"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline moora
8663 příspěvků moje polička 04. července 2023 22:06

Nechcete nekdo 5 kilo rokajlu? Smeska barev a velikosti

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 04. července 2023 22:36

tina Ještě ne ..

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. července 2023 23:08

moora nevzal by to nejaky domov duchodcu? Ja jsem kdysi udala bednu bavlnek na vysivani a kordonetu na hackovani a taky drevene ramecky. Ze pry nekteri seniori radi neco delaji a taky maji ty terapie, kdy neco tvori, radi to vzali.

Online RoSa
10068 příspěvků moje polička 04. července 2023 23:11

moora nebo do Kladrub apod. - po mrtvici tam trénujou jemnou motoriku... těch reha-klinik je víc

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 04. července 2023 23:16

Kokoska domov duchodcu nevim, jsou to fakt drobny koralky, trefit tu dirku je skoro jako navlikat jehlu

RoSa kladruby zkusim prozkoumat, ale uprimne, to je jednodussi postavit to k popelnicim, on se toho nekdo ujme

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. července 2023 23:19

moora aha. No zeptat se muzes, treba se s tim da delat i neco jinyho nez navlikat, treba nalepovat, co ja vim. Nebo holt ty popelnice...

Offline Marielle
příspěvků moje polička 05. července 2023 00:04

Malenge děkuji za reakci :). Ano, hledám na bazarech. Dospěli jsme k tomu, že to, co je doma (často opomíjené), je strašně málo! 

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 05. července 2023 10:53

moora Já když jsem ukončila korálkové období, tak jsem krabici věnovala knihovně, ve školním roce pořádají i různé tvořící akce 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 05. července 2023 12:10

moora kdyby to nikdo nechtěl, já je ráda vezmu do  práce a do školky, tam měli velkou spotřebu 

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 05. července 2023 18:29

tina Ohledně vrácení poradit nemůžu, ale docela by mě zajímalo co sis objednala. Mám tam vybraných několik šatů a váhám, které si koupit. Líbí se mi tam ty modré co tu dávala Lady Mary a potom ještě jedny široké zelené lněné.

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 05. července 2023 18:41

moora 

Já bych se toho ujala. Vezmu to do práce, postavit korálky popelnicím je mi líto.

Edit: Tak Žluťásek byla rychlejší

Offline tina
6258 příspěvků moje polička 05. července 2023 18:42

Černá kočka brala jsem hned zkraje slev sako, kabat, saty a nekolik svetru. Nic uz ale nevidim online. Vracim dva svetry, jeden mi je veliky a druhy ma kratke rukavy. Jinak kvalita tentokrat u vseho prekvapive dobra. Ale to vraceni (navic oproti drivejsku zpoplatnene) me teda stve. Uz jsem i kontaktovala zakaznicky servis, ale zatim ticho po pesine. Snad je to jen tema svatkama a ozvou se...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 05. července 2023 19:01

tina Tak to možná bude výhodnější začít kupovat Massimo Dutti věci přes Zalando, jestli to mají na ofiko eshopu nějaký složitý s tím vracením, a navíc zpoplatněný... ale asi není zas jistota, že na obou eshopech bude vždycky ten samej sortiment a za stejnou cenu, no.

Offline tina
6258 příspěvků moje polička 05. července 2023 19:13

Karoleena jojo, ale urcite tam bude vzdycky jen cast kolekce...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:51

Dneska dva blbý ... za prve - ráno mi volal někdo "z oddělení ČNB", že mají podezření na ukradení moji bankovní identity a ze zablokovali dvě podezřele transakce do zahraničí. Teď mi odcitoval ty transakce a dal mě začal vyslýchat, jestli jsem neztratila kartu, jak se normálně prihlasuju do bankovnictví a tak dále ... bylo mi to divny od první chvile, pak už jsem to ukončila. Zkoušela jsem volat do svoji banky, abych si to overila, ale svátek samozřejmě, tak to nikdo nebere. 
Podvod, že? Mám s tím dělat neco jinyho, než na to zapomenout? Zablokovat to telefonní číslo třeba? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:54

A druhej - DPD mi mělo doručit balíček, dneska přišel e-mail, že zásilka byla doručena, což nebyla. Nenasla jsem tam zadnej proklik, kde bych mohla to doručení reklamovat nebo tak něco, tak to asi muže jen odesílatel? Nějak mi to dneska nemysli ...

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:54

MP Merijá bych to číslo spíš nahlásila. Banka přes svátky fakt nefunguje? Co kdyby ti ukradli kartu a potřebovala bys ji zablokovat?

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:08

žluťásek jsou tvy

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:12

kocoureksuggy jeste jedna krabice je na chalupe, tak az se tam dostanu, dam vedet

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:13

moora děkuju. Ráda se rozdelim s kocoureksuggy