Nechcete nekdo 5 kilo rokajlu? Smeska barev a velikosti

Nechcete nekdo 5 kilo rokajlu? Smeska barev a velikosti

tina Ještě ne ..
moora nevzal by to nejaky domov duchodcu? Ja jsem kdysi udala bednu bavlnek na vysivani a kordonetu na hackovani a taky drevene ramecky. Ze pry nekteri seniori radi neco delaji a taky maji ty terapie, kdy neco tvori, radi to vzali.
moora nebo do Kladrub apod. - po mrtvici tam trénujou jemnou motoriku... těch reha-klinik je víc
moora aha. No zeptat se muzes, treba se s tim da delat i neco jinyho nez navlikat, treba nalepovat, co ja vim. Nebo holt ty popelnice...
Malenge děkuji za reakci :). Ano, hledám na bazarech. Dospěli jsme k tomu, že to, co je doma (často opomíjené), je strašně málo!
moora Já když jsem ukončila korálkové období, tak jsem krabici věnovala knihovně, ve školním roce pořádají i různé tvořící akce
moora kdyby to nikdo nechtěl, já je ráda vezmu do práce a do školky, tam měli velkou spotřebu
tina Ohledně vrácení poradit nemůžu, ale docela by mě zajímalo co sis objednala. Mám tam vybraných několik šatů a váhám, které si koupit. Líbí se mi tam ty modré co tu dávala Lady Mary a potom ještě jedny široké zelené lněné.
Já bych se toho ujala. Vezmu to do práce, postavit korálky popelnicím je mi líto.
Edit: Tak Žluťásek byla rychlejší![]()
Černá kočka brala jsem hned zkraje slev sako, kabat, saty a nekolik svetru. Nic uz ale nevidim online. Vracim dva svetry, jeden mi je veliky a druhy ma kratke rukavy. Jinak kvalita tentokrat u vseho prekvapive dobra. Ale to vraceni (navic oproti drivejsku zpoplatnene) me teda stve. Uz jsem i kontaktovala zakaznicky servis, ale zatim ticho po pesine. Snad je to jen tema svatkama a ozvou se...
tina Tak to možná bude výhodnější začít kupovat Massimo Dutti věci přes Zalando, jestli to mají na ofiko eshopu nějaký složitý s tím vracením, a navíc zpoplatněný... ale asi není zas jistota, že na obou eshopech bude vždycky ten samej sortiment a za stejnou cenu, no.
Karoleena jojo, ale urcite tam bude vzdycky jen cast kolekce...
Dneska dva blbý ... za prve - ráno mi volal někdo "z oddělení ČNB", že mají podezření na ukradení moji bankovní identity a ze zablokovali dvě podezřele transakce do zahraničí. Teď mi odcitoval ty transakce a dal mě začal vyslýchat, jestli jsem neztratila kartu, jak se normálně prihlasuju do bankovnictví a tak dále ... bylo mi to divny od první chvile, pak už jsem to ukončila. Zkoušela jsem volat do svoji banky, abych si to overila, ale svátek samozřejmě, tak to nikdo nebere.
Podvod, že? Mám s tím dělat neco jinyho, než na to zapomenout? Zablokovat to telefonní číslo třeba?
A druhej - DPD mi mělo doručit balíček, dneska přišel e-mail, že zásilka byla doručena, což nebyla. Nenasla jsem tam zadnej proklik, kde bych mohla to doručení reklamovat nebo tak něco, tak to asi muže jen odesílatel? Nějak mi to dneska nemysli ...
MP Merijá bych to číslo spíš nahlásila. Banka přes svátky fakt nefunguje? Co kdyby ti ukradli kartu a potřebovala bys ji zablokovat? ![]()
žluťásek jsou tvy ![]()
kocoureksuggy jeste jedna krabice je na chalupe, tak az se tam dostanu, dam vedet
moora děkuju. Ráda se rozdelim s kocoureksuggy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.