a vyhrožování ![]()
Malenge najdi si na ig tyhle stránky, je tam spousta fotek a já jsem spokojená taky

Sweet Potato Já si nebyla 100% jistá, jestli to bude dobrý, a bylo to desetkrát lepší než moje nejlepší představy snad. Je teda potřeba říct, že jsem nekritická obdivovatelka Ivany Uhlířové ![]()
Ale byla to derniéra (Hrdinové kapitalistické práce, ano, podle těch reportáží Saši Uhlové).
Děkuji všem, omrknu a něco vybereme!
999 dekuju, vyzkousim. Mne to ted po 150 telefonatech a stiznostech a po vymene karty funguje lip, ale porad to neni stoprocentni.dnes mi treba nefunguje ani bankovnictvi
. Ja ale pujdu jinam, tady me stve i ten pristup. Tvrdili mi treba, ze problem je na strane obchodnika, ale ptala jsem se pro zajimavost i tam, a vypada to, ze to proste neproslo pres tu banku. Ja se tim uz nechci vysilovat. Sice mi to zabranilo v nekterych ne uplne nezbytnych nakupech, ale nekolikrat jsem kvuli tomu treba nezaplatila parkovani, a pokutu bych teda nerada.
Gatita To mi říkali taky, problém na straně obchodníka, problém s platební bránou, co je to za problém objednávat z počítače a platit mobilem... vždyť těch stížnosti tam museli mít milion a moc je to nezajímalo. Až ta reklamace zabrala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.