"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline JankaM
3063 příspěvků moje polička 12. července 2023 07:37

Co se stane, když nevyzvednu balik z boxu zásilkovny v termínu? Poslou zpět? Nechají někde jinde? 

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 12. července 2023 09:09

Díky všem za tipy. 

Včera se omladina sháněla po nějaký latino fest, což už prošvihli... náhradou jsem objevila na Andělu latino bar, kde si můžou i zatancovat... otvíraj tam v pět, tak je tam snad pustěj, anžto projevili upřímný zájem.

Zřítelnice pravila, že si chtěj jakože užít město, ulice venku a tak, čímž mě patrně chtěla varovat, abych zapomněla na výstavy a jiný duševně náročný počiny Dneska je protáhnu Hradem a dál se uvidí.

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 12. července 2023 09:19

barbucha La Macumba? Za mejch mladejch let to tam bejvalo fajn :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2023 09:21

JankaM pošlou zpět. Jestli ho ještě nedoručili, změnila bych si místo na nějakou pobočku, tam balík zůstává týden, ne dva dny jako v boxu.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 12. července 2023 09:25

barbucha To "užít si město" je nejlepší program :-). Ale chápu tě, návštěvám taky připravuju program, a přitom sama nejradši taky jen tak zevlím :-).

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 12. července 2023 09:37

Vari 

Jo, to je vono

999 

Já je vemu na ten Hrad (a do podhradí), pak ještě někdy kolem Staromáku, aby měli představu o místech, vzdálenostech apod., rozhlídli se... rozdám lístky na tramvaj a nazdar. Střelák zřítelnice už snad najde, na Anděl trefí... 

Hele mně se stává totéž  - kupuju mapy, tam si kroužkuju věci, itinerář div ne po minutách... a pak dobře půlku vypouštím anžto sedět na zahrádce a zevlovat je mnohem lepší!

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 12. července 2023 09:42

JankaM pošlou zpět a vrátí ti hned peníze, propadne ti jen cena té zásilkovny

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 12. července 2023 09:43

Já mám dotaz k PPL, propadne někdy ta jejich etiketa? vygenerovala jsem si asi před měsícem vratkovou na webu, ale ještě neodeslala, je to těžký jako blázen, tak bych s tím nerada se lámala do parcelshopu a pak zbytečně zase zpět.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 12. července 2023 10:51

Karja ano propadne,uz si nepamatuju jestli plati tyden nebo dva,ale po uplynuti doby ti vtlratkovy balik nevezmou.bavim se ted o situaci,kdy si stitek tisknes sama.reseni je vytisknout znovu,pokud to nejde napsat na zak.centrum. je to teda zkusenost 2 roky stara,treba se neco zmenilo,ale s tezkym balikem bych to neriskovala

Offline Aranel
6522 příspěvků moje polička 12. července 2023 10:53

Karja Ty myslíš loď Avoid. Přežili zas do další sezóny, ale většinou tam jsou nějaký literární nebo překladatelský pořady, hudbu mají zakázanou. Takže to není moc English-friendly, ale dá se tam samozřejmě dát drink a koukat na řeku.

Online Kokoska
34546 příspěvků moje polička 12. července 2023 11:33

barbucha co je lepšího než v sedmnácti courat v létě po krásném městě s boyfriendem? Těžce závidím! Jen teda to vedro...

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 12. července 2023 11:35

Kokoska v 17 mi bylo vedro ukradeny:-)

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 12. července 2023 12:39

Kokoska 

Jo, jen ať couraj. A plavky mají, můžou dát klidně aspoň jeden den koupačku. Ať se mládí vydovádí

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 12. července 2023 16:24

Prosím, podstúpila ste už niektorá gastroskopiu, prípadne je tu nejaká zdravotníčka, čo by mi vedela poradiť? Robili mi ju včera a keď som prišla domov a vyspala sa po nej, tak som som pri pohľade do zrkadla zistila, že mám kompletne puntíkovanú tvár. Niečo ako popraskané žilky to vyzerá (alebo ako keby som spala na kefe na vlasy...). Je to normálne, alebo mám riešiť lekárku?

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 12. července 2023 16:26

Jo a druhá otázka, podstatne frivolnejšia...odkiaľ posiela Victoria's Secret? Mejly mi chodia už dlho v €, v Amsterdame majú normálne predajňu, tak majú aj nejaký sklad na posielanie v rámci EU?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. července 2023 16:38

slniecko nie su to petechie? Neviem teda ci su po gastroskopii bezne ale po vracani ich moje deti mavaju.

Offline stes
9081 příspěvků moje polička 12. července 2023 17:11

slniecko byla jsem 2x plus asi 5 lidí znamych a nikdo nic. Zavolej doktorce, tim nic nezkazis.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 13. července 2023 00:29

Mrakoplas stes dakujem, tak uz mam potvrdene, ze su to tie petechie, zmizne samo...ufff...

Offline mazanajana
příspěvků moje polička 13. července 2023 08:46

Mám, prosím, dotaz ohledně vrácení přes Zásilkovnu: vracela jsem jednu krabici s botama do eObuvi a štítek na vrácení byl už v té krabici když přišla, takže jsem to tam sama nalepila a odnesla na podací místo. Tam si tu krabici jenom vzali - nedali mi žádné potvrzení, ani ji přede mnou "nenapípli" do systému. Paní vyloženě řekla, že to je vše, když jsem tam čekala a koukala na ni, jestli mi něco nedá nebo tak. Myslela jsem, že mi přijde potvrzení o podání třeba aspoň e-mailem, ale ten mi žádný taky nepřišel. Bylo to minulou sobotu, tak je mi to divné a přemýšlím jestli to mám začít nějak řešit...

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 13. července 2023 09:26

tina No, tak už řeším to samé....DPD balíček odvezlo a přišel mi email, že jim chybí údaje pro doručení od Massimo Dutti. Volala jsem na jejich info linku, kde byl nějaký týpek, který měl velké problémy s angličtinou a ujistil mě, že jim údaje doplní. No a dneska mi přišla sms od DPD, že si vyzvednou balíček...(který si vyzvedli už v úterý). Jejich zákaznický support zadal do systému ještě jednu vratku....OMG, to kdybych věděla, tak se na to.....