MP Meri číslo.zablokuj, pokud si jím nic neřekla, tak to pust z hlavy. Nahlásit to můžeš, ale celkem k ničemu to nebývá.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri jinak banky mívají 24x7 linku kvůli blikacím karet, ale s tímto se stejně nedá moc dělat (to číslo si ulož někam do mobilu).
continuity Řekla jsem jen ze jsem kartu neztratila a prihlasuju se různě. Jsme rada, ze se mi to s dítětem na ruce a migrénou na krku vůbec nějak podařilo rozklicovat. Šmejdi.
MP Meri jsi dobrá, žes na to neskočila. Já si myslím, že jestli mě někdy někdo takhle dostane, tak to bude kvůli nesoustředěnosti kvůli dětem.
MP Meri Bohužel teď se takových šmejdů vyrojilo víc. Mě už měsíc otravuje po telefonu údajná vymahačská agentura a dožaduje se kolegy, který dávno odešel (ten samozřejmě žádný dluh nemá). Už jsem blokla čtyři čísla a s každým dalším se mi znovu otvírá kudla v kapse.
Dneska dva blbý ... za prve - ráno mi volal někdo "z oddělení ČNB", že mají podezření na ukradení moji bankovní identity a ze zablokovali dvě podezřele transakce do zahraničí. Teď mi odcitoval ty transakce a dal mě začal vyslýchat, jestli jsem neztratila kartu, jak se normálně prihlasuju do bankovnictví a tak dále ... bylo mi to divny od první chvile, pak už jsem to ukončila. Zkoušela jsem volat do svoji banky, abych si to overila, ale svátek samozřejmě, tak to nikdo nebere.
Podvod, že? Mám s tím dělat neco jinyho, než na to zapomenout? Zablokovat to telefonní číslo třeba?
Podvod! Tohle stejné se stalo před měsícem švagrové. Ta si ty hovory nahrála (bylo jich víc) a šla na policii, tam ji pochválili, že na to neskočila, ale protože na to neskočila, není co vyšetřovat a čau
Takže bych to asi zablokovala. Možná budou volat zase a stupňovat nátlak.
Jaké máte šatní skříně v dětském pokoji? A můžu je vidět? ![]()
Tápu co pořídit, současný systém menší otrvřené police je neudržitelný. Děti mají 6 a 9, nechci nic na první pohled dětského, aby tam byly spíš jen police, nic na ramínka nevedeme a asi aby to bylo snadno rozložitelné a přestěhovatelné. Ikea SMASTAD se mi líbí, podle plánovače bych si vybrala, ale naživo jsem neviděla. To co jsem naplánovala,- jen police vevnitř a 4x dveře- by bylo cca 10tis, což mi už přijde dost.
JankaM my mame reseni na miru, protoze mame atypickej rozmer (hloubka jen 50cm), ale jeste zkus krome polic zvazit supliky, je to o trochu praktictejsi. Ve spodni casti mam supliky a nad tim police.
JankaM my máme ikea platsa, což je myslím korpus toho smastad a "dospělé" dveře k tomu. Myslím, že levnější alternativu neseženeš. Mně se líbilo hlavně to, že to jde snadno přestavět a taky jsem nechtěla klasické velké posuvné dveře, aby to děti dokázaly otevřít. Není to teda bůhví jaká kvalita (třeba oproti skříním na míru), ale zatím to drží dobře.
MP Meri Tak to mám taky za sebou, pán říkal, že na mém účtu proběhli podezřelé transakce a chce to ověřit. Pořád dokola jsem se ptala od koho volají, z jaké banky jsou......a on to pochopil, a prý že je to za ty nahatý chlapy a šampáňo co jsem si objednala do vířivky. Přesně jak píšeš, děkuji všem bohům, že jsem to prokoukla ač jsem v té chvíli kupovala vstupenky na zámek, lovila mlaďase a hledala manžela.
bram jestli se nepletu, myslím že znáš kralupské koupaliště. Dá se tam nějak rozumně najíst, jako oběd? Rádi bysme vyrazili už dopoledne a my rozhodně nejsme tým, co obědvá zmrzlinu ![]()
žluťásek mají tam klasické stánkové věci. Hranolky, smažák, párek v rohlíku, vařenou kukuřici. Myslím, že i nějaké hamburgery a kuřecí nugety.
bram safraporte, četla jsem, že je tam restaurace, doufala jsem v něco víc než friťák s tatarkou a kečupem ![]()
tzaziki přesně tohle před asi dvěma týdny, taky mi chlápek volal a tvrdil cosi o podezřelých transakcích. Chtěla jsem po něm, ať mi řekne číslo mého účtu, když to tam teda vidí, ale to jsem z něj nedostala, vymlouval se na monitorovaný hovor :), pak jsem mu s tím práskla. Vzápětí volalo to samé číslo znova, a prý jsou s banky, mají spolupráci s Ušetřeno cz. a chtějí po mně - tak jsem je natvrdo poslala do pr... a zablokovala číslo. Zavolala jsem pak do své banky pro jistotu na číslo, které tam mají pro tyhle případy uvedené, tam mi řekli, že je toho teď mraky, to číslo si ode mě vzali, zkoukli účet, že je tam vše OK. Prý mají těch nahlášení desítky, většina lidí to prokoukne, ale o to horší, když na to někdo skočí.
Prosim doporučte mi, kam osvedcene v Praze na ultrazvuk prsou, ideálně někde po cestě v blízkosti Barrandov - Malostranská. Ale jsem schopna dojet i dal samozřejmě. On-line objednávání by bylo plus, ale nutne není. Ctyricitka pomalu na krku, myslím, ze je nejvyšší čas. Dekuji.
Malengejá jsem se z Budějovické přesunula na Walterovku a jsem spokojená dost. On line objednávání mají taky.
Jinak mě gynekolog po 40 dost nesmlouvavě poslal rovnou na mamograf.
Malenge taky doporučuju Walteivku v Jinonicích. Objednavaji on-line, ale dá se v pohodě dovolat a domluvit po telefonu.
continuity Vilemina diky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje