Ságu se mi nepodařilo vygooglit. Vzhledem k autorce to bude zřejmě něco veselého, že?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ano, ta cena... Právě by mne zajímalo od někoho, kdo ho má, zda je to opravdu taková paráda a těch peněz nelituje. U nás jsou ve hře ještě kachlová kamna i se sporákem a troubou.
Já na indukci přešla už před léty ze starého plynového sporáku a od té doby na ni nedám dopustit. Rychlost vaření je souměřitelná, rychlost čistění naprosto nesouměřitelná.
Ano, s tou rychlostí souhlasím v obou bodech. ![]()
Já se indukce fakt bála, neměla jsem s ní žádnou zkušenost a na plynu jsem vařila dlouhé roky. A zatím si ji tedy nemohu vynachválit.
Já myslím, že je to paráda... Ale chce to větší rodinu, každodenní vaření, pečení, sušení, zavařování...Na MP chodila Grossularia, píše kuchařky (Celoroční kuchařka) má blog o vaření a strašně vyvařovala... Té by vyloženě slušel :-).
ty jo, Grossularia mi hlavně přišla jako mistrná organizátorka svýho času, schopná všechno dokonale rozplánovat a načasovat, k tomu doktorka, byť na mateřský, zároveň myslím, že někde přednášela, nepřišla mi úplně jako osoba, která by úplně ocenila troubu, co se půl dne roztápí.
mně ty kachlový kamna přijdou tak na tu pomalu pečenou husu, na to jsou asi geniální a jako je to pěkný, no, ale já bych na tom teda vařit fakt nechtěla
jsem z toho vyčetla ty kachlový kamna a vy asi myslíte tamten megasporák ![]()
Ja jsem na nem varila na dovolene. Meli jsme pronajaty dum pres airbnb. Sporak byl skvely, ale na nejake vetsi pokusy samozrejme nebyl cas.
Kamna bych je nikdy nedoporučila :-). Ale tohle by se k jejímu stylu vaření hodilo.
Grossularia vaří pořád :-) Ale na Facebooku.
Grossularia vaří pořád :-) Ale na Facebooku.
Pod akým menom ju tam najdem?
Grossulariiny hluboké znalosti a dokonalé technologické posty mi tu vyloženě chybí.
Člověk se vždycky dozvěděl spoustu nových věcí
Kami Celorocnikucharkacz
Když jsme u těch kuchyní ... máte někdo granitový dřez? Jste s ním spokojené?
Půl života jsem strávila s plynovým sporákem (a jeho mytím
) a jednoznačně kopu za tým elektrika! Mám jen sklokeramickej, ale vítám nejen jeho čištění, ale taky to, že když ho vypnu, jídlo se v něm ještě dovaří samo... nejde tak o úsporu energie (to nevím jestli je citelná), ale nemusím to už hlídat!
S plynem aby byl člověk jak policajt - přismahne se to? nepřismahne?
Ovšem fakt je, že ten "oheň" na plynovým vypadá tak profesionálně...
Já ho mám, značka Schock. Spokojená jsem velmi, je v bílé barvě a udržuje se nad očekávání líp než jsem myslela.
hlídat... jestli nemáš tu desku nějakou hodně předpotopní tak by tam měl být i časovač. doporučuju!
Tak když to dočista vypnu, vím, že se to bude ještě dobře 10-15 minut vařit, ale už se to právě nepřihřívá, jen plotýnka je horká (na rozdíl od indukce).
Časovač jako takovej to nemá, jen minutku
Je to starej sporák, ale pořád funkční. Mně osobně se na něm prostě vaří líp, než na plynu.
Já ho mám, značka Schock. Spokojená jsem velmi, je v bílé barvě a udržuje se nad očekávání líp než jsem myslela.
Já mám Franke v černé barvě.
Já mám Franke v černé barvě.
Já taky, údržba v pohodě a už druhým rokem mi ta černá barva přijde děsně cool :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí