"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Gatita
8554 příspěvků moje polička 09. července 2023 17:59

Blby dotaz, plavecka bojka - da se s tim plavat? Netrha to moc pohyby? Pripadne jakou byste doporucily? Nevedela by prosim treba plavkyne 

andulka01 ? Proste abych se nebala preplavat jezero, na otevrenych vodach si moc neverim, pripadne aby se tam daly dat nejake drobnosti. 

Offline Řvousenka
1018 příspěvků moje polička 09. července 2023 18:17

Kokoska Presně, zavařené uzené úplně v pohodě, guláš a "čína" marný. Největší mrcha je prý cibule.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 09. července 2023 19:52

Tady se vi vsechno a proto se ptam, jestli nekdo nevite o nejake hezke parcele na rod. dum v Praze?

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 09. července 2023 20:55

Gatita máme 20 l bag od swimsecure.com.

Doma si bereme na jezero hlavně kvůli klíčům od auta. Na moři 'pro jistotu". Jednak tě vidí z lodi, za druhé fakt může  pomoci při nějakém problému.

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 09. července 2023 20:59

Gatita většinou ji veze manžel, ale asi si poridim i pro sebe, aby nemusel se mnou pořád pomalu. Chvilku to asi cítit budeš, ale nijak výrazně to netahá. Jednoznačně doporučuji.

Offline Gatita
8554 příspěvků moje polička 09. července 2023 21:36

Makara dekuju moc. Hrozne rada plavu, ale jednou jsem dostala brutalni krec do nohy, uplne me to paralyzovalo, a sotva jsem se doplacala na kraj bazenu. Bylo mi asi 25 a ani me do te doby nenapadlo, ze bych mohla mit ve vode nejaky problem.  Od te doby mam dost zabrany strihnout si to nekde pres jezero. Ted u jednoho jezera jsme a kdyz uz je v nem nejaky plavec, tak vetsinou s bojkou. Doted jsem to nikde nevidela, prijde mi to super, hned jsem hledala na internetu

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 09. července 2023 21:43

Taky máte z určitých aktivit mnoho let po sobě fotky ve stejném oblečení? My třeba jezdíme na turistické dovolené, na hory a tak, takže posledních x let máme na všech fotkách stejné kalhoty, trička, bundy, pohorky, které nosime jen na tyto aktivity. Jen ty děti trošku rostou tak se to mění

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 09. července 2023 21:55

JankaM Jo, mám.

Až si kolikrát říkám, že bych si fakt mohla pořídit něco nového. Ale nerada vyhazuji funkční a zachovalé věci. A pak se taky stane, ze ty zničené trekovky náhradním nemlich tím stejným modelem, který naštěstí ani po x letech nepřestal vyrábět. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 09. července 2023 22:42

JankaM Nemám, protože mně se toho za poslední 3 roky dost "srazilo", to bych se radši vděla pořád v tom samým. A zjistila, že aniž bychomto nějak plánovali nebo si toho byli vědomi, tak jezdíme do Rakouska už několik let v rozmezí 2 týdnů, letos mi na dovolenou chodilo upozornění na fotky "tento den před několike lety" a všechno to bylo z Alp :-).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. července 2023 23:11

JankaM co z aktivit, ja mam vsetky svoje fotky v turistickom alebo nie velmi sik obleceni. Fotime sa (my dospeli) vacsinou len na dovolenkach a vyletoch, vsetky krasne sukne a saty mam zvecnene akurat v zrkadle ked si ich skusam! A ked nahodou vznikne fotka "v peknom", tak som z polovice schovana za kocikom alebo ucupena k detom, takze je vidiet prd

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 10. července 2023 12:00

JankaM No jasně bundu na běžky už jistě 10 roků... 

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 10. července 2023 12:32

JankaM jasne. Treba jedny letni modrobile prouzkate saty vozim do Recka asi 10 let. Nosim je i tam jen obcas, tady vubec, takze jsou vlastne furt hezke a rozhodne je neplanuju vyhodit.

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 10. července 2023 13:19

Malenge docitam az ted, ale ja chodim na utz prsou do Breast unit na Hradcanske. To uz z malostranske je jen kousicek Dost jsem tam pri tom svem pruseru ocenila, ze mi rovnou naplanovali celou lecbu v ramci jejich odborne skupiny (patri tam treba onkologie VFN, chirurgie Na Frantisku...) a jen mi rekli, kam mam dojit. Ze jsem nedostala papir s vysledkem do ruky a zaridte si to nekde sama. 

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 10. července 2023 14:12

Zuzuli Dekuji!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 10. července 2023 14:30

Gatita kam si to člověk přivazuje? k pasu? Na to delší plavání určitě super (nebo vlastně jakékoliv, stát se může cokoliv) , případně kvůli těm klíčům, nebo něčemu co člověk nechce nechat bez dozoru.

Viděla jsem s tím někoho plavat na místním biotopu a bylo mi jasný, že nemůžu pustit psa, je to tam celkem malý a jak se to hýbalo po hladině, to by musel vidět z blízka

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 10. července 2023 14:40

hodne blba otazka - za kolik chodite na pedikuru + lak? Moje pedikerka ted skokove zdrazila, tak jen abych vedela, jestli je to cena bezna. 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 10. července 2023 14:51

baltik 550 (není to v Praze)

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. července 2023 15:44

baltik 380 mokrá pedikura bez laku (Praha)

Offline tina
6258 příspěvků moje polička 10. července 2023 15:48

Tak vratky do Massimo Dutti se mi vrátily dneska kurýrem jako nedoručitelný:( a jejich zákaznický servis nekomunikujeNevím, jestli se mám takhle přes kurýra pokusit ještě jednou a riskovat stejný výsledek nebo se teda (nerada) vypravit s balíkem na výlet do Prahy...??

LadyMary tobě to klaplo?

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 10. července 2023 19:49

baltik 

500-550, s lakem, Praha. 

Měla jsem výbornou pedikérku (Češku!), ta chtěla jen tři kila, ale chudák skončila na chemoterapii a já se jí neodvažuju volat