baltik 500 Brno
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha a kam chodíš? Těhotenský pupek zvyšuje potřebu takové péče a zároveň snižuje mojí schopnost to provést doma![]()
Hele různě. Občas tady u nás, nebo když jsem dole na Andělu, tak na Štefánikovu naproti divadlu. Jsou to samý vietnamský provozovny, na tu Štefánikovu chodím radši zdají se mi tam lepší... prostě jdu kolem a zeptám se. V 99% se vždycky chytnu.
A holky, nahrňte mi sem prosím nějaký tipy na tenhle i příští týden... zejtra přisviští zřítelnice s tím boyfriendem... 17 let oba, on hraje v nějaký kapele... tak nějaký kratochvíle pro ně, v Praze??
barbucha Na nejakej koncert bys je pustila?
barbucha díky. Tady jsou právě takové ty vietnamské salóny v obchoďácích, tak nevím, jestli to risknout.
barbucha Prosím, ty vietnamský pedikérky používají sterilní nástroje? Moje mobilní pedikérka měla vždycky všechno sterilní z papírového sáčku, jenže se rozmnožila, tak mám šlus.
barbucha tiktok říká, že nutnost je otáčecí hlava Franze Kafky u Quadria, paternoster na magistrátu (ale myslím už ho zastavili, moc turistů) a pochopitelně Idiom v Městský knihovně
kdo nemá selfíčko, jako by v Praze nebyl
Jeden, ne snad úplně blbý, cestovatelský dotaz. Parkování u letiště ve Vídni, kde nejlíp? Zatím jsem koukala, nějaké parkovací karty s doručením poštou? Nemám mentální kapacitu na řešení, nechci tam uvalit majlant,chci mít vyřešeno včas a vůbec. Děkuji předem
faustefra Panda parking, dobra cena, odvezu ta potom na letisko. Vyuzili sme uz zoparkrat a spokojnost. Miesto sa zajdenava cez net.
Na koncert určitě. Jsem zahlídla na Občanský plovárně N.O.H.A., 19. července, to bych jim koupila lístky (skupinu neznám ale koukla jsem na youtube a snad by to šlo, nic jinýho jsem nenašla)... místo taky cajk, i když jsem spíš doufala jestli nebude něco na Střeláku třeba...
Dost pochybuju. Ony to vždycky stříkaj dezinfekcí akorát.
barbucha Me napadlo se podivat na program v Crossu, ale v sedmnacti nevim teda. A co nejakej letnak? Nevim teda, jestli to maji ve Svedsku, ale to by pro ne taky mohl bejt zazitek.
Diky vsem. Takze 660 je na male mesto dost. ![]()
barbucha urcite doporucuju od stredy je po praze festival poulicniho divadla Za dvermi. Podivej na internet. Je to zadarmo a vetsinou boži
Kan dycky si odnesu plesnivej nehet - pak to komplikovaně vyléčim, zapomenu na ty útrapy, otrne mi, a jdu znova.... tak šlus, mě už u vietnamců neuviděj! pěkně doma do lavoru
Je tady prosím někde téma na plastické operace???? ![]()
martek01 zrovna včera jsme to probíraly s kamarádkama u vína: já mám dobrou zkušenost s Emauzama... co konkrétně potřebuješ? teď mám tip na botox na Andělu, ale tam se teprve chystám
tina Dneska to kurýr vyzvedává, tak uvidím. Dám vědět.
RoSa ten botox by mě zajímal. Mohla bych Tě, prosím, poprosit o bližší info. Dekuji
clothilde já chodím do Mybestcare a jsem spokojená
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje